Taman dok Pjanic postane trener.Raul7 je napisao/la:Ma lyon je smijesna ekipa sa retardiranim trenerom. Ove sezone bez titule ostaju. Ako nastave ovako, za jedno 30-40 godina ce moci doci do finala LP.
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
I opet ne mozete meda u ligi u kojoj Lille i Rennes dominirajujacky09 je napisao/la:Ne, eto vi možete. Ne nabija Lille Lyona 5:0.Nail for Real je napisao/la:Lyon ne moze da ganja Le Championat a ne Ligu Prvaka![]()
.

PS: Kako je Lovrenu? Marcelo ga pozdravlja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakav je Ramos? Nije dugo mantao zbog Barcinih igrača. A ni udarao ih u nemoći nakon utakmice.Nail for Real je napisao/la:I opet ne mozete meda u ligi u kojoj Lille i Rennes dominirajujacky09 je napisao/la:Ne, eto vi možete. Ne nabija Lille Lyona 5:0.Nail for Real je napisao/la:Lyon ne moze da ganja Le Championat a ne Ligu Prvaka![]()
.
![]()
.
PS: Kako je Lovrenu? Marcelo ga pozdravlja.

...što je više lome to je volim jače...
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicno, blistao je protiv Lyona. 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ajde ima vremena da se spremi za Balea. Ako ga je Pedro onako okrećao... bolji da se ni ne pojavljuje.Nail for Real je napisao/la:Odlicno, blistao je protiv Lyona.

- Nail for Real
- Kontakt:
On se bar sprema, za razliku od Lovra lavajacky09 je napisao/la:Ajde ima vremena da se spremi za Balea. Ako ga je Pedro onako okrećao... bolji da se ni ne pojavljuje.Nail for Real je napisao/la:Odlicno, blistao je protiv Lyona.

Onda mu očito slabo ide.Nail for Real je napisao/la:On se bar sprema, za razliku od Lovra lavajacky09 je napisao/la:Ajde ima vremena da se spremi za Balea. Ako ga je Pedro onako okrećao... bolji da se ni ne pojavljuje.Nail for Real je napisao/la:Odlicno, blistao je protiv Lyona..
-
- Kontakt:
PUEL DEMISSION

Ne mogu da vjerujem da mu otkaz nisu urucili nakon debakla protiv Reala.Licha Lopez je napisao/la:PUEL DEMISSION
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ma Puel je idiot....braniti se protiv desetorice...al moram reci da je i Lloris bio ocajan ove utakmiceBIHfan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da mu otkaz nisu urucili nakon debakla protiv Reala.Licha Lopez je napisao/la:PUEL DEMISSION

Kiks koji vas je prilično udaljio od titule budući da je Lille zabilježio važna 3 boda kod Bresta
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kako samo je Montano gurbetski udario Lovrena, majmun retardirani. DaBogda dobio suspenziju do kraja sezone.Licha Lopez je napisao/la:Ma Puel je idiot....braniti se protiv desetorice...al moram reci da je i Lloris bio ocajan ove utakmiceBIHfan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da mu otkaz nisu urucili nakon debakla protiv Reala.Licha Lopez je napisao/la:PUEL DEMISSION
Ma brate ne moze nas Hugo svaku utakmicu spasavat, al jedino mi pada u oci da Puel nema muda da stavi Gourcuffa na klupu, jer mu Aulas to ne dopusta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ma ja mislim da je sve do puela...ne zna on naci gourcuffu ono mjesto koje mu odgovara,on njemu jos trazi poziciju koja mu pase,stalno mjenja formacije,na pocetku szone je bilo 4-3-3 pa je u januaru i februaru dok je bio povredjen lisandro igrao 4-5-1,pa sad nekakvu cudnu 4-4-2
Zadnja izmjena: Licha Lopez, dana/u 20 mar 2011, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Šteta.. ali ima još nade.. još je 10 kola i 30 bodova je u igri. 

-
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... onnais-job
Spominje se da mi Eric Gerets Mogao preuzeti Lyonov posao,spominje se i Deshamps
Spominje se da mi Eric Gerets Mogao preuzeti Lyonov posao,spominje se i Deshamps

Ne bih volio Geretsa na klupi, a šanse za Deschampsa su minimalne...
L'OL eliminera le Real en huitième de finale de la Ligue des Champions
Ma kakav Gerets ba. Deshamp moze on je odlican strucnjak, mada je moja zelja i dalje neko ko nije Francuz a to je Raajkard. Aulas je navalio sa domacim trenerima i igracima ko lud, mi zelimo pobjede a ne da budemo pasnjak za uzgajanje Francuskih talenata.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Slažem se u potpunosti, trebamo dovesti nekog stranog i provjerenog trenera.BIHfan je napisao/la:Ma kakav Gerets ba. Deshamp moze on je odlican strucnjak, mada je moja zelja i dalje neko ko nije Francuz a to je Raajkard. Aulas je navalio sa domacim trenerima i igracima ko lud, mi zelimo pobjede a ne da budemo pasnjak za uzgajanje Francuskih talenata.

btw.Evo jedan video od mog omiljenog igrača u Lyonu.

[youtube][/youtube]
L'OL eliminera le Real en huitième de finale de la Ligue des Champions
-
- Kontakt:
Izgleda da Pjanic dobija drustvo iz BiH
http://www.****.rs/news.php?id=48141
Tesko. Mislim da nam Spaha ne treba. Treba nam mlad stoper, ja isad zalim za Ramijem.Licha Lopez je napisao/la:Izgleda da Pjanic dobija drustvo iz BiH
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.