RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
zaboravimo na mahalu i na rekla - kazala...e sad vidim tek da su one novine i više nego nepouzdane..
-
- Kontakt:
Da... ispade da je onaj momak sto je pricao da zna Kazazica i da je s njim pricao, ipak bio u pravu. Ne skroz, ali je bio u pravu kad je rekao da novine nisu rekle istinu.AlemC85 je napisao/la:zaboravimo na mahalu i na rekla - kazala...e sad vidim tek da su one novine i više nego nepouzdane..
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Još jedno dijete Mostara i Veleža nas je napustilo. Šesnaestogodišnji Tarik Rahimić, danas, nakon jednog skoka u Neretvu- nije izronio.
Rahmet ti duši, legendo, i da ti Allah dž.š. podari lijepi Džennet !

Who dares, wins !
jao cuo sam upravoNeToBoLa je napisao/la:Još jedno dijete Mostara i Veleža nas je napustilo. Šesnaestogodišnji Tarik Rahimić, danas, nakon jednog skoka u Neretvu- nije izronio.
![]()
![]()

Neretva svake godine mora uzeti jednu dusu
Nek mu je vjecni rahmet

cuo sam za ovo ,Rahmet mu dusi , nek ti dragi Allah podari vjecni Dzennet ,
O kad bi nasa pjesma znala , O kad bi pjesma mogla da vrati , Svog bi djecaka docekala
Jedna Tuzna Mostarska mati .
Nema vise druga mog moga druga jedinog ... Nema vise uzeo ga Bog .
O kad bi nasa pjesma znala , O kad bi pjesma mogla da vrati , Svog bi djecaka docekala
Jedna Tuzna Mostarska mati .
Nema vise druga mog moga druga jedinog ... Nema vise uzeo ga Bog .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Samo jedan klub Velež Mostar
Adnel je napisao/la:A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Jeste , na mejdanu su tamo sjedili i posao da se osvjezi i okliznuo se , i ponjela ga voda bila su mu tu i 2 prijatelja al kasno su vidjeli kad ga je voda ponjela .
Rahmet mu dusi

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zadnje informacije su bile da se traga za njim da ga jos nisu pronasli oko 17 sati su bile te informacije.ANTIFA ! je napisao/la:Adnel je napisao/la:A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Jeste , na mejdanu su tamo sjedili i posao da se osvjezi i okliznuo se , i ponjela ga voda bila su mu tu i 2 prijatelja al kasno su vidjeli kad ga je voda ponjela .
Rahmet mu dusi(
Samo jedan klub Velež Mostar
gdje si ovo procitaoVELEZDOGROBA je napisao/la:RAHMET MU DUSI I NEK MU JE LAKA NASA MOSTARASKA ZEMLJA
EVO VIJESI O NASIM RODJENIM
Velež u predstojećoj sezoni ima evropske ambicije. U godini u kojoj će klub proslaviti 90. rođendan, Mostarci žele izboriti nastup u UEFA Ligi Evrope. A da Uprava popularnih Rođenih na čelu sa direktorom Sedinom Tanovićem razmišlja ozbiljno najbolje ilustruje posao oko angažmana pojačanja za novu sezonu.
U Mostar se iz Čelika vratio Eldar Hasanović, a Tanović je već obavio razgovore sa iskusnim stoperom Tarikom Cerićem, bivšim igračem Sarajeva, koji je međunarodno iskustvo sticao u Poljskoj i Hrvatskoj gdje je sa Rijekom i Šibenikom igrao Kup UEFA.
”U kontaktu sam sa Veležom, imao sam konkretan razgovor sa direktorom Tanovićem i sviđa mi se projekat kojeg mi je prezentirao. Velež želi da u narednoj sezoni igra u Evropi, najavili su još neka pojačanja i nije isključeno da “preselim” u Mostar”, potvrdio je Cerić u razgovoru za ****.ba.
Cerić je u protekloj polusezoni pauzirao zbog administrativnih problema, ali nije odmarao. Trenirao je sa Željom.
”Zbog spora sa Šibenikom morao sam pauzirati drugi dio prošle sezone. Sada sam sve sredio, dobio sam čiste papire iz Šibenika i nema nikakvih problema da potpišem ugovor sa nekim klubom. Da li će to biti Velež znat ću u nekoliko narednih dana”, rekao je Cerić.
Kako saznajemo nije Velež jedini klub koji se interesuje za Cerića. Za iskusnog defanzivca raspitivao se i zenički Čelik, koji je odlaskom Semjona Miloševića ostao deficitaran na ovoj poziciji.
frajeru lako ti se sakrivat iza nika dodji pa mi reci to u facu ako imas damu i da pozdravi mamu ona pusa od sinoc nije vrijedila 5 maraka koliko sam joj platiopepe_signori je napisao/la:Sta se ti javljas onaj coto bez ruke... Idi uzmi viljusku i tipkaj po tastaturi cigane...nisko je napisao/la:Sreto haj Boga ti ne prdi vise
Majke mi nesto sve gledam sa strane ove komentare, okrenuli ste se protiv SRETE jer je imao nekakav nagli upad, malo sam objektivno ovo sa strane pogledo i iskljucio emocije... Ima dosta tacne price i u ovome sot SRETO govori.... Al mislim da je neko s visine i neko ko je unutar kluba ili je barem bio pa ima ovoliku upucenost u ono sta se radi, a nij eneko ko je iz Sarajeva.... Ne znam jel istina sve sto govori al je istina da Tanovic ima toliku privrzenost prema gradu Sarajevu , tacnije prema klubu Zeljeznicaru.. Sjetite se samo koliko je puta Amar Osim iznosi nekakve kritike na racun Veleza , te da nisu niakd igrali pod reflektorima, te da su se oni raja okupili ne bi poslije 2-0 mogli izgubiti... Eh nikad niko iz Veleza nije nista odgovrio tom Osimu - ****, lijepo je tad mogao izaci u javnost i neko njemu neku ljaug sasut.I ubjedjen sam da Tana ima masla oko prodavanja utakmice na Grbavici...
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
- Kontakt:
Pepe Signori,
Jel to hoces da kazes da je posao direktora Veleza da se spusta neke mizerne grane drugih trenera i da se s njima prepira preko novina i razmjenjuje uvrede?
Pa svakom iole inteligentnom covjeku je Amar Osim pao u ocima i onaj put kad je ponizavao i Velez a i onaj put kad se upustio u dvoboj rijeci na presici sa jos nizim Ibrakovicem i kad su razmjenjivali "ko ce koga" - to nije ono kako bi se direktor Veleza trebao ponasat. Ja eto prvi ne zelim da neko blati moj klub spustanjem na Osimove grane po pitanju vrijedjanja, omalovazavanja bilo koga.
Ako mislis da je to ono sto direktor kluba treba da radi onda si ti gori nego Sreto.
Jel to hoces da kazes da je posao direktora Veleza da se spusta neke mizerne grane drugih trenera i da se s njima prepira preko novina i razmjenjuje uvrede?
Pa svakom iole inteligentnom covjeku je Amar Osim pao u ocima i onaj put kad je ponizavao i Velez a i onaj put kad se upustio u dvoboj rijeci na presici sa jos nizim Ibrakovicem i kad su razmjenjivali "ko ce koga" - to nije ono kako bi se direktor Veleza trebao ponasat. Ja eto prvi ne zelim da neko blati moj klub spustanjem na Osimove grane po pitanju vrijedjanja, omalovazavanja bilo koga.
Ako mislis da je to ono sto direktor kluba treba da radi onda si ti gori nego Sreto.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Izgleda da su ga pronasli veceras ispod stijena...Tarik brate moj,da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet.Adnel je napisao/la:Zadnje informacije su bile da se traga za njim da ga jos nisu pronasli oko 17 sati su bile te informacije.ANTIFA ! je napisao/la:Adnel je napisao/la:A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Rahmet mu dusi(
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
kako znas da su ga pronasli ??
upravo sam gledao treći dnevnik na FTV - u i kažu da se još za rahmetlijom traga, brate tragedija, nek mu dragi allah podari lijepi džennet, a njegovoj porodici sabur. neretva je još jednom pokazala i svoju drugu stranu, a to je da je ona nemilosrdna...
Nije pouzdan izvor brate,nisam ni ja siguran...neki govore da je nadjen,neki da nije :Svm22 je napisao/la:kako znas da su ga pronasli ??
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
kako reče portparol MUP -a HNK srećko bošnjak za treći dnevnik FTV - a, sutra se nastavlja potraga za nestalim..
Neka mu je vjecni Rahmet a njegovoj familiji Sabur.
-Sto se tice Veleza,evo po ovom tekstu,vidi se da se nesto radi i ja se sjecam ovog Cerica iz Rijeke,dobar stoper,bio sa Velezom zimus na pripremama ali je imao nekih problema u vezi papira.Cim traze stopera onda postoji mogucnost odlaska ili Zlaje ili Ganceva ali nadam se da ce uprava odradit dobar dio posla sto se tice igrackog kadra prije svega a onda i ostalih problema unutar kluba
-Sto se tice Veleza,evo po ovom tekstu,vidi se da se nesto radi i ja se sjecam ovog Cerica iz Rijeke,dobar stoper,bio sa Velezom zimus na pripremama ali je imao nekih problema u vezi papira.Cim traze stopera onda postoji mogucnost odlaska ili Zlaje ili Ganceva ali nadam se da ce uprava odradit dobar dio posla sto se tice igrackog kadra prije svega a onda i ostalih problema unutar kluba
od sada vjerujem samo službenoj stranici kluba, šta oni napišu to je i definitivno, pokazalo se i ovaj put, a priče i pričice ostaviti iza Aleksinog hana...
Pa logicno je da je jedini pravi izvor informacija i vjesti stranica kluba a sve ostalo je nagadjanje jer na stranici kluba pise neko ko je zaposlen u klubu a ovako novinari pisu sta im padne na pamet.
Vidi se iz prilozenog teksta da se u klubu radi jer se prosle godina u ovo vrijeme nista nije radilo,nije bilo uprave a sad kad smo se malo trznuli i kad se nesto radi,moramo biti zadovoljni pa koliko toliko a za konkretne rezultate,pricekat cemo opet neke vijesti ili cemo morat sacekat da pocne sezona pa da vidimo sta je i kako sta uradjeno
Vidi se iz prilozenog teksta da se u klubu radi jer se prosle godina u ovo vrijeme nista nije radilo,nije bilo uprave a sad kad smo se malo trznuli i kad se nesto radi,moramo biti zadovoljni pa koliko toliko a za konkretne rezultate,pricekat cemo opet neke vijesti ili cemo morat sacekat da pocne sezona pa da vidimo sta je i kako sta uradjeno
Trenutno korisnika/ca: JimmyPage, nebeskasila, rodjeeni1922 i 55 gostiju.