Vrlo je moguće da se zahvale Erdincu i prepuste ga Svrakama. Iskreno se nadam da će se ovo desiti, te da za 6.5 miliona ovaj talentovani napadač pređe na Otok i tamo pokaže šta zna i umije. Biće dočekan raširenih ruku.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
I ne zaboravi golmana DouchezaMonolog je napisao/la:Matuidi, Biševac, Menez i Gameiro (barem koliko sam ja upratio)![]()
Vrlo je moguće da se zahvale Erdincu i prepuste ga Svrakama. Iskreno se nadam da će se ovo desiti, te da za 6.5 miliona ovaj talentovani napadač pređe na Otok i tamo pokaže šta zna i umije. Biće dočekan raširenih ruku.
Ja sam cuo da je to gotova stvar,nego oko nekih gluposti ne mogu da se dogovore,sele ga vec mesec dana u Newcastle.Monolog je napisao/la:Matuidi, Biševac, Menez i Gameiro (barem koliko sam ja upratio)![]()
Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boysSTEVIE je napisao/la:golman francuske reprezentacije stephane ruffier i vezista psga jeremy clement potpisali za st-etienne
jedino kad se nekad oni vrate na svoje staro ognjiste mozdaTribalian je napisao/la: Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boys
STEVIE je napisao/la:jedino kad se nekad oni vrate na svoje staro ognjiste mozdaTribalian je napisao/la: Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boys
Devil je napisao/la:Veceras se igra prijateljska Valenciennes-Dortmund.Ne bi to bilo toliko znacajno da se ne radi o otvaranju stadiona Stade du Hainaut koji ce biti dom fudbalera Valenciennesa u narednim godinama.Kapaciteta je 25000 mesta.
Za mene prelepo fudbalsko zdanje,obozavam ovakve stadione,smeo bih reci da je ovo skandinavski stil gradnji koji je idealan i za nase prostore.
Ovog prvog nisam voleo nikad,nervirao me vrlo cesto. A Pastore ,pa tu se nema sta ni pricati,pojacanje "na nivou"harry_90 je napisao/la:Mohamed Sissoko iz Juventusa u PSG ! Vrijednost transfera 7 miliona eura.
Navodno Pastore izabrao PSG. Prema onome sto sam mogao procitati odradice jos jednu sezonu u Palermu i onda doci u PSG !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.