Očekivani visoki trijumfi Turaka,Francuza,Grka i domaćina Litvanije

..To sam očekivao(možda ne od Turaka)...Gruzija i Rusija odigrali zanimljiv meč,znao sam da će se Rusi namučiti,jer Gruziija ima finu ekipu,ali ipakprotiv AK-47 nisu mogli

..On je i bio prevaga..Ipak mi ova Rusija nije nešto,mislim da im je 1/4 plafon...

..Isto mislim i za Slovence..jedva su pobjedili Ukrajinu(što sam i prognozirao)...nisu oni ekipa sa EP 2009..Za njih mislim isto što i za Ruse..

..Ukrajina ukoliko tuče Bugarsku i Belgiju( a vjeruem da hoće) predstoji im fajt sa Gruzijom za 2.krug

...Italija-Njemačka 62-76..ma očekivano,nisam ni malo sumnjao u Pancere u ovom meču...dirk i Kaman zajedno 38 p i 29 sk

,gospoda..a i ostali dobro odigrali,,,a Italijani ko muve bez glave, ai nemaju m.uda...Ne mogu u 2.krug

...Makedoncima ova po meni zaslužena pobjeda otvara vrata 2.kruga,i najvjerovatnije će sami odlučivati o svojoj sudbini u 5.kolu protiv BiH(Finsku će tući,a protivgrka mogu i izgubiti)...Hrvati loši u ove 2 utakmice...Zakomplikovali su sebi život i moraće se dobro pomučiti da odu u 2.krug...Sa Montenigersima će biti na "život i smrt"

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...