PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bice veselo u ligi 6
Mali plavi pucaju od samopouzdanja, a takve ih najvise volimo..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
vratice im se troduplo na kraju sezone oce bogami 

ako prodjemo u finale kupa, makar necemo znati da cemo 100% izgubit trofejSariel1987 je napisao/la:vratice im se troduplo na kraju sezone oce bogami

polako, nema euforiji mjesta sad... siroki je i dalje opasan i treba ce jos 90 minuta bolje igre nego danas da ih prodjemo

45515
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Perice stipu se politike... reci ti meni jesi popio jednu danas makar u cast generala?PERO1234 je napisao/la:

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ma prosli ste siroki daj nemoj za je bavat uprazno...grbavicka je napisao/la:ako prodjemo u finale kupa, makar necemo znati da cemo 100% izgubit trofejSariel1987 je napisao/la:vratice im se troduplo na kraju sezone oce bogami
polako, nema euforiji mjesta sad... siroki je i dalje opasan i treba ce jos 90 minuta bolje igre nego danas da ih prodjemo
al kozmicka,,, hiperseksualno , religijsko civilizacijsko nadnacionalo(da nam se hipersenzibilni susjedi iz zupanija ne uvrijede hehehe) pravda i karma bi bila da izgubite finale
od nas

pero moze jedan vic.. skup a i skup b pripadaju skupu c...kad ce perica(ilitiga mali pero

Sta kae onaj, sokantan poraz. Dajte mu jednu nek popije da dođe sebi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cekajte strumfovi, ne letite visoko. Jos je 45 bodova u igri, prosle sezone sam vam pisao da ce vam se obiti o glavu. 

- Neandertalac
- Kontakt:
Je li to kone višu nisu glavni favoriti
Da sam pitar ja ne bih im`o sna
Ne bih spav`o ja zbog tog Želje

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Obezbjediti ćemo manejacima smjestaj u hotelu 2 dana prije jer ste triput slabiji sa manejacima na trEbini.grbavicka je napisao/la:ako prodjemo u finale kupa, makar necemo znati da cemo 100% izgubit trofejSariel1987 je napisao/la:vratice im se troduplo na kraju sezone oce bogami
A razmislite i u uzvratu da zatvorite stepenište, realno jedini tim kojem vlastiti navijači navlace maler

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mislis zeljA?Neandertalac je napisao/la:Je li to kone višu nisu glavni favoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
ti i virt nesto u rodu? samo crnogorci tako pricajurasavoje je napisao/la:Mislis zeljA?Neandertalac je napisao/la:Je li to kone višu nisu glavni favoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

45515
-25 al' opet su tu, rekao bih da je to entuzijazam al' pošto su u pitanju Tuzlaci bojim se da je to nešto drugo...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Yebi Tanajvo, yebi Tanajvo, Tanajvo maleno...
Tanajevo kaka.

Tanajevo kaka.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zar misliš da bi navijala za Torpedo s' Kobilje Glave da mi je rod?grbavicka je napisao/la: ti i virt nesto u rodu? samo crnogorci tako pricaju

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da smo 3. liga mali plavi ce biti redovno qarani. Prpa vazda u Tuzlu haRaonffa je napisao/la:-25 al' opet su tu, rekao bih da je to entuzijazam al' pošto su u pitanju Tuzlaci bojim se da je to nešto drugo...

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Virtu je inace odmetnik, prvo koljeno. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
rasavoje je napisao/la:Virtu je inace odmetnik, prvo koljeno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.