Kao sto sam rekao, vise nikad to necu izjavitNoName je napisao/la:guber90 je napisao/la:Vise nije pitanje pobjednika nego rezultata.
Ljepota od utakmice.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kao sto sam rekao, vise nikad to necu izjavitNoName je napisao/la:guber90 je napisao/la:Vise nije pitanje pobjednika nego rezultata.
Ljepota od utakmice.
Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
e daBogda svaka ovakva utakmica bila,da dzeko zabije po dva komada a da izdube
![]()
![]()
![]()
debelo krme dovedi sebi sad jos igraca ha ha ha
isti me osjecaj drzi... Ogadili su mi se kao tim sa svojom seljackom politikom... Dzaba im pare kad su **** u dusi!SemPer_fi je napisao/la:Svega mi volio bi da ispadnu bar bi Dzeko napokon bio slobodan da bira klub ha ya.... Dabogda ti Dzeko svaku utakmicu dao 2-3 gola , a ekipa da ti promi 4-5Miske je se spasio
Ma sta ti trazis ovdje onda? Koji su ga onda vasi?Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali zato jedan Dzeko po sezoni zabije vise golova nego svi hrvatski napadaci zajednoDabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj pofalutaj ga i **** u skokovimaDabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A odakle si ti???Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje li to ti zivis da mi je znati da nisi Isusati rodzeni Splicanin pa su tvoji kockasti...Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
heheh jesam jesamPrincipatus je napisao/la:@Dreamer
Haha, jesi li ti Ewoks na TM-u?
Sad ih upravo tamo neko podhebava sa:
"Veoma losa partija od Zwetschge, nije trcao, nije podrzavao odbranu. Oohh on uopste nije igrao? Ipak je kriv. Glavno da je spasitelj Diego tu."
a koliko je diego dao lopti i sta je uradio osim gola i jos i to zasluga dzeke a diego i miske nisu uopste isti tip igraca miske ima loptu s ocima odmah iz cuga miske ne solira i dribla a diego mora driblati solirati da bih dao nekom loptuTNT je napisao/la:Diego je duplo jaci igrac od Misketa budite iskreni malo boli me racku sto je nas...
nemogu ovi dati koliko odbrana moze da primi, a mislim da su dovoljno zabili 3 komada e sad je druga prica sto su od jednog Meinza primili kuci 4.
Haha erwischt!_dreamer_ je napisao/la: heheh jesam jesam