Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Istok i zvanično planuo
E vidis to je razmisljanje zbog kojeg mi godina stagniramo.kenanbrajic je napisao/la:Pozdrav Bordo nacijo...kao i svih 30-ak godina koliko se smucam i vucaram oko Koseva, sutra ocekujem samo jedno...da svi k'o jedan izginu za svaku loptu...rezultat kakav bude, bitno je samo da dignutih glava docekamo svi sudijski zvizduk. Juriiiiiiiis!!!!!
Upravo, eh zato je nas fudbal gdje jesteDzoleZeljo je napisao/la:E vidis to je razmisljanje zbog kojeg mi godina stagniramo.kenanbrajic je napisao/la:Pozdrav Bordo nacijo...kao i svih 30-ak godina koliko se smucam i vucaram oko Koseva, sutra ocekujem samo jedno...da svi k'o jedan izginu za svaku loptu...rezultat kakav bude, bitno je samo da dignutih glava docekamo svi sudijski zvizduk. Juriiiiiiiis!!!!!
Mislim da se razumijem, vas klub moze izgubiti sutra 0:3 a vi bi bili opet zadovoljni jer su ginuli za dres.
Sve to stoji, ali to nije razmisljanje pobjednika.
Pa kad si vec dosao do ovog nivoa, kada imas priliku da uradis jos nesto za sebe, zasto se onda samo zadovoljavati "ne brukom".
Pa neka jednom neko od nasih izjavi, idemo igrati pa poginuti muski ako treba, a ne uvijek prica, samo da se ne obrukamo.
Uostlaom, sta se imas kojeg vraga brukati kada igras protiv ekipa ciji budget moze pokriti 5 ekipa Sarajeva u kompletu sa strucnim stabom.
Imate ekipu koja se zna vratiti i koja zna na rezultat odigrati.
Po meni imate vise sanse sada, nego ono protiv Cluza kada ste igrali, iako ste onda blizu bili, a opet ono nase staro gdje ne znamo dokrajciti protivnika, proradilo.
Cuj nedo Bog, to samo oni anamo govoreAmarinho je napisao/la:http://www.kabeleins.ch/tv-programm
sutra ce bit prjienos na jednoj od najvecih tv-stanica njemacke - tacnije na "Free-TV" sto znaci da ce gledat bruku svaba I raje s njemackog podrucja.
Znaci vazno je, da se pokaze njima sta znaci atmosfera, sta znaci kad volis sport, kad volis svoj grad i svoju drzavu. da se glas i grlo podere, da cuju i znaju za nas.
a ne do bog da Sarajevo igrom slucaja povede, pa bio bi haos. zemljotres.
E pa samo za to i pitam, to je dovoljno. Samo da znam da li će biti nešto ili ne.moustapha je napisao/la:Naravno da se sprema, ali neces naci puno detalja o tome na forumu.
ma nemoj bukvalno to shvatitZip je napisao/la: Cuj nedo Bog, to samo oni anamo govore![]()
a mi cemo da
Boga da nam da snage da povedemo, pa i pobijedimo
![]()
ABd, da se mi pokazemo u dobrom svijetlu, da nas pohvale njemacki mediji i da ,mi, navijaci budemo zadovooljni, pa kakav god rezz bio