EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la Monolog » 01 sep 2011, 22:16

Sloveniju sam malo pratio i moram priznati da me nisu oduševili. Očekiv'o sam više od Dragića (problemi sa ličnim), al' na kraju ništa. Ok, dobili su reprezentaciju Ukrajine, no ovo je daleko od neke kvalitetne Slovenije (nebitno što imaju 2 pobjede).

Puno griješe, ispucavaju se (znam da je pred kraj bilo 22:9 u opucanim trojkama), Laković im najbolji asistent :mrgreen: ...Kao što rekoh za Grčku, tako očekujem i od Slovenije. Prva ozbiljnija ekipa će ih dobiti.

U ova prva dva kola bih izdvojio odličnog Parkera, sjajnu timsku igru Srbije te neizostavne Nowitzkog i Gasola. No, tek je otvaranje prvenstva, biće tu svega i svačega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 22:20

Ozbiljnije ćemo sigurno shvatiti Grke mada ćemo u toj utakmici biti autsajderi Grci lagano protiv Finaca a mi se mučili kao i sada pa izgubili imali 12 razlike prednosti umjesto da to povećamo Vranković se zajebava :roll: i stavlja kretene u igru :roll:po meni jedina svjetla točka bio je Markota koji je kroz cijeli susret bio odličan.

Španjolska ovo osvaja garant imaju predobru prvu postavu i klupu odličnu tak da im nitko nemože ozbiljno zaprijetiti osim Litve ako se probude
Zadnja izmjena: AVFC, dana/u 01 sep 2011, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Philadelphia
Championship
............................

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 01 sep 2011, 22:21

Bit će gadno u ovoj grupi . Makedonija kad bolje skontam bilo bi bolje da je izgubila jer bi onda imala manje šanse od nas da ide morali bi uzeti i Fince i nas i Grke da bi išli dalje što je malo komplikovano . Ovako oni če ginuti u utakmici protiv nas mada mene nije strah i znam da mozemo pobijediti i njih a i Hrvate bogami .
Samo me strah što se tiče naše reprezentacije da ne kiksamo protiv Finaca veoma gadna reprezentacija .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 22:23

CoDe je napisao/la:Bit će gadno u ovoj grupi . Makedonija kad bolje skontam bilo bi bolje da je izgubila jer bi onda imala manje šanse od nas da ide morali bi uzeti i Fince i nas i Grke da bi išli dalje što je malo komplikovano . Ovako oni če ginuti u utakmici protiv nas mada mene nije strah i znam da mozemo pobijediti i njih a i Hrvate bogami .
Samo me strah što se tiče naše reprezentacije da ne kiksamo protiv Finaca veoma gadna reprezentacija .
Pa to je jedina ekipa u grupi od koje se ne moramo brinuti da ce nas ubiti skokovima,nakon Koufosa,Bourusisa,Pekovica,Dasica,njihovi visoki igraci ce nasima izgledati ko totalni amateri :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 22:24

CoDe je napisao/la:Bit će gadno u ovoj grupi . Makedonija kad bolje skontam bilo bi bolje da je izgubila jer bi onda imala manje šanse od nas da ide morali bi uzeti i Fince i nas i Grke da bi išli dalje što je malo komplikovano . Ovako oni če ginuti u utakmici protiv nas mada mene nije strah i znam da mozemo pobijediti i njih a i Hrvate bogami .
Mislim da Bosna nemože pobjediti protiv nas pošto smo napravili ovakav kiks i utakmica sa Bosnom shvatit će se mnogo ozbiljnije ;)
Philadelphia
Championship

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 01 sep 2011, 22:26

Mislim da Bosna nemože pobjediti protiv nas pošto smo napravili ovakav kiks i utakmica sa Bosnom shvatit će se mnogo ozbiljnije ;)[/quote]

Dobro vi ste kvalitetniji ja priznajem ako nas odmah ne razigrate i ne odete na veliku prednost bit ce vam tesko kao i s Makedoncima i onda moze svašta biti . Vjeruj mi ako se budu zalagali kao danas i s malo više skokova te ako Mirza proradi u 3 / 4 četvrtine kao danas u četvrtoj dobili bi vas 5 + sigurno ;) ! Ali eto ima da vidimo .

Samo eto mi idemo uzeti prvo Finsku i onda odigrati hrabro i dobro s Makedonijom i prošli smo pa s vama kako bog da. :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 22:30

Biti će vam teško protiv Finaca ako im krenu trice onda je gadno ;)
Mi smo izgubili protiv Makedonaca glupom pogreškom jer smo nakon što smo imali 12 razlike prednosti igrači su se uvelike opustili misleći da je utakmica gotovo rješena ali uvijek se do zadnje sekunde utakmice treba igrati maksimalno ;)
Philadelphia
Championship

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 01 sep 2011, 22:32

AVFC je napisao/la:Biti će vam teško protiv Finaca ako im krenu trice onda je gadno ;)
Mi smo izgubili protiv Makedonaca glupom pogreškom jer smo nakon što smo imali 12 razlike prednosti igrači su se uvelike opustili misleći da je utakmica gotovo rješena ali uvijek se do zadnje sekunde utakmice treba igrati maksimalno ;)
Ovo je segment u kojem je BiH veoma jaka... Ako budu igrali na trice s nama lose im se pise... Danas skoro 50% imali smo sut za 3 poena... Medjutim ako budu igrali na centra mada kako vidim oni i nemaju nekog ozbiljnog tu igraca e onda imaju sanse...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 01 sep 2011, 23:15

Očekivani visoki trijumfi Turaka,Francuza,Grka i domaćina Litvanije 8-) ..To sam očekivao(možda ne od Turaka)...Gruzija i Rusija odigrali zanimljiv meč,znao sam da će se Rusi namučiti,jer Gruziija ima finu ekipu,ali ipakprotiv AK-47 nisu mogli :mrgreen: ..On je i bio prevaga..Ipak mi ova Rusija nije nešto,mislim da im je 1/4 plafon... :roll: ..Isto mislim i za Slovence..jedva su pobjedili Ukrajinu(što sam i prognozirao)...nisu oni ekipa sa EP 2009..Za njih mislim isto što i za Ruse.. 8-) ..Ukrajina ukoliko tuče Bugarsku i Belgiju( a vjeruem da hoće) predstoji im fajt sa Gruzijom za 2.krug :D ...Italija-Njemačka 62-76..ma očekivano,nisam ni malo sumnjao u Pancere u ovom meču...dirk i Kaman zajedno 38 p i 29 sk :) ,gospoda..a i ostali dobro odigrali,,,a Italijani ko muve bez glave, ai nemaju m.uda...Ne mogu u 2.krug 8-) ...Makedoncima ova po meni zaslužena pobjeda otvara vrata 2.kruga,i najvjerovatnije će sami odlučivati o svojoj sudbini u 5.kolu protiv BiH(Finsku će tući,a protivgrka mogu i izgubiti)...Hrvati loši u ove 2 utakmice...Zakomplikovali su sebi život i moraće se dobro pomučiti da odu u 2.krug...Sa Montenigersima će biti na "život i smrt" :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 sep 2011, 00:26

Kaman na kraju dovede Njemacku do trijumfa. Ali kada se lomio rezultat sutira u petoj sekundi napada, odmah sa kapice, za takav sut se dobija kazna od pet krugova oko dvorane. Srecno je usla u kos.

Dirk kao i obicno, nema ovdje niko njega da cuva. Herber, Benzing, Heiko pogadjali.
Ako se "Plavi andjeo" provuce do cetvrtfinala, dobijaju to i igraju za medalje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 02 sep 2011, 00:35

neno#4 je napisao/la:Kaman na kraju dovede Njemacku do trijumfa. Ali kada se lomio rezultat sutira u petoj sekundi napada, odmah sa kapice, za takav sut se dobija kazna od pet krugova oko dvorane. Srecno je usla u kos.

Dirk kao i obicno, nema ovdje niko njega da cuva. Herber, Benzing, Heiko pogadjali.
Kešelj će da ga zaustavi! :=)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 sep 2011, 00:47

rebonja je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kaman na kraju dovede Njemacku do trijumfa. Ali kada se lomio rezultat sutira u petoj sekundi napada, odmah sa kapice, za takav sut se dobija kazna od pet krugova oko dvorane. Srecno je usla u kos.

Mozda Benzinga :D

Kratki osvrt na danasnji dan NBA rules svi su dobro odigrali i danas i juce,pocev od Gasola preko Dirka,Parkera,Batuma,super dobrog Denga pa do meni osobno najjaceg,jednog jedinog neponovljivog,najboljeg all around igraca Evrope svih vremena AK-47...Rusija do finala :D al polufinala :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 sep 2011, 00:51

rebonja je napisao/la:

Koga?
Benzinga ili Dirka :mrgreen: :mrgreen:

Keselj je kesa u odbrani, samo sto kod Dude i takav igra odlicno. Inace ces da kopas po kontejnerima u Litvaniji da se vratis kuci :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 01:00

Odlicna utakmica je to bila izmedju Nemacke i Italije,malopre pogledah snimak u nedostatku icega kvalitetnog na Tv-u.Izgledalo je da ce se ici u egal zavrsnicu ali onda Kaman zaludirao,uhvatio i prvi ofanzivni skok Nemacke u 38 ili bese 39.minuta i onda na kraju i vise nego ubedljiv trijumf Nemaca.

Italijani,ko Italijani,da se igraju 3/4 bili bi u uzem krugu favorita,ovako skupljaju ubedljive poraze na kraju.Bargnani,zvezda ekipe,"najbolji" igrac a ne sme ili ne moze da povuce kada je najpotrebnije,sto se tice igre za reprezentaciju Gallinari je mnogo veca zvezda,pa i Bellinelli,a ne sumnjam da ce ga i sa NBA karijerom Danilo prestici ubrzo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 sep 2011, 01:02

Deutschland :D Deutschland :D Deutschland :D Deutschland :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 01:15

Sluzbena maskota prvenstva
slika
Eh,nekako "prazna" maskota,jedan je
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 01:39

Nakon 2 kola(uracanute prosjecne statisticke vrijednosti)

5 najboljih strijelaca:

1-Tony Parker(Fra) 26
2-Pau Gasol(Spa) 24.5
3-Janis Blums(Lat) 23.5
4-Luol Deng(VBR) 23.5
5-Dirk Nowitzki(Njem) 23

5 najboljih skakaca:

1-Vladimir Dasic(CGR) 13.5
2-Chris Kaman(Njem) 13.5
3-Viktor Sanikidze(Grz) 9.5
4-Luol Deng(VBR) 9
5-Deyan Ivanov(Bug) 8.5

5 najboljih asistenata:

-Milos Teodosic(Srb) 8.5
-Tony Parker(Fra) 7.5
-Viktor Khryapa(Rus) 5.5
-Jaka Lakovic(Slo) 5.5
-Mantas Kalnietis(Lit) 5.5

Ostalo:u blokadama je najbolji clan Turske Omer Asik koji ima 2.5 blokada po utakmici,
Andrei Kirilenko ima 3.5 ukradenih lopti po utakmici,
Bojan Bogdanovic je postigao najvise trica do sada,u 2 meca 9 trica je pogodio.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 sep 2011, 01:55

Dylan Dog je napisao/la: Bojan Bogdanovic je postigao najvise trica do sada,u 2 meca 9 trica je pogodio.
Mirza kako je krenuo, presisace to ako Bog da :)
Izdržati, to je temelj vrline!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 sep 2011, 01:57

a najbolji selektor ???

dvoume se između Hadžića i Vrankovića :lol:
FORZA MARŠAL !!!

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 02 sep 2011, 02:27

Danas smo uzeli Hrvatsku. Sa ovo nasi sansi su veliki za prolazak dalje. Crna Gora je sad u bednu poziciju a mogu reci da Hrvati nece izgubiti skoro nista do kraja! Mi smo dokazali da imamo kvalitet Bo Mccalleb, Ilievski, Antic, Gecevski igraci koji su dokazali da nisu slucajno 9ti u Evropi iz prosli eurobasket idemo na josh pobjeda!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.