Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
Sandzaklije.....Krivo im sto oni nemaju reprezentaciju...

P.S. nisam sandžos niti imam ikakve veze sa njima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
odgovoricu ti ja na to pitanje odmah sad...uvalit cemo im 3 komada,a primit cemo 0 ili 1...toliko o ovoj utakmici.Mirza_Hordas je napisao/la:uvjeren u pobjedu u utakmici sa armenijom, samo je pitanje koliko ćemo im golova uvaliti
Ma sto se brines nece ni on dugo.drop je napisao/la:znam samo da ce igrati 101% jer je sin nezamjenjiv kod tateharishp je napisao/la:Ma @drop jarane samo uzivaj i u zdravlju i veselju navijaj za bih repku zajedno sa Pandzom i Ibrom.
Samo zato jer ste vi to trazili![]()
P.S Nego de mi odgovori koju ce nam Ibro poziciju igrati sad u subotu...ako treba Ćiro ce skinuti sa gola Begica samo da njegov sin zaigra...ali problem je u tome što niko nije levat koji ce se zajebati kupiti dizelaša iako ga tata redovno gura u prvih 11 kroz citave kvalifikacije,iako je citavo vrijeme kvalifikacija najviše eksponirana roba u izlogu...skauti nisu ovce,vidi se jasno da dizel ne može da trci,dizel šteka u 60 minuti utakmice ko da je na Bječašnici na -15 stepeni...NE MOŽE i gotovo...ali to ne zanima mudrog selektora,sin ce igrati pa makar sve gorilo.
P.S. samo opušteno
Ja bi tu još stavio Seju,Jahića,Štilu i Nadarevića-SanaFCŽ- je napisao/la:Ne znam drop što si toliko zapeo za Ibričića? Ako ćemo iskreno onda su jedino Spahić, Pjanić, Miske, Džeko i Ibišević kalibar za reprezentacije, ostali manje više..niko se od njih u veznom redu neće moći kontinuirano pokazati u reprezentaciji dok je Miske tu..jer on igra svoju poziciju, ostali ga pokrivaju. Neću reći da je Ibro nešto ekstra odigrao, ali koliko ga ti ukopa, ja kontam o Berberoviću pričaša ništa stari svako ima svoje mišljenje..ima do subote još dosta, biće ovdje svega..pozz
sta vi balijetine imate protiv bosnjaka iz sandzaka jel...Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
ovaj se naljutio bice svasta veceras nema spavanjabubooty je napisao/la:sta vi balijetine imate protiv bosnjaka iz sandzaka jel...Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
A Bajramovic ? Rahimic mozda? Keno ? ...23 KING JAMES je napisao/la:Ja bi tu još stavio Seju,Jahića,Štilu i Nadarevića-SanaFCŽ- je napisao/la:Ne znam drop što si toliko zapeo za Ibričića? Ako ćemo iskreno onda su jedino Spahić, Pjanić, Miske, Džeko i Ibišević kalibar za reprezentacije, ostali manje više..niko se od njih u veznom redu neće moći kontinuirano pokazati u reprezentaciji dok je Miske tu..jer on igra svoju poziciju, ostali ga pokrivaju. Neću reći da je Ibro nešto ekstra odigrao, ali koliko ga ti ukopa, ja kontam o Berberoviću pričaša ništa stari svako ima svoje mišljenje..ima do subote još dosta, biće ovdje svega..pozz
imam svašta protiv njih da ti sad ne pišem,a za ovo balijetine mrš u p.m.bubooty je napisao/la:sta vi balijetine imate protiv bosnjaka iz sandzaka jel...Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
ma zaboravio ja njih može i Begović,Muratović možda sam još nekog zaboravioGenghis je napisao/la:A Bajramovic ? Rahimic mozda? Keno ? ...23 KING JAMES je napisao/la:Ja bi tu još stavio Seju,Jahića,Štilu i Nadarevića-SanaFCŽ- je napisao/la:Ne znam drop što si toliko zapeo za Ibričića? Ako ćemo iskreno onda su jedino Spahić, Pjanić, Miske, Džeko i Ibišević kalibar za reprezentacije, ostali manje više..niko se od njih u veznom redu neće moći kontinuirano pokazati u reprezentaciji dok je Miske tu..jer on igra svoju poziciju, ostali ga pokrivaju. Neću reći da je Ibro nešto ekstra odigrao, ali koliko ga ti ukopa, ja kontam o Berberoviću pričaša ništa stari svako ima svoje mišljenje..ima do subote još dosta, biće ovdje svega..pozz
bubooty je napisao/la:sta vi balijetine imate protiv bosnjaka iz sandzaka jel...Jack_Daniels je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.