FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i tamaru 

Ja se nebi zabrinuo kad bi svi ostali, opet bi imali finu ekipu a taj isti Adilovic bi zabio 20 golova iduce sezone.Otprilike nam treba zadnji vezni al kvalitetan i za evropu i za ligu.Kod nas potrce ove ekipe koje kontaju da je 50 000 misaona imenica, hajduk, sturm itd i da mogu nekog dovest za male pare.Nekako je Adilovic naizgledni za prodat naletice i neko ko hoce da dadne para za igraca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee
I jel ostaje ili je dosao po jaknu koju je zaboravioZELJO MOJA je napisao/la:Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee

- SkyWallker

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Jasmine DALEKO TI KUCA OD GRBAVICE BILA
Ma doš'o da vidi Džeku uživo i odepile87 je napisao/la:I jel ostaje ili je dosao po jaknu koju je zaboravioZELJO MOJA je napisao/la:Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee

Zaboravio sporet ugasitpinki je napisao/la:Ma doš'o da vidi Džeku uživo i odepile87 je napisao/la:I jel ostaje ili je dosao po jaknu koju je zaboravioZELJO MOJA je napisao/la:Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee
Hahahahahhahahha
Muratovicu istice ugovor za 15 dana, buduci da Nyema ide ovaj bi bio odlicno rjesenje za europe prvenstveno radi iskustva. Ima 36 godina, ali mislim da bi mogao odraditi 1 godinu ugovora. A u PL trebalo bi gurati Zolotica sto vise...
- nero.piroman
- Kontakt:
http://www.****.com/index.php?opt ... m&Itemid=7 evo napadača za Želju, mlad, perspektivan a i ne bi koštao ništa 

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Bio je i Bajro haubicia topnik prve klase pa...nero.piroman je napisao/la:http://www.****.com/index.php?opt ... m&Itemid=7 evo napadača za Želju, mlad, perspektivan a i ne bi koštao ništa

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
odlična ideja, ukoliko je fizički spreman da odigra ove evropske utakmice bio bi odlično pojačanjeAzzurri je napisao/la:Muratovicu istice ugovor za 15 dana, buduci da Nyema ide ovaj bi bio odlicno rjesenje za europe prvenstveno radi iskustva. Ima 36 godina, ali mislim da bi mogao odraditi 1 godinu ugovora. A u PL trebalo bi gurati Zolotica sto vise...
🔵⚪
- nero.piroman
- Kontakt:
Mujkić je bolji, mlađi...mada to ne mora značiti da bi bio dobar u Želji, al ništa ne košta, možda bi Amar napravio od njega igračinu jer talenta ima, potreban mu je samo rad sa nekim stručnjakom a to Osim sigurno jestsajo10 je napisao/la:Bio je i Bajro haubicia topnik prve klase pa...nero.piroman je napisao/la:http://www.****.com/index.php?opt ... m&Itemid=7 evo napadača za Želju, mlad, perspektivan a i ne bi koštao ništa
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ne zna nista do ponedeljkapile87 je napisao/la:I jel ostaje ili je dosao po jaknu koju je zaboravioZELJO MOJA je napisao/la:Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee
Bilo bi odlicno da ostaneZELJO MOJA je napisao/la:ne zna nista do ponedeljkapile87 je napisao/la:I jel ostaje ili je dosao po jaknu koju je zaboravioZELJO MOJA je napisao/la:Ko je rekao da se Patrick Gerhardt nece vracati vise slagao je, jer sam upravo bio sa njim heheeeee

Šef negdje izjavi da ne zna gdje je Patrick i da mu se nije javljo.Valjalo bi nam pravo kad bi osto makar još polusezonu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sad ako nekim slucajem ostane potpisati snjim na 2 godine, ako nece nek ide kod kod zelenih kona ili kod onih curica. Nek se oni s njim zajebaju.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.