brisipile87 je napisao/la:Hahahaah, nisi shvatio ti ili ko je vec citao, post iznag toga gdje pise Tosunovic! Momak je samo naveo ime o kojem se igracu radi u postu iznad.pintol_TM87 je napisao/la:Valjal cemu Damir Tosunovic :p
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno
zivio
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
brisipile87 je napisao/la:Hahahaah, nisi shvatio ti ili ko je vec citao, post iznag toga gdje pise Tosunovic! Momak je samo naveo ime o kojem se igracu radi u postu iznad.pintol_TM87 je napisao/la:Valjal cemu Damir Tosunovic :p
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno
E **** ga kad letis pred rudupintol_TM87 je napisao/la:brisiajde mogu i ja jednom da se provalim xD...pile nisi trebo javno da me
hehe
zivio
hehpile87 je napisao/la:E **** ga kad letis pred rudupintol_TM87 je napisao/la:brisiajde mogu i ja jednom da se provalim xD...pile nisi trebo javno da me
hehe
zivioprvo procitaj sta pise
![]()
Damir je bio kod nas dosao i otjerao ga mislim Hadzija
Adilovic je dobar, mnogo bolji nego sto se prica (neki od nas pricajuBlingBling je napisao/la:Vojnik o skracenju,**** o postenju,a mi o stadionu! Vojsku su skratili(ukinuli) ostadosmo samo jos mi!
Dosao je Amar sa godisnjeg s toga u narednim danima ocekujemo malo zivlju situacijuZELJO MOJA je napisao/la:kad ce brko sa godisnjeg vise ,ovako dosadno niko nam ne dolazi hehee a tek na kome ce mo uzeti prvo milionce
A da bude jos ludje, Aldin i nije bio toliko daleko od istineanonimni je napisao/la:pa nema Aldina sa 100 % provjerenim informacijama i nema "bacanja kosti" o novim igračimapolako, doći će sve na svoje
Ma cudna tisina u najmanju rukupile87 je napisao/la:Sto je tisina
prvi putpile87 je napisao/la:A da bude jos ludje, Aldin i nije bio toliko daleko od istineanonimni je napisao/la:pa nema Aldina sa 100 % provjerenim informacijama i nema "bacanja kosti" o novim igračimapolako, doći će sve na svoje
dobar je
bolje je ovako, da budem iskrenboccaccio je napisao/la: Ma cudna tisina u najmanju ruku
Pa imaju dvije stvari ili se nista ne desava ili se sve bolje kriju informacije, dosadilo ovako da se bar hoce prodat Adilovicboccaccio je napisao/la:Ma cudna tisina u najmanju rukupile87 je napisao/la:Sto je tisina
ne prizivajte gaanonimni je napisao/la:prvi putpile87 je napisao/la:A da bude jos ludje, Aldin i nije bio toliko daleko od istineanonimni je napisao/la:pa nema Aldina sa 100 % provjerenim informacijama i nema "bacanja kosti" o novim igračimapolako, doći će sve na svoje
dobar je
al' kažu sve što je dobro kratko traje, dakle, vraćamo se na staro (samo dok on dođe
)
bolje je ovako, da budem iskrenboccaccio je napisao/la: Ma cudna tisina u najmanju ruku
boccaccio je napisao/la:A jeste malo dosadilo.Svima nam se svidja sto smo ovako stabilni,nema kod nas nikakvih trzavica,desavanja naglih...ali dosadno brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.