NK Zvijezda Gradačac

zvijezdica
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezdica » 13 mar 2010, 19:03

necko_gradacac je napisao/la:uvijek kad se ja nenadam... oni donesu bodove... i sad ce !!! UBJEDJEN SAM !!!
:lol: :lol: :lol:
Znaci sad se nadaš, pa onda zbog toga nema nista od boda/ova.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 mar 2010, 19:04

Tesko da ce Zvijezda ista donjet sa Grbavice, pojest ce ih Ljoze.
× Plava krv ispod koze ×

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 13 mar 2010, 20:25

zvijezdica je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:uvijek kad se ja nenadam... oni donesu bodove... i sad ce !!! UBJEDJEN SAM !!!
:lol: :lol: :lol:
Znaci sad se nadaš, pa onda zbog toga nema nista od boda/ova.
:D :D
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 13 mar 2010, 20:26

e da se kolo nije odgodilo sad bi se vi vracali tuzni kuci :P :P :P

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 mar 2010, 01:08

lottdogg je napisao/la:e da se kolo nije odgodilo sad bi se vi vracali tuzni kuci :P :P :P
Ma znam da bi se vracali manijaci sad tuzni, ali imat cete priliku u srijedu. :D :D
Ma salim se ba, mi cemo biti zadovoljni i sa 1:2, ne mora biti gusto 0:2 :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 14 mar 2010, 06:25

ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 mar 2010, 10:50

necko_gradacac je napisao/la:ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
prosla godina je PROSLA godina... vracanjem Osima mi smo 10 puta jaci nego u proslih nekoliko godina... tako da nemozete porediti proslu sezonu i ovu sezonu...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 14 mar 2010, 12:30

amer_zeljoo je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
prosla godina je PROSLA godina... vracanjem Osima mi smo 10 puta jaci nego u proslih nekoliko godina... tako da nemozete porediti proslu sezonu i ovu sezonu...
dobro ba nemoj se odma ljutit malo se mi salimo al haj valjda se necete ljutit ako vam ovi bodovi budu trebali za titulu a mi vam
ih uzmemo he he ma malo sale znamo mi da nemamo sanse pa se zato i salimo :D

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 mar 2010, 14:45

Fatko je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la:
dobro ba nemoj se odma ljutit malo se mi salimo al haj valjda se necete ljutit ako vam ovi bodovi budu trebali za titulu a mi vam
ih uzmemo he he ma malo sale znamo mi da nemamo sanse pa se zato i salimo :D
ne ljutim se ^^ samo iznosim cinjenice :) 8-) 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2010, 14:17

Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 mar 2010, 15:56

Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.
Nema šta, bolji ste.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 15 mar 2010, 17:31

MinistaR je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.
Nema šta, bolji ste.
Ali, ...............bolji ne .......... uvijek! :roll: :lol: :oops:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 16 mar 2010, 07:07

MinistaR je napisao/la:
Nema šta, bolji ste.
Upravo tako....kad god nas otpisu mi se dignemo iz pepela...:)
ma 0:0 Curguz ce to sve da zatvori da nemoze niko pric golu... sreca Karic se vraca na go sto je + veliki za nas, on vrijedi pola odbrane.... ako pocne Veco igrat onako kako zna (malo samo da dres isprlja) imamo priliku da se vratimo ako Bog da neporazeni...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2010, 08:25

necko_gradacac je napisao/la:
Upravo tako....kad god nas otpisu mi se dignemo iz pepela...:)
ma 0:0 Curguz ce to sve da zatvori da nemoze niko pric golu... sreca Karic se vraca na go sto je + veliki za nas, on vrijedi pola odbrane.... ako pocne Veco igrat onako kako zna (malo samo da dres isprlja) imamo priliku da se vratimo ako Bog da neporazeni...
Pa dokaz je i pobjeda u Mostaru, tako da ja necu nista u naprijed govoriti. ;) Nadam se najboljem za ŽELJU.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 16 mar 2010, 08:48

Sve u svemu, najbitnije je da sutra utakmica prođe u fer i korektnom nadmetanju, bez sudijskih krađa, a ako bude tako onda nek pobijedi bolji. Uvjeren sam da u tom slučaju niko ne bi napustio Grbavicu nezadovoljan. Sretno i Zvijezdi i Želji!
Neka pobijed i fudbal! :P :P :P

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 16 mar 2010, 09:26

sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha :D 8-) autobus krece u 2 sata na prkingu gradacackog sajma prevoz ce biti od 8 do 10 KM znaci poneste rakije mezeta pa da se provedemo ko ljudi

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 mar 2010, 13:24

Fatko je napisao/la:sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha :D 8-) autobus krece u 2 sata na prkingu gradacackog sajma prevoz ce biti od 8 do 10 KM znaci poneste rakije mezeta pa da se provedemo ko ljudi
nemoze se sa promilima alkohola u stadion
svoj ti pos'o !

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 16 mar 2010, 13:32

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Fatko je napisao/la:sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha :D 8-) autobus krece u 2 sata na prkingu gradacackog sajma prevoz ce biti od 8 do 10 KM znaci poneste rakije mezeta pa da se provedemo ko ljudi
pa dobro mi pijemo bezalkoholnu rakiju ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 mar 2010, 20:08

Fatko je napisao/la:
moderno moderno koja je to da i mi uzmemo hahahahhaha :D :D :D :D oceteli stic do 6 ako krecete u 2
svoj ti pos'o !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 mar 2010, 21:45

Fatko je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la: nemoze se sa promilima alkohola u stadion
moderno moderno koja je to da i mi uzmemo hahahahhaha :D :D :D :D oceteli stic do 6 ako krecete u 2
ma da vas snabdijemo, imamo je toliko da je ne može ni čitavo Sarajevo popit za godinu :D
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.