Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahaha.Tako mi i zet kaze kad trebam u mobu kod njega.secer je napisao/la: auuuuuu, brate..
dobro je pa znam..
kad bi se pogadjo s tobom da mi nesto radis sigurno bih se pogodio bez hrane
pa tebe se insanu ne isplati mobilisat
nego, steta, glavni grad a losi cevapi...zgaravicari..
jes mu baboNoName je napisao/la:E, da nije Ulli rođen u Tuzli možda??
Ma nisu tako cure opasne. To si naletio na biser.Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod Tuzle,
Početkom godine sam bio u Tuzli, poslovno. Trebao sam otići do komercijalne službe Binga i naravno nisam imao pojma gdje se nalazi Bingo. Prošao sam cijeli grad, onom glavnom ulicom kojoj nikad kraja, došao do neke pijace van grada i odlučio da pitam nekoga gdje je Bingo. Pored ceste dvije djevojke, jedna dobra, druga jok, pored parkiran njihov Golf 5 napucan do bola i ja se zaputim do njih, upitam ih, kad će ti one meni 'nismo odavde, popusti nas', ja ih ponovo upitam 'frka mi je kasnim', kad će ona ružnija 'znaš ti dobro papak sarajevski gdje je Bingo'... Opasne, opasne... što se uvijek one ružnije javljaju
Iskreno,volio bi da nisi ovu sliku stavio...e,golemo...ovo su oni pravi Sarajevski !!NoName je napisao/la:
Virtual, ako nije tajna, gdje radiš? Može i PPVidim, imaš dobra iskustva sa Bingom, za razliku od mene
Mislim, nisam to ovdje vidio nego na --- SPAM ---
O Tuzlankama ne smijem ništa da govorim, žena mi nekad pročita forum
![]()
![]()
![]()
Bingo sam našao nakon dva sata lutanja. Nalazi se na Slatini, prođe se BKC pa onda se ide prema nekom tovarištu građevinskog materijala (tako mi je izgledalo), poprilično zabačeno...omerbavarac je napisao/la:Nego jesi li nasao Bingo. Kako ja znam ima 2 u gradu.
Pa, Majstoreeeee!NoName je napisao/la:
Virtual, ako nije tajna, gdje radiš? Može i PPVidim, imaš dobra iskustva sa Bingom, za razliku od mene
![]()
![]()
![]()
Uh, gladan sam. Bjezi odo spavat. Laku noc svima.NoName je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Radi. Nikad nema gužve, ja uvijek uzimam karte kod njih, ali firgosi su to isto skontali pa im je sad postala omiljena.neko_iz_mase je napisao/la:Nego Virtual,nisam odavno prolazio dole, radi li i sad ona poslovnica Centrotransa na Alipasinom. Kontam,dole nikad guzve ne bude,pa da cekam za kartu ako radi.
Cuj sad,pa to se znalo i od prijeVirtu4l je napisao/la:Eto, sad nam ni ćevapi ne valjaju. A čuveni slogan "MRKVA -
drugo ime za ćevap"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.