FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 14:06

UrbanBatalion je napisao/la:
mauricius je napisao/la:Divim se ovom sto kaze da bi vise volio da je Borac prvak haha pljujes po svojoj zemlji,mada vidim nemas obraza ni jedne sekunde,jesu li to oni isti sto su pjevali ne treba nam titula Bosna nije nasa drzava FUJJ hvala bogu pa mi je sad jasno zasto vecina TZ kantona ne navija za Slobodu tj cak sta vise mrzi je sad mi je jos jasnije!
Ne pljujem po svojoj zemlji nego po Sarajevu i njegovim klubovima. Ima Bosne izvan Sarajeva. ;)
Ozbiljno???? :o :o :o :o

;) ;) ;) ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 14:09

mauricius je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Hahahah ako ne volis Sarajevo i SA klubove, odmah si nacionalista, izdajnik BIH, i odmah si protiv BIH kao drzave :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesno zar ne? 8-)
naravno da nije kontas to samo mozes vidjeti kod nas,ti nikad nebi volio da je ta ista Sloboda prvak pored bilo kojeg srpskog tima,dok ja volim da je bilo koji nas tim ispred vaseg i uvijek ce tako biti,ovo veze nema sarajevskim timovima vec sa necim drugim tj sa onim sto vi furate,da mi bude drag klub ciji navijaci pljuju po mojoj drzavi to moze da bude drago samo bolesnim ljudima al eto skontace i oni nekad to, nedaj boze da neko iz BL kaze da bi volio ili da mu je draze Sarajevo od Zvezde i Partizana otjerali bi ga iz RS-a

Apsolutno da nebi volio da bilo ko bude prvak osim Borca, a ako on nije prvak neka bude tim koji je najbolji trenutno u ligi, pa bila to Sloboda ili Drina, meni savjedno ako je zasluzeno. To sam uvijek tako govorio, pa i vama sam normalno i uredno cestitao prosle godine na tituli, koja je bila zasluzena. 8-)

Ako ti tako razmiljas ne znaci da svi tako razmisljaju, ja prvi ne...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 21 mar 2011, 14:11

mauricius je napisao/la:Divim se ovom sto kaze da bi vise volio da je Borac prvak haha pljujes po svojoj zemlji,mada vidim nemas obraza ni jedne sekunde,jesu li to oni isti sto su pjevali ne treba nam titula Bosna nije nasa drzava FUJJ hvala bogu pa mi je sad jasno zasto vecina TZ kantona ne navija za Slobodu tj cak sta vise mrzi je sad mi je jos jasnije!

pa evo i mi iz Zenice bi vise voljeli da borac bude prvak neg' željo i sta cemo sad...jel to problem, jesmo mi to sad manji Bosanci nego vi...hahhaha smijesan si pravo
nego malo se zapitaj sto to mi tako razmisljamo, mozda se i ne uvlacimo borcu, mozda ste nas vi nekad svojim postupcima razljutili...pa niste "sveti željo" pa da vas covjek mora gotivit ;)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 mar 2011, 14:15

neroazzurni je napisao/la:

pa evo i mi iz Zenice bi vise voljeli da borac bude prvak neg' željo i sta cemo sad...jel to problem, jesmo mi to sad manji Bosanci nego vi...hahhaha smijesan si pravo
nego malo se zapitaj sto to mi tako razmisljamo, mozda se i ne uvlacimo borcu, mozda ste nas vi nekad svojim postupcima razljutili...pa niste "sveti željo" pa da vas covjek mora gotivit ;)

Moras da se skines da odmah bude 3:0 za Zelju pa da pricas sve ostalo sto je kontra rusis drzavu :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 14:15

Ma nije samo stvar realcije Borac-Zeljo. Svaki mec koji su Zeljo i Sarajevo igrali vani, navijao sam za protivnike. Sam znas razlog i znas kakvi su kurcheviti.

A obavezno u bilo kojem mecu navijam za Celik, Velez, Zvijezdu i Jedinstvo Bihac. To su likovi koji su uvijek prijateljski nastrojeni, koji nas postuju u svakom momentu. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 14:18

I ja bi vise volio da Celik bude prvak nego Sarajevo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 14:18

Pa ne recite da niste teško iskompleksirani od Sarajeva ;) ....evo sami to potvrđuju navijaci slobode i čelika, cuj navijaju protiv i kad igramo u ervopi :shock: ...pa jasno i zašto, za vas je evropa misaona imenica.... o nekom trofeju o ovoj jadu od lige da i ne pricamo.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 14:19

Auuu pa tebi nema spasa ti si totalno protiv BIH kao drzave, za Zvijezdu isto navijas koja je odigrala 0:0 sa "svetim Zeljom" i nije im dozvolila da pobijedi. Nema ti spasa. :lol: :lol: :lol: :lol:

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 14:22

Celikovac ne navijam ja za Zelju,a ovaj Tuzlak sto misli da njih Mostraci gotive hehe prevario si se malo,uostalom nek se raduju jedina dva tima zna se koja su igrali su 3 pretkolo lp dok ovi mastaju da nekad odu u evropu al ostace im to pusta zelja! Celikovac kontam zasto ne bi volio da Zeljo bude sampion,i mi imamo razloga da nebi voljeli isto zbog nekih postupaka njihoovih,ali kad gledam ko se bori za titulu naravno da vise volim da to bude Zeljo iz vise razloga! A Tuzlaci ne zanima nas voli li nas grupica likova koja ode svako pedeseto gostovanje,ugasite se i osnujte neku drugu grupu,a sarajevskim grupama i nasoj ljubavi prema timu mozete da se divite samo nista vise P.S lesinaru sta se ba radujes tituli kad nema evrope,a kad se novi savez formira opet cete igrati derbi u Ugljeviku tj necete moci da igrate u evropi jer necete biti u novom savezu hhehe jedva cekam! P.S Celik i kad bi bio prvak nek budu imaju stadion,navijace za razliku od jogana iz TZ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 14:23

izzo je napisao/la:Pa ne recite da niste teško iskompleksirani od Sarajeva ;) ....evo sami to potvrđuju navijaci slobode i čelika, cuj navijaju protiv i kad igramo u ervopi :shock: ...pa jasno i zašto, za vas je evropa misaona imenica.... o nekom trofeju o ovoj jadu od lige da i ne pricamo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevjerovatno! :lol: :lol: :lol: :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 14:25

Probisvjet je napisao/la:
izzo je napisao/la:Pa ne recite da niste teško iskompleksirani od Sarajeva ;) ....evo sami to potvrđuju navijaci slobode i čelika, cuj navijaju protiv i kad igramo u ervopi :shock: ...pa jasno i zašto, za vas je evropa misaona imenica.... o nekom trofeju o ovoj jadu od lige da i ne pricamo.
A vjeruj da je tako care...vidiš i sam šta sami pišete i kakvu patnju pokazujete :( tužno je gledati tolike komplekse :(

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 mar 2011, 14:26

Jeste jadni klokani koliko samo placete sto smo vas dobili , da ste vi dobili ni sekunde ne bi nista napisali bolilo bi vas ona stvar za koga ko navija :lol:

Izzo ne popusta u smaranju, izzo dva dana su vec prosla od utakmice :D lezi spavaj malo :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 14:26

izzo, nisi mi odgovorio kako znas sta ja pijevam na tribini kada gledam utakmicu, i da li uopste ista pijevam ili samo gledam utakmicu. Ovaj momak sve zna. :lol: :lol: :lol: :lol: Gleda u kasike i u uzegli pasulj :lol: :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 14:27

mauricius je napisao/la:Celikovac ne navijam ja za Zelju,a ovaj Tuzlak sto misli da njih Mostraci gotive hehe prevario si se malo,uostalom nek se raduju jedina dva tima zna se koja su igrali su 3 pretkolo lp dok ovi mastaju da nekad odu u evropu al ostace im to pusta zelja! Celikovac kontam zasto ne bi volio da Zeljo bude sampion,i mi imamo razloga da nebi voljeli isto zbog nekih postupaka njihoovih,ali kad gledam ko se bori za titulu naravno da vise volim da to bude Zeljo iz vise razloga! A Tuzlaci ne zanima nas voli li nas grupica likova koja ode svako pedeseto gostovanje,ugasite se i osnujte neku drugu grupu,a sarajevskim grupama i nasoj ljubavi prema timu mozete da se divite samo nista vise P.S lesinaru sta se ba radujes tituli kad nema evrope,a kad se novi savez formira opet cete igrati derbi u Ugljeviku tj necete moci da igrate u evropi jer necete biti u novom savezu hhehe jedva cekam! P.S Celik i kad bi bio prvak nek budu imaju stadion,navijace za razliku od jogana iz TZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nevjerovatno! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 14:28

izzo je napisao/la:
A vjeruj da je tako care...vidiš i sam šta sami pišete i kakvu patnju pokazujete :( tužno je gledati tolike komplekse :(
pa normalno kad smo kilometrima u svemu ispred njih mora se negdje ta frustracija ispoljiti! P.S Lesinaru jel znas kakva ce sudbina da vas zadesi hehe! PS. fukarice pocnite da navijate haha grupa koja preko 3 godine ne navija RESPECT

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 14:28

TaRgEt_ je napisao/la:Jeste jadni klokani koliko samo placete sto smo vas dobili , da ste vi dobili ni sekunde ne bi nista napisali bolilo bi vas ona stvar za koga ko navija :lol:

Izzo ne popusta u smaranju, izzo dva dana su vec prosla od utakmice :D lezi spavaj malo :lol:
Ne to više veze sa utakmicom care, ovo su druge stvari...o nesretnim i isfrustriranim ljudima koji navijaju protiv i kad igramo u evropi....možeš sad misliti dokle ide ta iskompleksiranost :(

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 14:30

mauricius je napisao/la:Celikovac ne navijam ja za Zelju,a ovaj Tuzlak sto misli da njih Mostraci gotive hehe prevario si se malo,uostalom nek se raduju jedina dva tima zna se koja su igrali su 3 pretkolo lp dok ovi mastaju da nekad odu u evropu al ostace im to pusta zelja! Celikovac kontam zasto ne bi volio da Zeljo bude sampion,i mi imamo razloga da nebi voljeli isto zbog nekih postupaka njihoovih,ali kad gledam ko se bori za titulu naravno da vise volim da to bude Zeljo iz vise razloga! A Tuzlaci ne zanima nas voli li nas grupica likova koja ode svako pedeseto gostovanje,ugasite se i osnujte neku drugu grupu,a sarajevskim grupama i nasoj ljubavi prema timu mozete da se divite samo nista vise P.S lesinaru sta se ba radujes tituli kad nema evrope,a kad se novi savez formira opet cete igrati derbi u Ugljeviku tj necete moci da igrate u evropi jer necete biti u novom savezu hhehe jedva cekam! P.S Celik i kad bi bio prvak nek budu imaju stadion,navijace za razliku od jogana iz TZ

I sad trebam da navijam za Zelju a ne za Borac. Daj malo razmisli sta govoris. Ti mene izvrjeđaš i treba da navijam za tebe. Pa da si mi brat ne bih za tebe navijao.

Sto se tice mostaraca nisam rekao da nas gotive nego da nas postuju. To su dvije razlicite stvari.
Al saltcityattack je moj idol.

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 14:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nevjerovatno! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
de mi neki argument,tj ovo svoje sto si napiso nevjerovatno,sve je vjerovatno tj. sve ti je tako od a do z zamislite da je njima limit sto su Zelju dobili u gostima kao da su Barcu dobili hahah,pa isti ti su slavili par titula dok ste se vi borili za opstanak eee mojjj jogane P.S i nemorate da nas volite koga briga za to;)ima ko nas voli u tz kantonu

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 14:32

SrdjanBL je napisao/la:izzo, nisi mi odgovorio kako znas sta ja pijevam na tribini kada gledam utakmicu, i da li uopste ista pijevam ili samo gledam utakmicu. Ovaj momak sve zna. :lol: :lol: :lol: :lol: Gleda u kasike i u uzegli pasulj :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema ja šta tebi odgovarati, sve ce ti se samo kazati na 5,42 ovog klipa...ali ti nisi to pjevao garant,jelde ;) ahaaa svakako.

[youtube][/youtube]

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 14:33

Jao kakvi kraljevi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.