Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Bolje igrac do 25 godina iz cvajte nego preko 25 iz Turske prve lige ako nije Dzeko, Visca..
Vidimo Hajradinovica realno nije kalibar za repke, a tamo najbolji asistent
Vidimo Hajradinovica realno nije kalibar za repke, a tamo najbolji asistent
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
tacnoJonSnow je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:25Potpis!emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:01Pojedinci nikako da shvate da ne postoji čarobni štapić.Da rezultat može donijeti samo sistem i rad!A zato treba vremena,nije ovo FIFA i Playstation već realan i stvaran život.Ja ne očekujem ništa neradni 1-2 godine osim rada, jednostavno mi smo na dnu i treba vremena da se posloži ekipa i da dođu rezultati.
Traženje instant rješenja vodi samo prema još većoj luzerštini.
A da pročitaš koga imamo uz selektora?Ili je trebalo vratiti Hadžibegića?Ili možda Sušića koji je dobio gotovu ekipu od Ćire pa je i to uspio razjebati?Ili možda ti majstore imaš riješenje da se prošetamo sljedećim kvalifikacijama?Daj kaži bolan ne budi škrt.Spahic98 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:32A sistem i rad će napravit i posložit ce ekipu čovjek od 53 godine koji ima 1 utakmicu kao trener u svojoj "trenerskoj" karijeri.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:01Pojedinci nikako da shvate da ne postoji čarobni štapić.Da rezultat može donijeti samo sistem i rad!A zato treba vremena,nije ovo FIFA i Playstation već realan i stvaran život.Ja ne očekujem ništa neradni 1-2 godine osim rada, jednostavno mi smo na dnu i treba vremena da se posloži ekipa i da dođu rezultati.![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Najbolji clan strucnog staba je lik kojem je vrhunac karijere biti asistent u Karlsruheru.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:47A da pročitaš koga imamo uz selektora?Ili je trebalo vratiti Hadžibegića?Ili možda Sušića koji je dobio gotovu ekipu od Ćire pa je i to uspio razjebati?Ili možda ti majstore imaš riješenje da se prošetamo sljedećim kvalifikacijama?Daj kaži bolan ne budi škrt.Spahic98 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:32A sistem i rad će napravit i posložit ce ekipu čovjek od 53 godine koji ima 1 utakmicu kao trener u svojoj "trenerskoj" karijeri.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:01Pojedinci nikako da shvate da ne postoji čarobni štapić.Da rezultat može donijeti samo sistem i rad!A zato treba vremena,nije ovo FIFA i Playstation već realan i stvaran život.Ja ne očekujem ništa neradni 1-2 godine osim rada, jednostavno mi smo na dnu i treba vremena da se posloži ekipa i da dođu rezultati.![]()
Kakav tim ljudi

De nam reci koga bi ti doveo, ako se uzme u obzir da nijedan ozbiljniji selektor nas ne bi preuzeo trenutno. Bilo je ili ovi ljudi ili neko tipa Krstajic mrtvi.Spahic98 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:51Najbolji clan strucnog staba je lik kojem je vrhunac karijere biti asistent u Karlsruheru.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:47A da pročitaš koga imamo uz selektora?Ili je trebalo vratiti Hadžibegića?Ili možda Sušića koji je dobio gotovu ekipu od Ćire pa je i to uspio razjebati?Ili možda ti majstore imaš riješenje da se prošetamo sljedećim kvalifikacijama?Daj kaži bolan ne budi škrt.
Kakav tim ljudi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta ocekujes ti? Da dodje trener koji ima 10 godina iskustva kao glavni trener bit pomocnik u nasoj reprezentaciji. Sasvim logican i ocekivan slijed dogadjaja da pomocnici iz klubova dodju i budu pomocnici u reprezentaciji.Spahic98 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:51Najbolji clan strucnog staba je lik kojem je vrhunac karijere biti asistent u Karlsruheru.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:47A da pročitaš koga imamo uz selektora?Ili je trebalo vratiti Hadžibegića?Ili možda Sušića koji je dobio gotovu ekipu od Ćire pa je i to uspio razjebati?Ili možda ti majstore imaš riješenje da se prošetamo sljedećim kvalifikacijama?Daj kaži bolan ne budi škrt.
Kakav tim ljudi.
Imali smo puno igraca i potencijalnih igraca koji su igrali u cvajti. Zna li neko ko je najbolji igrac za reprezentaciju od njih, dok je jos igrao u cvajti?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
I ti imas kuveta da se raspravljas sa debilima koji su navijali za ukre protiv svoje drzaveDamirT je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:55De nam reci koga bi ti doveo, ako se uzme u obzir da nijedan ozbiljniji selektor nas ne bi preuzeo trenutno. Bilo je ili ovi ljudi ili neko tipa Krstajic mrtvi.Spahic98 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:51Najbolji clan strucnog staba je lik kojem je vrhunac karijere biti asistent u Karlsruheru.emil02in je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:47
A da pročitaš koga imamo uz selektora?Ili je trebalo vratiti Hadžibegića?Ili možda Sušića koji je dobio gotovu ekipu od Ćire pa je i to uspio razjebati?Ili možda ti majstore imaš riješenje da se prošetamo sljedećim kvalifikacijama?Daj kaži bolan ne budi škrt.
Kakav tim ljudi.
naprijed rejal
Vidis Grlica sam zaboravio a Misimovic je tu bio jednu sezonu cini mi se i isplivao naprijed. Hocu reci po tome se moze vidjeti kolika je sreca ta cvajta.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad kazes druga Liga, to naravno nije popularno. Ali 2.njemacka je kvalitetnija od mnogih prvih gdje igraju nasi igraci.
Igracima iz turske i madjarske lige ne treba nikad slati pozive.
Igracima iz turske i madjarske lige ne treba nikad slati pozive.
Ako je suditi po markerima, sutra u defanzivi pocinju Hadzikadunic, Katic, Ahmedhodzic, Mujakic i vjerovatno Gazibegovic (njega nisam vidio u narandzastom markeru, ali pretpostavljam da nece poceti s 4 klasicna stopera).
Malo me iritira ova Sergejeva prica oko nekakvog kvazi sistema. Rekao je da ga ni sutra nece mijenjati, sto znaci da ponovo mozemo ocekivati 4 veznjaka. Mi nemamo igrace za taj sistem, pogotovo ovako desetkovani. Jedino kad bismo mogli ofanzivno nesto napraviti je u formaciji s 2 centarfora. Ovo protiv Engleske u prvom poluvremenu je bilo dobro: dobro su se branili kroz 2 organizovana bloka, a i u napadu se nesto malo pokusalo. Takva igra se donekle mogla progutati i u drugom poluvremenu. Medjutim, oni u drugom dijelu doslovno nisu postojali u napadu, a i u odbrani je kad-tad moralo popustiti, jer nemoguce je da se protiv takvih reprezentacija branis svih 90 minuta i da ne pukne bar jednom. Ok je da igru baziras na defanzivi i da ti je primarno da sacuvas svoj gol, ali da si (zbog nakaradnog 'sistema') sterilan prema gore cijelu utakmicu - e to je vec...
Malo me iritira ova Sergejeva prica oko nekakvog kvazi sistema. Rekao je da ga ni sutra nece mijenjati, sto znaci da ponovo mozemo ocekivati 4 veznjaka. Mi nemamo igrace za taj sistem, pogotovo ovako desetkovani. Jedino kad bismo mogli ofanzivno nesto napraviti je u formaciji s 2 centarfora. Ovo protiv Engleske u prvom poluvremenu je bilo dobro: dobro su se branili kroz 2 organizovana bloka, a i u napadu se nesto malo pokusalo. Takva igra se donekle mogla progutati i u drugom poluvremenu. Medjutim, oni u drugom dijelu doslovno nisu postojali u napadu, a i u odbrani je kad-tad moralo popustiti, jer nemoguce je da se protiv takvih reprezentacija branis svih 90 minuta i da ne pukne bar jednom. Ok je da igru baziras na defanzivi i da ti je primarno da sacuvas svoj gol, ali da si (zbog nakaradnog 'sistema') sterilan prema gore cijelu utakmicu - e to je vec...
Ne valjaju igraci iz cvajte i turske,a bune se kad se ne pozove igrac iz nase lige
treba nas yebat

treba nas yebat
Hocu reci dizemo cvajtu a go je qurac. Svakako su i turska i madjarska takodjer.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vec smo mi ****, samo nam niko nije reko.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
De, nemoj sad i ti, upalit ce se bezze.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ozbiljne reprezentacije imaju projekat napravljen i kroz mlade repezentacije to ide dosta lakse.
Mi imamo problem da igraci ako imaju priliku igraju za susjedne ekipe.
A nemamo projekat,mlade reprezentacije rade slab dio posla a tu i nasa liga prav -č
Sve u svemu,treba nam vremena da napravimo kostur ekipe.
Barbarez,vidjet cemo a meni je bitno da vidim zelju,trku i da probavaju da kreiraju sansu za gol.
Mi imamo problem da igraci ako imaju priliku igraju za susjedne ekipe.
A nemamo projekat,mlade reprezentacije rade slab dio posla a tu i nasa liga prav -č
Sve u svemu,treba nam vremena da napravimo kostur ekipe.
Barbarez,vidjet cemo a meni je bitno da vidim zelju,trku i da probavaju da kreiraju sansu za gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.