DamirT je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
Bravo Radnik, bravo Zrinja![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
DamirT je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
![]()
![]()
Malo, da nas Sarajevo nije obrukalo neku noć, mogli smo im zaprijetiti jbg.Varg je napisao/la:koliko nam fali da stignemo hrvate po koeficijentu?
Jedno 15 sezona ako vecinom pobjedjujemo,al da Hrvati ne ucestvujuVarg je napisao/la:koliko nam fali da stignemo hrvate po koeficijentu?
Ufatio 4.9 kvotu na 2&3+UZM je napisao/la:Evo od Zrinjevca objektivno Zrinjski X2&3+ kvota 3.7 u mozzartu, pa eto ko se kladi po meni ekstra kvota.
Kaki SrbiVarg je napisao/la:pa evo dvije pobjede znače nešto, jesul sad srbi na vidiku makar?
Takodje i stadion je puniji i bolja je atmosfera nego sto bi to bilo na gvbavici. Odlican potez saveza i uefeMortemHz je napisao/la:DamirT je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
![]()
![]()
22.07 je izvlacenje za trece pretkolo.Varg je napisao/la:ovakav radnik ce i plovdiva proc, ko dolazi ondak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.