Kako gluposti valjas covjece. Mi imamo mal fond igraca tako da je bitno da igrace koje imas igraju u svojim klubovima. Realnije je da ce Krunic igrati u Freiburg kao sto bi npr Besic u Union Berlin, nego biti van terena skroz. Sto se tice Krunica sa njim imas vise opcija, jer je samo u Milanu guran na centralnog ili zadnjeg veznog, dok je u Empoliju znao igrati krilnog napadaca. On je vise igrac profila kao Gojak.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:08U pravu je husika, razdigli ste se oko Krunića kao da je riječ o Thiago Motti, a ne igraču koji ne može ispred Cimirota igrati.
Uostalom, ko će igrati vezni red je nebitno, imamo većih problema na bekovskim kao i krilnim pozicijama.
Kad bi samo izmanevrisali nekog kao Saničanina na tom lijevom krilu, igra reprezentacije bi se poboljšala za 30%.
Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Ma nebitno to sta on pise...vise bode u oci ovaj dio "razdigli ste se oko Krunica kao da je...", a ono tek par postova napisano...rekao bi čovjek da je 10 stranica ispisano za jedan dan. 
Krunic ništa nije uradio za reprezentaciju...uglavnom bi bivao povrijedjen ili u drugom planu...ali u njemu jos uvijek možemo dobiti nesto i kao takav je bitan.

Krunic ništa nije uradio za reprezentaciju...uglavnom bi bivao povrijedjen ili u drugom planu...ali u njemu jos uvijek možemo dobiti nesto i kao takav je bitan.
Husika je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:18Kakav ti je to prica? Neko ti naporan, zaobidji...
Trebam ja lagati sam sebe i hvaliti lika koji trenira sa Milanom...
Kako da ne...
Dokazi se u repci pa cu ti i pjesme pisati ne samo hvaliti!
Pjanic nemoj me nasmijavati!
Niko ovde niti nije tvrdio da je Krunic nosilac igre Milana i reprezentacije. Tako da o tome koliko je ostvaren talenat zavisi od toga sta si ti očekivao.
Ako posmatras iz njegovog ugla, on je počeo iz Foče preko Srema do Italije i Milana i evo sad vjerovatno Bundeslige. Čovjek je pokazao da posjeduje kvalitet. 90 % igrača sa ovim prostora to ne moze uraditi.
On u Milan iz Empolija je i doveden da bude u rotaciji umjeso Kesija i ko je tad jos bio, mislim Bonaventura. Redovo je ulazio sa klube, par mislim i počeo. Sasvim solidno za prvo sezonu iako je njegov trener koji ga je doveo nakon par kola dobio otkaz.
Tako da se bar ocekuje neka realnost. Ne treba čovjeka niti uzdizat, to kazes da ces pisati u slucaju da nesto.. niti unižavati nekim bezveznim komentarima.
Rade Krunic je odličan igrač.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pricali ste za njega u kontekstu baraza, pa sam se dotakao toga.Tristan10 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Kako gluposti valjas covjece. Mi imamo mal fond igraca tako da je bitno da igrace koje imas igraju u svojim klubovima. Realnije je da ce Krunic igrati u Freiburg kao sto bi npr Besic u Union Berlin, nego biti van terena skroz. Sto se tice Krunica sa njim imas vise opcija, jer je samo u Milanu guran na centralnog ili zadnjeg veznog, dok je u Empoliju znao igrati krilnog napadaca. On je vise igrac profila kao Gojak.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:08U pravu je husika, razdigli ste se oko Krunića kao da je riječ o Thiago Motti, a ne igraču koji ne može ispred Cimirota igrati.
Uostalom, ko će igrati vezni red je nebitno, imamo većih problema na bekovskim kao i krilnim pozicijama.
Kad bi samo izmanevrisali nekog kao Saničanina na tom lijevom krilu, igra reprezentacije bi se poboljšala za 30%.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Primjera radi, je li bolje imati na klupi Deni Milosevic ili Rade Krunic.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:41Pricali ste za njega u kontekstu baraza, pa sam se dotakao toga.Tristan10 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Kako gluposti valjas covjece. Mi imamo mal fond igraca tako da je bitno da igrace koje imas igraju u svojim klubovima. Realnije je da ce Krunic igrati u Freiburg kao sto bi npr Besic u Union Berlin, nego biti van terena skroz. Sto se tice Krunica sa njim imas vise opcija, jer je samo u Milanu guran na centralnog ili zadnjeg veznog, dok je u Empoliju znao igrati krilnog napadaca. On je vise igrac profila kao Gojak.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:08U pravu je husika, razdigli ste se oko Krunića kao da je riječ o Thiago Motti, a ne igraču koji ne može ispred Cimirota igrati.
Kad bi samo izmanevrisali nekog kao Saničanina na tom lijevom krilu, igra reprezentacije bi se poboljšala za 30%.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pricali ste za njega u kontekstu prvih 11 za baraz.Tristan10 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:42Primjera radi, je li bolje imati na klupi Deni Milosevic ili Rade Krunic.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:41Pricali ste za njega u kontekstu baraza, pa sam se dotakao toga.Tristan10 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25
Kako gluposti valjas covjece. Mi imamo mal fond igraca tako da je bitno da igrace koje imas igraju u svojim klubovima. Realnije je da ce Krunic igrati u Freiburg kao sto bi npr Besic u Union Berlin, nego biti van terena skroz. Sto se tice Krunica sa njim imas vise opcija, jer je samo u Milanu guran na centralnog ili zadnjeg veznog, dok je u Empoliju znao igrati krilnog napadaca. On je vise igrac profila kao Gojak.![]()

⚜️~⚜️~⚜️
Sa 27 god odlican
Za nase uslove mozda!
Ja sam vise bio sokiran cinjenicom da on ima 27 nego icim drugim jer sam prema pisanju o njemu i iscekivanju da zablista sve smatrao da ima 23-24...

Za nase uslove mozda!
Ja sam vise bio sokiran cinjenicom da on ima 27 nego icim drugim jer sam prema pisanju o njemu i iscekivanju da zablista sve smatrao da ima 23-24...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa nije ni nemoguce da bude starter. U sustini u našem veznom redu je jedna pozicija 100 % zagarantovana. To je Pjanketova.
80 % je i druga zagarantovana. To je Cimijeva.
A za treću su tu Gojak i Krunic. Svejedno je koga selektor stavi. Obojica su odlični igrači.
80 % je i druga zagarantovana. To je Cimijeva.
A za treću su tu Gojak i Krunic. Svejedno je koga selektor stavi. Obojica su odlični igrači.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bitno je sta prva tetka foruma pisehurem je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:38Ma nebitno to sta on pise...vise bode u oci ovaj dio "razdigli ste se oko Krunica kao da je...", a ono tek par postova napisano...rekao bi čovjek da je 10 stranica ispisano za jedan dan.

⚜️~⚜️~⚜️
Ja nisam pricao o njemu u kontekstu prve postave. Nego igrac koji evt moze dati svoj doprinos, i kao takav puno je bolja opcija Freiburg. Cist primjer koga bi radije volio da udje umjesto Gojaka, Krunic koji je u formi ili Deni Milosevic.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:43Pricali ste za njega u kontekstu prvih 11 za baraz.Tristan10 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:42Primjera radi, je li bolje imati na klupi Deni Milosevic ili Rade Krunic.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:41
Pricali ste za njega u kontekstu baraza, pa sam se dotakao toga.![]()
![]()
Da, igrač koji može da pruža zapažene partije i Seria A u Empoliju. Da bude na radaru Milana i pređe kod njih. Igra za taj Milan sasvim pristojno. Iako je imao peh da mu je trener koji ga je doveo iz Empolija dobio otkaz u Milanu nakon nekoliko kola, kasnije teška povreda nakon koje se vratio i opet upisivao minute i odličnom veznom redu Milana.
Igrač koji je sposoban igrati Bundesligu.
Da, naravno da je odličan.
Miske je mislim titulu sa Wolfsburgom osvojio sa 28 ili 29.
I Krunic tehnički ima još uvijek 26. Mada ne vidim za sta je to bitno. On je vec formiran igrač, dovoljno dobro se razvio. Sto ne znaci da dalje konstantiim igranjem na visokom nivou nece napredovati.
Pobogu, pa nije na zalasku karijere. Od njega se sad i očekuje ono najbolje.
E jesi mi spustio svaka ti cast.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:49Bitno je sta prva tetka foruma pisehurem je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:38Ma nebitno to sta on pise...vise bode u oci ovaj dio "razdigli ste se oko Krunica kao da je...", a ono tek par postova napisano...rekao bi čovjek da je 10 stranica ispisano za jedan dan.
Krunic ništa nije uradio za reprezentaciju...uglavnom bi bivao povrijedjen ili u drugom planu...ali u njemu jos uvijek možemo dobiti nesto i kao takav je bitan.![]()
Inace ne odgovaram na slicne provokacije ali eto...fazon je sto si sebe opisao ali hajd...nebitno.
Za njega je važno da zaigra u kontinuitetu. Frieburg je dobra ekipa, BL je vazda bila dobra za naše.
Sticajem raznih okolnosti, Rade nije dobio priliku da pokaže šta može u reprezentaciji, a realno bi trebo bit igrač za prvih 11.
Sticajem raznih okolnosti, Rade nije dobio priliku da pokaže šta može u reprezentaciji, a realno bi trebo bit igrač za prvih 11.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
mani me se tetkice.hurem je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:57E jesi mi spustio svaka ti cast.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:49Bitno je sta prva tetka foruma pisehurem je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:38Ma nebitno to sta on pise...vise bode u oci ovaj dio "razdigli ste se oko Krunica kao da je...", a ono tek par postova napisano...rekao bi čovjek da je 10 stranica ispisano za jedan dan.
Krunic ništa nije uradio za reprezentaciju...uglavnom bi bivao povrijedjen ili u drugom planu...ali u njemu jos uvijek možemo dobiti nesto i kao takav je bitan.![]()
Inace ne odgovaram na slicne provokacije ali eto...fazon je sto si sebe opisao ali hajd...nebitno.
⚜️~⚜️~⚜️
Krunić je igrač za prvih 11 naše reprezentacije i volio bih, kao navijač repke, da ode u Frajbrug i tamo igra standardno. Zapravo, više bih volio da ode negdje u talijanski osrednji tim pa da ga igra standardno jer poznaje ligu i sve to, ali hajde vjerujem da bi se i u Frajburgu mogao ustaliti.
Nije kalibar za velike timove, ali je sasvim solidan igrač za osrednje timove lige petice i kod nas bi se uvijek trebao vrtiti oko prvih 11 reprezentacije.
Nije kalibar za velike timove, ali je sasvim solidan igrač za osrednje timove lige petice i kod nas bi se uvijek trebao vrtiti oko prvih 11 reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pjanic i Krunic su 100% sigurni starteri. Rade je nas 2. najbolji veznjak. Jos bi bilo bolje kad bi otisao u Freiburg.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma idealan transfer! Kod Demirovica
Ništa od Freiburga, upravo potpisali Santamariu, okreće se transferu u Seriju A 

-
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Da samo jos nije toliko cesto povrijedjen, zapecatio bi svoj epitet kao nas drugi najbolji veznjak. Nadam se da ce u ovoj sezoni biti zdrav i da cemo moci racunati na njega u barazu i ligi nacija. 
Sto se tice Freiburga, od toga izgleda nista nema. Po meni on svakako treba u Italiji ostati, sigurno moze naci neki klub u Seriji A.

Sto se tice Freiburga, od toga izgleda nista nema. Po meni on svakako treba u Italiji ostati, sigurno moze naci neki klub u Seriji A.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi, zastitaIdentiteta i 56 gostiju.