Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi ako zavrsimo 4. iza siromaha, e to je neuspjesna sezona! Sve sve samo da smo ispred njih.spezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:03Koja je logika da mi pustamo sutra i da pustimo da nas prestigne zeljo i zavrsimo cetvrti. Boze sacuvaj. Boli me tuki za igman i husrefa, trebali su ranije izborit opstanak, a ne se vadit na nama zadnje kolo. Imali su priliku prije 7 dana pa su ko uhljupi odigrali i nisu sutnuli na gol protiv tuzle mrtve
Eh ovo bi bila bruka i sramota! Klub prodavao karte za Kosevo i sva fama oko zadnje tekme, dijelili djeci karte a da se ne igra u nedjelju tekma gore
Jeko Sopic?bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 maj 2023, 21:12Evo Sopić spominje Sarajevo i Horde na podkastu![]()
Samo sam kratko tu, brzo se vracam u MoldavijuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2023, 21:27Povratak @Vanja8 znači vjerovatno dobre rezultate, jer je on uvijek tu kad nas krene, ali ko će čitati njegove romane ponovno…![]()
Vjerovatno misli na Željka Sopića trenera Gorice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 22:38Jeko Sopic?bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 maj 2023, 21:12Evo Sopić spominje Sarajevo i Horde na podkastu![]()
1 od 6 treba da se poklopi. Nismo valjda toliki baksuzi da baš ni jedan ne ispadne onako kako nam trebaZutiFKS je napisao/la: ↑26 maj 2023, 23:03Svaka opcija za status nositelja u 2. pretkolu
https://****/3ODVd7v
Od 6 opcija treba nam jedna i bit cemo nositelji i u drugom kolu. Vrlo realno je da budemo nositelji, Copenhagen da bude prvak ili da Fener uzme kup to mi je nekako vrlo realno.ZutiFKS je napisao/la: ↑26 maj 2023, 23:03Svaka opcija za status nositelja u 2. pretkolu
https://****/3ODVd7v
Lucas je napisao/la: ↑26 maj 2023, 22:42Vjerovatno misli na Željka Sopića trenera Gorice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 22:38Jeko Sopic?bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 maj 2023, 21:12Evo Sopić spominje Sarajevo i Horde na podkastu![]()
Marko Mihojevic slobodan za mjesec dana.
Rahmanovic , Mihojevica i Hz vratiti , tri najjača pojacanja .
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.