Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Kodro
Hajmo u BiH Keno!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mogao bi naš Keno do Veleža 

Starter danas protiv Real Sociedad!
Igraju sa totalno izmjenjenim sastavom danas,valjda se pokaze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kodrado odmara, cuvaju ga za bitnije utakmice.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenira sa B timom 

Opet ni na klupi. Nema govora o pozivu 

Dao dva gola u rez. timu Ath.Bilbao B team, valjda neka prijateljska 

- Nerminovic
- Kontakt:
Vrati se u Kopenhagen, trebas nam 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kodrado, uci i dijeli svoje bogato iskustvo sa B timom. Eto njega u Atletico na ljeto.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja zaista ne znam sto pljujete momka toliko? Pa nije on kriv sto ga je jedan tako dobar klub zvao u svoju ekipu.
Covjek uopce nije ni katastrofalan tako u Bilbau. Ako zanemarimo zabijanje u B ekipi, odigrao je oko 335 minuta za prvi tim i dao dva gola plus je usao u drugom poluvremenu i dao 2 gola u prijateljskoj za A tim kada su igrali protiv Eibara.
Kad bi pretvorili to u minute, to bi bilo da zabija gol svakih 93-95 minuta u ekipi sto je je vrhunski rezultat za nekoga poput njega.
Nije on nikad ni imao priliku u Bilbau da igra pa da se dokaze. Uvijek je igrao u nekim kriznim momentima
Obzirom koliko su tanki s napadačima, mozda cak i naredne sezone bude imao dosta vise prilike ako bude zabijao u B timu.
Aduriz ce kad-tad morati u penziju. Nece igrati 100 godina. Ima 40 godina.
I onaj Garcia ima vec 33-34g, koliko vec
I to ce biti jedna pozicija vise u ekipi.
Covjek uopce nije ni katastrofalan tako u Bilbau. Ako zanemarimo zabijanje u B ekipi, odigrao je oko 335 minuta za prvi tim i dao dva gola plus je usao u drugom poluvremenu i dao 2 gola u prijateljskoj za A tim kada su igrali protiv Eibara.
Kad bi pretvorili to u minute, to bi bilo da zabija gol svakih 93-95 minuta u ekipi sto je je vrhunski rezultat za nekoga poput njega.
Nije on nikad ni imao priliku u Bilbau da igra pa da se dokaze. Uvijek je igrao u nekim kriznim momentima
Obzirom koliko su tanki s napadačima, mozda cak i naredne sezone bude imao dosta vise prilike ako bude zabijao u B timu.
Aduriz ce kad-tad morati u penziju. Nece igrati 100 godina. Ima 40 godina.
I onaj Garcia ima vec 33-34g, koliko vec
I to ce biti jedna pozicija vise u ekipi.
Zadnja izmjena: DeeWa, dana/u 01 mar 2020, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
@DeeWa
Onda je do trenera, ublehas mrzi Bosance.
Cuj nije on kriv sto je u Bilbau. A ko je?
Mora da ga i njegov menadžer mrzi ?
Onda je do trenera, ublehas mrzi Bosance.
Cuj nije on kriv sto je u Bilbau. A ko je?
Mora da ga i njegov menadžer mrzi ?
Pa covjek dobija fine pare, karijera mu bila u padu i u danskoj...logicno je da prihvati Bilbao gdje vjerovatno ima i rodbine.
Ne igra mnogo, ali i ne ocekuje mnogo. Nikad on nigdje nije bio bitan faktor. Ne znam sta mu ko ima zamjeriti bilo sta? Druga je stvar sto su neki očekivali da ce biti novi dzeko, a daleko je bio uvijek od toga.
Sanse i da ce biti pozvan u reprezentaciju su skoro pa ravne nuli. Svako vrijedjanje Kenana je beskorisno.
Ne igra mnogo, ali i ne ocekuje mnogo. Nikad on nigdje nije bio bitan faktor. Ne znam sta mu ko ima zamjeriti bilo sta? Druga je stvar sto su neki očekivali da ce biti novi dzeko, a daleko je bio uvijek od toga.
Sanse i da ce biti pozvan u reprezentaciju su skoro pa ravne nuli. Svako vrijedjanje Kenana je beskorisno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kako izgleda Higuain ima neke predede iz Baskije
eto na sta su ljudi spali...
Kodro ce biti rez. u B tim dogodine

Kodro ce biti rez. u B tim dogodine

Svi vi sto serete kontra Kodrinja je zato sto vam je krivo sto ne igra a ne zato sto ste anti-Keno ... dobro znate da njega niko nikad nije gur'o u repku, pa cak ni na racun oca koji je bar toliko zasluzio ... toliko se selektora izmjenjalo a momka nikad nijedan nije pozvao ni u jednu U repku a dobro znate koliko stotina 'rekreativaca' je proslo kroz njih u ovih 25 godina ... i gdje su svi oni sad a gdje Kenan ... i zato smanjite dozivljaj na ovoj temi, niti je Keno bitan repci niti je repka bitna njemu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: hurem, jasmin10, kakarut, muhamedhulk i 36 gostiju.