FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A kao sto sam i ocekivao od Maxvela, solidan, bolji od Abidala na boku 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vi ovo pravo zafrkani!!!
Zezam se, samo naprijed!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kome steka Zulu to mu je do konekcije jel je stream visoke kvalitete...evo vam onda link slabije kvalitete koji ne stopa
http://atdhe.net/8978/watch-barcelona-v ... g-de-gijon
http://atdhe.net/8978/watch-barcelona-v ... g-de-gijon
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod mene Zulu ektra radi, zakoci po sekundu svakiu minutu ili dvije ali to je nista, nista ne propostis jbg,
Kod mene ucitelj bio
pa bujrum

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
heheomerbavarac je napisao/la:Vi ovo pravo zafrkani!!!![]()
Zezam se, samo naprijed!!!!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tatta je napisao/la:de da ja na toj tvojoj recenice uradim malo promjenaStole iz Bora je napisao/la:Neda se Zlatanu nikako ..
znaci, prva palatalizacija ide izmedju drugog i treceg slova, gdje nastaje rijec NE ZNA, onda dodas onomatopeje i malo germe da nadodje, i ispane NE ZNA ZLATAN i ova zadnja recenica se nikad ne dira jer se u bosanskom jeziku ne mjenja kroz padeze
NE ZNA ZLATAN NIKAKO
miki jelde vako ucitelj ucio, jel te po guzi diro![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bas ti hvala na ispravci ali necu se sloziti sa tobom sta god da ti kazes ... Misljenje ti misljenje mi ..Tatta je napisao/la:de da ja na toj tvojoj recenice uradim malo promjenaStole iz Bora je napisao/la:Neda se Zlatanu nikako ..
znaci, prva palatalizacija ide izmedju drugog i treceg slova, gdje nastaje rijec NE ZNA, onda dodas onomatopeje i malo germe da nadodje, i ispane NE ZNA ZLATAN i ova zadnja recenica se nikad ne dira jer se u bosanskom jeziku ne mjenja kroz padeze
NE ZNA ZLATAN NIKAKO
miki jelde vako ucitelj ucio, jel te po guzi diro![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
kad se vraca Iniesta na teren,zna li se tacno??...ovaj kombinovani sastav Barce rutinski igra ovu utakmicu,bez nekog pretjerenog intenziteta....cekaju da se Sporting otvori i krene po izjednacenja,ali nije ni Sporting toliko naivan jer zna da im u tom slucaju slijedi potop u maniru Titanika.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Iniesta se vraca nakon ove reprezentativne pauze, tako bar predvidjaju, e jedino ako ja nisam dobro informisan 
- -Barcelona-
- Kontakt:
normalno rutinski,vjerujem do kraja da cemo dati barem jos jedan gol,veceras ni Valdes nije los 
Keita zamalo jos jedan,al stativa spasava goste.
Keita zamalo jos jedan,al stativa spasava goste.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Keita igrac utakmice,evo sad stativa opet nakon kornera,Ibra krene na prvu za sobom povuce 3 odbrambena i ovi dole slobodni ostanu 
Al Mourinho i onaj Chigrinsky zajedno gledaju tekmu haha, sto li je to onaj namazanko portugalski dosao ??
Keita je dobar igarac i sasvim solidna zamjena za Iniestu ali u ovim "manjim" utakmicama koje Barca rutinski pobjeđuje...za jacih utakmica Iniesta je neophodan,zato je Laporta toliko navalio da dovede Fabregasa....sezona je duga,igra se na 3 fronta,mogucnost za ozljede glavnih igraca se velike.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Valjda radi toga sto igramo 16.09 u Milanu u okviru LP protiv Intera, pa dosao covijek da vidi koju ce vrstu betona koristiti.nafrI82 je napisao/la:Al Mourinho i onaj Chigrinsky zajedno gledaju tekmu haha, sto li je to onaj namazanko portugalski dosao ??
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bojim se samo da ne bude kako sam strahovao .. Da Zlatan ne moze zamjeniti Samuela .. Za sada nista od njega .. 
AMAR OSIM
- -Barcelona-
- Kontakt:
a ****,prvo maxvel a sad bojan,pocelo je sa povredama
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Odmah u prvom kolu s Interom? Nisam gledao taj raspored jbg, ma nema se tu sta gledati, sve on zna al ettt haha, a Ibra se cuva za njih onda 
Evooooooooooooooooooo gaaaaaaaa konacno. Svaka cast. Zlatan
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 31 avg 2009, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.