Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:23

E, da nije Ulli rođen u Tuzli možda?? Svi Tuzlaci koje znam sa ovog foruma (dvojica, upravo se izjasniše) navijaju za Bayu :mrgreen: :?: :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 01:23

secer je napisao/la: auuuuuu, brate..
dobro je pa znam..
kad bi se pogadjo s tobom da mi nesto radis sigurno bih se pogodio bez hrane
pa tebe se insanu ne isplati mobilisat :D
nego, steta, glavni grad a losi cevapi...zgaravicari..
hahaha.Tako mi i zet kaze kad trebam u mobu kod njega.
Neka tebe kuci,vishe ja volim platiti rovokopacha nego tebe najedat :oops: :oops: Jeftinije cu proci.

Omsho, Sezam je dobar,mada je to jedino mjesto gdje sam jeo u Tuzli,nazalost, al ako kazes da ima jos dobrih mjesta za pojest, odmah mi mozes biti najbolji prijatelj :=)
Salim se ja malo :) Inace ne mogu puno pojesti,al kad su cevapi u pitanju............... huh :oops:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:27

hehehehehe, stas smijes :D
ok, nisi tu... a imas li dva brata :?:
stvarno, podsjecas me na jednog omera(a i on je nas-navija za bayu)
nego, ubacuju nam se politicari na temu o cevapima...hm, moracu to sankcionisati :)
ne vide da mi ispunjavamo zadato na drugoj temi-smanjenje tenzija :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:31

NoName je napisao/la:E, da nije Ulli rođen u Tuzli možda??
jes mu babo :oops: :oops: :D

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 01:36

haj ,kad smo vec kod cevapa...sjetih se..odem u Banja Luku ,ne mogu se sjetiti koja je godina,ali ima nekih mozda 5 godina,i nesto sam radio,neke seminare,da ne morim puno..i sa ovim kolegom prohodam po gradu...i u neka doba sve je zatvoreno,nema se gdje,a gladni drama...pitamo prolaznika "ima li igdje pojest nesto druze",kaze on :" ja mislim da vam radi ova cevabdzinica kod Muje"...ja gledam u lika,kontam lozi me,ili je prepoznao da sam Bosnjak,a on neki radikalni Srbin..pa hoce da me provocira ,rekoh "molim",kaze on :"imate ovdje cevabdzinicu,samo ako radi,tu kod Muje"...,rekoh "hvala"...i podjemo u tom pravcu,kad u Cevabdzinici,jedinoj koja je radila,dvije drama zgodne cure,i spremaju se za fajrunt ...bacih pogled na reklamu ,pise "kod Muje"..ne,mogu da vjerujem...uglavnom,u pricu sa finim sekama,s njima se nastavili druziti,i nisam zadugo mogao vjerovati da i "mujo" ima svoju cevabdzinicu,i to cevapi hej,boli glava kako su dobri !:D..od tada ,kad god odem u BL ,Mujo here I come!

Malo vam skrenuh sa Tuzle..'ebi ga!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 01:36

Kad smo već kod Tuzle,

Početkom godine sam bio u Tuzli, poslovno. Trebao sam otići do komercijalne službe Binga i naravno nisam imao pojma gdje se nalazi Bingo. Prošao sam cijeli grad, onom glavnom ulicom kojoj nikad kraja, došao do neke pijace van grada i odlučio da pitam nekoga gdje je Bingo. Pored ceste dvije djevojke, jedna dobra, druga jok, pored parkiran njihov Golf 5 napucan do bola i ja se zaputim do njih, upitam ih, kad će ti one meni 'nismo odavde, popusti nas', ja ih ponovo upitam 'frka mi je kasnim', kad će ona ružnija 'znaš ti dobro papak sarajevski gdje je Bingo'... Opasne, opasne... što se uvijek one ružnije javljaju :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:40

slika

Virtual, ako nije tajna, gdje radiš? Može i PP :mrgreen: Vidim, imaš dobra iskustva sa Bingom, za razliku od mene :twisted: Mislim, nisam to ovdje vidio nego na SA-X ;) O Tuzlankama ne smijem ništa da govorim, žena mi nekad pročita forum :evil: :evil: :evil: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 01:41

Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod Tuzle,

Početkom godine sam bio u Tuzli, poslovno. Trebao sam otići do komercijalne službe Binga i naravno nisam imao pojma gdje se nalazi Bingo. Prošao sam cijeli grad, onom glavnom ulicom kojoj nikad kraja, došao do neke pijace van grada i odlučio da pitam nekoga gdje je Bingo. Pored ceste dvije djevojke, jedna dobra, druga jok, pored parkiran njihov Golf 5 napucan do bola i ja se zaputim do njih, upitam ih, kad će ti one meni 'nismo odavde, popusti nas', ja ih ponovo upitam 'frka mi je kasnim', kad će ona ružnija 'znaš ti dobro papak sarajevski gdje je Bingo'... Opasne, opasne... što se uvijek one ružnije javljaju :P
Ma nisu tako cure opasne. To si naletio na biser. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nego jesi li nasao Bingo. Kako ja znam ima 2 u gradu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:43

pa baksuze gdje sad postavi sliku :D
evo otvori mi apetit pa cu morat nesto smazat
nego, kako to da nam je i tarik(14) budan u ova doba :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 01:45

NoName je napisao/la:slika

Virtual, ako nije tajna, gdje radiš? Može i PP :mrgreen: Vidim, imaš dobra iskustva sa Bingom, za razliku od mene :twisted: Mislim, nisam to ovdje vidio nego na --- SPAM --- ;) O Tuzlankama ne smijem ništa da govorim, žena mi nekad pročita forum :evil: :evil: :evil: :mrgreen:
Iskreno,volio bi da nisi ovu sliku stavio...e,golemo...ovo su oni pravi Sarajevski !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 01:46

omerbavarac je napisao/la:Nego jesi li nasao Bingo. Kako ja znam ima 2 u gradu.
Bingo sam našao nakon dva sata lutanja. Nalazi se na Slatini, prođe se BKC pa onda se ide prema nekom tovarištu građevinskog materijala (tako mi je izgledalo), poprilično zabačeno...

@NoName, sa Bingom sam imao dosta sreće. U početku moraš igrati po njihovim pravilima, a kasnije ti ispunjavaju sve želje. Sutra ću ti pisati o tome.

Uli, Tarik ti je sa drugog kontinenta, on je tek ustao :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 07 okt 2009, 01:47

Virtual, ako nije tajna, gdje radiš? Može i PP :mrgreen: Vidim, imaš dobra iskustva sa Bingom, za razliku od mene :twisted: Mislim, nisam to ovdje vidio nego na --- SPAM --- ;) O Tuzlankama ne smijem ništa da govorim, žena mi nekad pročita forum :evil: :evil: :evil: :mrgreen:
Pa, Majstoreeeee!
Sto bas metnu sliku "banjaluckih" cevapa....ima i sarajevskih, travnickih :D al' svi su dobriiiiii!
Bosno moja poharana....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:48

Ja tarika taman htjedoh upitati kakvi su čevapi u Kanadi...Velež, ja gledam sliku i čekam da svane :mrgreen: A ovo su možda bili sarajevski prije rata, izgleda da nisi odavno jeo čevape u Sarajevu, našli su novu formulu: Platiš 10 dobiješ 5 :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 01:48

I ja se bash pitam sto nam se Tarik ne javlja,a online je :(
No_name, stvarno ti to nije trebalo sa slikom. Hoces da moj napaceni zeludac crkne od muke.
Kad se sjetim da ih necu moci pojesti prije 10 ujutro,odmah mi je loshe.
Nego Virtual,nisam odavno prolazio dole, radi li i sad ona poslovnica Centrotransa na Alipasinom.
Kontam,dole nikad guzve ne bude,pa da cekam za kartu ako radi.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 01:50

Uh, gladan sam. Bjezi odo spavat. Laku noc svima. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 01:51

neko_iz_mase je napisao/la:Nego Virtual,nisam odavno prolazio dole, radi li i sad ona poslovnica Centrotransa na Alipasinom. Kontam,dole nikad guzve ne bude,pa da cekam za kartu ako radi.
Radi. Nikad nema gužve, ja uvijek uzimam karte kod njih, ali firgosi su to isto skontali pa im je sad postala omiljena.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:51

Eh, meni ni Dino iz Lud, zbunjen, normalan neće biti ravan, kad se ujutro u pola 8 pomolim u neku čevabdžinicu ovdje i narućim duplu desetku sa kilom luka hahahaha

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2009, 01:55

Virtu4l je napisao/la:Eto, sad nam ni ćevapi ne valjaju :mrgreen: . A čuveni slogan "MRKVA - :P drugo ime za ćevap"
Cuj sad,pa to se znalo i od prije :mrgreen:
Sala cevap samo moze biti dobar i jos bolj.... ovaj kod Muje.
Nema cevapa bez,, plohe,, ;)
P.S Gdje cevap moze biti kad je k,o pendrek iliti Sarajevski ali ga sad malo ova situacija smanjila :lol: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 02:01

yebem ti trunje..
ovaj se zali sto ne moze na cevape prije deset ujutro, a ja na prisilnom postu najmanje sest mjeseci :evil: :D
onaj drugi ode spavat gladan(omere, prije je cola radio citavu noc al su mu cevapi zgaravicari ko u rajvosa :D )
pu, sto ne ukradoh pa prizeni onu iz cevabdzinice.. yebem ti budalu :D
sad bi meni moja hana desetku bacila 8-) a ovako neke cu haluge pa lahku noc :cry: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2009, 02:06

Hvala vam puno, sada sam gladan i jedu mi se Čevapi. Iako sma ih danas jeo, opet mi se otvorio apetit nakon slike. I još neki kažu Slika čini čuda.

E moj Ćiro, uspio si nas odvesti u baraž (ovo kažem jer se nadam da ćemo zgaziti žargonski rečeno Estonce). Blago se tebi treneru svih trenera. Motivacija glasi " Ako dobijete biti će Ćevapa. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.