Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

JonSnow
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JonSnow » 11 nov 2019, 16:06

mohikanac12 je napisao/la:
11 nov 2019, 15:49
Ipak, ne predaju se izabranici Adnana Zildžovića, a da ih prate pehovi pokazuje i situacija prije meča u Zenici.

Naime, nepoznati počinioci uspjeli su obiti autobus gostiju, te petorici nogometaša ukrasti kopačke.

Ja shvatam da je kriza u Ćeliku, ali ovo je dno. Fuj.
Nesvakidašnji problem je riješen, a nogometaši Čelika su odlučili da pomognu kolegama, odnosno posude kopačke za ovaj meč.
Napuši se ku.rca plisnavi trolu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 nov 2019, 16:06

Tako je i ona budala mancini govorila za olimpik gdje su vam dokazi, daj ne budi te smijesni vise. Da mi je rodjeni caca ako ne valja ne valja.

A dokurko naso nekome pisati fuj 😂😂 a jbt zivot i forum kad ovakvi likovi imaju pristup istom. Lik sa 10 profila, podrzava sam sebe, laje ko pasce, diktatura na temi zelje, laze ko amaw.... i takav lik dodje i ima obraza komentarisat nesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 11 nov 2019, 16:08

redbull93 je napisao/la:
11 nov 2019, 16:06
Tako je i ona budala mancini govorila za olimpik gdje su vam dokazi, daj ne budi te smijesni vise. Da mi je rodjeni caca ako ne valja ne valja.

A dokurko naso nekome pisati fuj 😂😂 a jbt zivot i forum kad ovakvi likovi imaju pristup istom. Lik sa 10 profila, podrzava sam sebe, laje ko pasce, diktatura na temi zelje, laze ko amaw.... i takav lik dodje i ima obraza komentarisat nesto.

Manijak ne može biti svak!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 11 nov 2019, 16:09

Realno, jedino titule Amara Osima sa Zeljeznicarom su ciste titule, bez ikakvih spletki i mesetarenja.

Evo kad ovo procitam ovako sto sam napisao, mislim da ni oni ne vjeruju u to :lol:

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 11 nov 2019, 16:13

Izgleda da je Amar Osim jači i od države pa mu SIPA ne može ništa, jak si Amare.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 nov 2019, 16:15

gramparada je napisao/la:
11 nov 2019, 16:13
Izgleda da je Amar Osim jači i od države pa mu SIPA ne može ništa, jak si Amare.
Nije amaw jak, nego oni sa kojima suruje i isti oni koji mu daju drzavne pare za ovakve stvari.

Promijenite boje kluba, bolje ce vam stajati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 nov 2019, 16:16

Ipak, ne predaju se izabranici Adnana Zildžovića, a da ih prate pehovi pokazuje i situacija prije meča u Zenici.

Naime, nepoznati počinioci uspjeli su obiti autobus gostiju, te petorici nogometaša ukrasti kopačke.

svjetski poznati džeparoši :D :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 11 nov 2019, 16:17

redbull93 je napisao/la:
11 nov 2019, 16:15
Nije amaw jak, nego oni sa kojima suruje i isti oni koji mu daju drzavne pare za ovakve stvari.

Previše glupo da uopšte odgovaram, budi pozdravljen.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 11 nov 2019, 16:18

JonSnow je napisao/la:
11 nov 2019, 16:06

Nesvakidašnji problem je riješen, a nogometaši Čelika su odlučili da pomognu kolegama, odnosno posude kopačke za ovaj meč.
Napuši se ku.rca plisnavi trolu.

Bijednici radioaktivni ukrali ljudima kopacke. Zemljo otvori se. :rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 11 nov 2019, 16:21

redbull93 je napisao/la:
11 nov 2019, 16:15

:lol: :rol:

slika
MIHAJLOVIĆ !

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 11 nov 2019, 16:28

Povampirili se ovi iz Kurdistana haman.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 nov 2019, 16:29

I sta kazete vi patriote, radite ka poboljsanju bh fudbala, kako ono ide za zelju definicija 😂😂
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 nov 2019, 16:30

Ne znam sta vas cudi. Ko god je iole blizak nekom insptektoru i redovno razgovaraju, znat ce da oni rade svoj posao i imaju mali milion informacija u svom gradu i okolini. Samo je pitanje kad ce neko odluciti da se pokrene akcija hapsenja i predoce dokazi, sto je opet do samog vrha kojima (ni)je cilj nesto oktriti i sprijeciti.
Tako je i za lokalne dilere, za pocinioce bilo kojih krivicnih djela. Inspektori prikupljaju dokaze, imaju informacije, samo cekaju naredbu kad ce nesto pokrenuti ili nece.

Drago mi je da se napokon bilo sta pokrenulo i oko sudija i tog kriminalnog miljea za kojeg svi znamo, samo niko ne djeluje. To sto do danas nisu pokrenuli ovakvu akciju ne znaci da nisu znali, nego nije im bilo dozvoljeno. Sad je pitanje zasto i za ranije stvari se nije djelovalo i predocili prikupljeni dokazi. Ili su dokazi nepotpuni ili nekome nije u cilju da se izadje sa njima.

Na temi Slobode sam i ranije pisao, prije par godina sam sjedio sa momkom, dugovodisnjim poznanikom, koji je sudio kantonalne utakmice i gdje mu je par puta Azmir dao pare (nisu to velike cifre, par stoja za njih nekoliko) da "pripazi malo na njegove momke". Ti njegovi momci su bili Sloga SH. Znamo kako je furiozno Sloga dosla do Federalne lige pojavom Azmira, a zatim 2 puta zaredom osvojila Federalnu i izborila mjesto u PL.

Isto tako je i sam Azmir na jednoj od sjednica FK Slobode, kao predsjednik tog kluba, "priznao" javno prisutnima kako se doslo do povratka u LPBiH, parafraziram "svi vi znate kako smo se vratili u PLBiH, oko milion KM smo morali potrositi za povratak".
Tad smo se svi zacudili da tako javno prica i priznaje da se moralo svim sredstvima boriti za povratak. Cak se ne mogu ni sjetiti svih detalja tog govora, ali je bilo preocito da priznaje malverzaciju. Cudi me da jos tad se nije pokrenuo postupak.
Kasnije i sa Dinom ona pizdarija i blamaza, kojekakvi dokazi kojima barata i onda dobije suspenziju i jos plati kaznu, a Dino ostane cist.

Pa ona utakmica Zelje i Leotara, onakvi primljeni golovi koji se i sad na youtube mogu pogledati, pa kasnjenje igraca na poluvremenu, to se moralo ispitati. A mozda i jeste, ne znam.

Kako god, mislim da je sad vrijeme da svako ko ima neke dokaze proslijedi SIPA-i, da iskoristi ovu medijsku paznju i pricu koja je aktuelna, da svako ko nesto zna se stavi u sluzbu svjedoka, jer je ovo za dobrobit i razvoj naseg fudbala, a sutra ce i neki drugi klub biti osakacen sudijskim prodajama a bice kasno da se nesto ispravi. Nadam se suradnji svih ljudi koji zele dobro fudbalu, ako iole ima istine u ovoj akciji i prici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 11 nov 2019, 16:39

Zar nikog ne cudi zasto je bas sada Sipa odlucila procesljati bh sudije i savez pa da bi zataskali aferu Lijanovic jer su ga popusili tamo sud ga oslobodio pa sada da se nebi puno prašine dizalo u javnosti idemo na najvažniju sporednu stvar na svijetu...popusit ce foru par sudija a krupne zvjerke nece niko dirati
MUSVDG

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 11 nov 2019, 16:45

drakensang je napisao/la:
11 nov 2019, 11:44
Radmilo87 je napisao/la:
11 nov 2019, 09:35
Na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis, kao i u svim akcijama, istragama i hapsenjima do sada u ovoj drzavi

Realno afera "Punac" i pojedini rezultati Veleza i Olimpika u prvoj ligi FBIH su stvari koje bi prve trebale biti pod lupom istraznih ogana
Koje utakmice Veleza? Ovdje ja vidim samo Gorazde - Velez, i nekolike utakmice Olimpika. Ja znam da nas ne volis, ali budi malo realan ipak, ma koliko tesko bilo, Velez je ovo pokrenuo sve poslije Gorazda, i kad smo mi pisali "SIPA", mnogi su se smijali..
Napisao sam u prvom postu da se zahebavam, pecam pastrmku. Prije pet sest godina samo Velez i Siroki nisu potpisali da se slazu, ne?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 nov 2019, 16:47

SIPA kao svjedoka treba pozvati Misimovica da potvrdi svoju izjavu da je Zeljo kupovo titule ako je upravu neka iznese dokaze

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 11 nov 2019, 17:02

2017 godina

Prijeratni tesar iz Sarajeva i društvo spremaju novu otimačinu bodova u Premijerligi BiH!

Portal pravdabl. objavio je danas tekst u kojem navode da su na tragu informacija o tome kako će se u narednom 6. Kolu Premijerlige BiH u nogometu dogoditi nova velika otimačina bodova!

Naime, ovaj portal navodi kolika je netrpeljivost u NS BiH spram dva kluba, prije svega prema NK Široki Brijeg, a zatim i prema FK Borac iz Banja Luke, te kako su Širokobriježani pokradeni u 4. Kolu na gostovanju kod GOŠK-a u Gabeli, a Borac kolo prije u domaćem nastupu i porazu od Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Prema njihovim saznanjima nova otimačina se sprema u susretu 6. Kola Borac – Sarajevo, koji se igra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Zanimljivo, u Gabeli je suca Dragana Petrovića iz Banja Luke dobrom ocjenom pokrio Salem Prolić, a ovom prilikom objavljujemo ekskluzivne fotografije nastale svojedobno u klupskim prostorijama NK Široki Brijeg kako bi se vidjelo da Proliću na Pecari ničeg nikada nije nedostajalo, pa je mogao i zaspati poput malog djeteta, no bez obzira na svu tu ljubaznost srdačnih širokobrijeških domaćina on danas itekako sudjeluje kao dio kriminalne hobotnice pri NS BiH i ne bira ni vrijeme ni mjesto da ošteti širokobriješkog premijerligaša!

Već smo pisali i opisivali sudačke odluke na štetu Širokog Brijega u Gabeli, a ovom prilikom ćemo se istih još jednom prisjetiti:

Salem Prolić je bio prijeratni sarajevski tesar, a eto i dan danas uspješno “teše” ocjene sucima čije suđenje (uglavnom prateći utakmice zimskim snom i u ove ljetne dane) kontrolira, “promatra”, toliko dobro da ovakve propuste iz Gabele nije “spazio”, ali pazite koliko je utjecajan u Savezu – već je i u idućem 5. Kolu bio kontrolor suđenja na utakmici Krupa – Čelik gdje je sudio Prijedorčanin Zoran Grbić.

slika

Umjesto da i on poput pojedinih sudaca bude sankcioniran zabranom kontrole suđenja na većem broju službenih utakmica on je već u narednom kolu imao čast “kontrolirati” iznimno važnu utakmicu kakva je bila spomenuta utakmica u Krupi na Vrbasu.

Klubovi znaju sklonosti ovog poznatog “pripadnika janjećih brigada”, pa kada dolazi napravi dvostruki trošak, jer većina naših klubova nastoji imati ulogu pravog domaćina, a Prolić to itekako iskoristi.

Zauzvrat ne da ćete imati kakav popust zbog toga, jer prije ćete biti “izmasakrirani” kao što je bio slučaj nedavno sa Širokobriježanima u Gabeli.
MIHAJLOVIĆ !

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 nov 2019, 17:09

Radmilo87 je napisao/la:
11 nov 2019, 17:02
2017 godina

Prijeratni tesar iz Sarajeva i društvo spremaju novu otimačinu bodova u Premijerligi BiH!

Portal pravdabl. objavio je danas tekst u kojem navode da su na tragu informacija o tome kako će se u narednom 6. Kolu Premijerlige BiH u nogometu dogoditi nova velika otimačina bodova!

Naime, ovaj portal navodi kolika je netrpeljivost u NS BiH spram dva kluba, prije svega prema NK Široki Brijeg, a zatim i prema FK Borac iz Banja Luke, te kako su Širokobriježani pokradeni u 4. Kolu na gostovanju kod GOŠK-a u Gabeli, a Borac kolo prije u domaćem nastupu i porazu od Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Prema njihovim saznanjima nova otimačina se sprema u susretu 6. Kola Borac – Sarajevo, koji se igra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Zanimljivo, u Gabeli je suca Dragana Petrovića iz Banja Luke dobrom ocjenom pokrio Salem Prolić, a ovom prilikom objavljujemo ekskluzivne fotografije nastale svojedobno u klupskim prostorijama NK Široki Brijeg kako bi se vidjelo da Proliću na Pecari ničeg nikada nije nedostajalo, pa je mogao i zaspati poput malog djeteta, no bez obzira na svu tu ljubaznost srdačnih širokobrijeških domaćina on danas itekako sudjeluje kao dio kriminalne hobotnice pri NS BiH i ne bira ni vrijeme ni mjesto da ošteti širokobriješkog premijerligaša!

Već smo pisali i opisivali sudačke odluke na štetu Širokog Brijega u Gabeli, a ovom prilikom ćemo se istih još jednom prisjetiti:

Salem Prolić je bio prijeratni sarajevski tesar, a eto i dan danas uspješno “teše” ocjene sucima čije suđenje (uglavnom prateći utakmice zimskim snom i u ove ljetne dane) kontrolira, “promatra”, toliko dobro da ovakve propuste iz Gabele nije “spazio”, ali pazite koliko je utjecajan u Savezu – već je i u idućem 5. Kolu bio kontrolor suđenja na utakmici Krupa – Čelik gdje je sudio Prijedorčanin Zoran Grbić.

slika

Umjesto da i on poput pojedinih sudaca bude sankcioniran zabranom kontrole suđenja na većem broju službenih utakmica on je već u narednom kolu imao čast “kontrolirati” iznimno važnu utakmicu kakva je bila spomenuta utakmica u Krupi na Vrbasu.

Klubovi znaju sklonosti ovog poznatog “pripadnika janjećih brigada”, pa kada dolazi napravi dvostruki trošak, jer većina naših klubova nastoji imati ulogu pravog domaćina, a Prolić to itekako iskoristi.

Zauzvrat ne da ćete imati kakav popust zbog toga, jer prije ćete biti “izmasakrirani” kao što je bio slučaj nedavno sa Širokobriježanima u Gabeli.
Sta je tu cudno kad moze osudzivani prijeratni kriminalac da jedno vrijeme vedri i oblaci savezom......Salem je za neke mala maca

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 11 nov 2019, 17:11

Denchi je napisao/la:
11 nov 2019, 16:16

svjetski poznati džeparoši :D :urnebes: :rol:

Ovo je kao da u dzamiji krades tene. Kakvi bijednici. :lol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.