NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 15 feb 2014, 18:43

maxmore je napisao/la:Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
nije mi jasno kakve su to sad rokade sa Danom na štoperu..
brate, ako dečko nemoze izboriti poziciju u vezi salji ga na posudbu negdje neka igra i gotovo,a ne mu izmisljat mjesto gdje ne igra...

ovaj tjedan su radili pojacano, mozda su noge teske..ko ce znat..

neznam jeste upratili ali Ješe je otisao negdje u Albaniju igrat :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 15 feb 2014, 18:51

Kevin je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
brate, ako dečko nemoze izboriti poziciju u vezi salji ga na posudbu negdje neka igra i gotovo,a ne mu izmisljat mjesto gdje ne igra...

Nije Ješe prošao u Albaniji, ja mislim. Ma ovo je Musa miješao sastav malo siguran sam da igramo sa najačih 11 da bi ih ubili ko iz šale. Obrana će biti problem, tog sam mišljenja. Da ne zaboravim, Wagner je trčao po travnjaku i dobro izgleda.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 feb 2014, 19:01

maxmore je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Nije Ješe prošao u Albaniji, ja mislim. Ma ovo je Musa miješao sastav malo siguran sam da igramo sa najačih 11 da bi ih ubili ko iz šale. Obrana će biti problem, tog sam mišljenja. Da ne zaboravim, Wagner je trčao po travnjaku i dobro izgleda.
neće on igrat ni protiv Zvijezde negdje sam pročitao, mislim na Wagnera..

kakav je Peko ako si gledao danas?

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 15 feb 2014, 19:06

Kažem da mi ljudi govore da je van forme, ali je bio i takav dobar, ako će biti bolji kada uđe u formu onda će biti ogromno pojačanje, mislim na Peku. Sudim po ove zadnje dvije utakmice. Još bih istakao Ljubića, dobro je izgledao. Danas mozda malo lošiji ali puno bolji od Blajića.

Lištica

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 feb 2014, 19:08

maxmore je napisao/la:Kažem da mi ljudi govore da je van forme, ali je bio i takav dobar, ako će biti bolji kada uđe u formu onda će biti ogromno pojačanje, mislim na Peku. Sudim po ove zadnje dvije utakmice. Još bih istakao Ljubića, dobro je izgledao. Danas mozda malo lošiji ali puno bolji od Blajića.
ja sam više očekivao od Blajića ali i on i Ljubić su kruti, samo trčat mogu..ubačaji loši do bola..ne pamtim kad smo desnog bočnog imali zadnji put da valja..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 16 feb 2014, 18:46

Jese upravo igra za Zadar protiv Rijeke
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 feb 2014, 20:03

Jesmo li gledali zadnju utakmicu Marica za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine?... :? :cry: Jedan od omiljeni igraca u omladinskim selekcijama.. Nadam se da ce odbiti poziv Hrvatske.. Ali eto.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 feb 2014, 08:50

sajo10 je napisao/la:Jesmo li gledali zadnju utakmicu Marica za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine?... :? :cry: Jedan od omiljeni igraca u omladinskim selekcijama.. Nadam se da ce odbiti poziv Hrvatske.. Ali eto.
odakle ti da ga zove hrvatska?
odlican ce ono igrac biti, igra za siroki vec, a 1995. godiste meni se cini..

a s prvim timom je vec 2 god ;)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 21 feb 2014, 11:03

Izbornik mlade reprezentacije do 21 godine Nenad Gračan objavio je imena 25 igrača koje očekuje na sljedećem okupljanju mlade reprezentacije.
Reprezentacija će se okupiti 2. ožujka u Zagrebu, a 5. ožujka će odraditi prijateljsku utakmicu u Kopru protiv vršnjaka iz Slovenije. Pripremni dio za taj dvoboj održat će se u Umagu gdje će reprezentacija boraviti do utakmice.
Na Gračanovom popisu nalaze se sljedeći igrači:
Oliver Zelenika (Lokomotiva), Simon Sluga (Pomorac), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Tin Jedvaj (Roma), Antonio Pavić (Osijek), Dino Perić (Lokomotiva), Antonio Milić (Hajduk), Toni Gorupec (Lokomotiva), Mato Miloš (Siena), Josip Radošević (Napoli), Marko Malenica (Osijek), Mario Pašalić (Hajduk), Luka Begonja (Lokomotiva), Marko Livaja (Atalanta), Mario Šitum (Lokomotiva), Dario Čanađija (Slaven Belupo), Domagoj Pavičić (Dinamo), Petar Mišić (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda), Marko Pjaca (Lokomotiva), Mirko Marić (Široki Brijeg), Filip Bradarić (Hajduk), Frano Mlinar (Udinese) i Matej Mitrović (Rijeka).

****:
http://www.hrsport.net/vijesti/470893/n ... 25-igraca/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lištica

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 feb 2014, 11:49

Nisam uopce imao pojma da je pozvan. Sta god izabere, njegov izbor, podrzavam u oba slucaja dok god je njegov osobni izbor i zelja. Ima momak dobru perspektivu u profesionalnom nogometu po meni.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 feb 2014, 19:03

Mirko Marić: Poziv u reprezentaciju Hrvatske je velika čast

Iako je prošao kroz sve selekcije nogometne reprezentacije BiH, njegov talent su otkrili i u Hrvatskoj, te je dobio poziv izbornika hrvatske U21 reprezentacije Nenada Gračana za utakmicu sa Slovenijom koja se igra u srijedu, 5. ožujka.

Kao prvo čestitke na pozivu u mladu reprezentaciju Hrvatske.

Hvala na čestitkama.

Iskreno da li si očekivao da ćeš dobiti poziv izbornika Gračana?

Nisam ovo očekivao, sigurno je to velika čast.

Kako se sada osjećaš, vjerojatno ti je i bila želja zaigrati za Vatrene?

Još nisam odlučio za koga ću igrati, s obzirom da sam prošao sve kategorije u reprezentaciji BiH.

Vratimo se domaćem prvenstvu. Kako ocjenjuješ ove pripreme Širokog Brijega?

Zadovoljan sam pripremama, i mislim da smo ozbiljni kandidati za titulu prvaka.

Tko je po tebi najveći konkurent za osvajanje naslova prvaka?

Najveći konkurenti su nam Željezničar, Sarajevo i Zrinjski.

Prošle godine si postigao Sarajevu dva pogotka, da li navijači i u nastavku sezone mogu očekivati tvoje pogotke?

Nadam se da mogu očekivati moje pogotke, i nadam se da će ih i biti.

Kakvi su ti planovi u nastavku karijere?

Sigurno da bih volio zaigrati za par godina negdje u inozemstvu.

HRHB

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 22 feb 2014, 15:20

Čestitke Mariću za poziv u repr. Hrvatske,mislim ipak da ćeš donijeti pametnu odluku i nastaviti igrati za rep BiH....

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 feb 2014, 17:35

raspored do kraja :

NK Široki Brijeg - NK Zvijezda
NK Travnik - NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg - NK Vitez
FK Željezničar - NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg - FK Radnik B.
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg - FK Slavija
NK Široki Brijeg - FK Borac
FK Leotar - NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg - NK Čelik
FK Olimpic - NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 feb 2014, 11:42

još uvijek neki panjevi imaju kredita kod nas i nikako da ih se riješimo..nevjerojatno..

utakmica tako tako, meni ništa posebno, moramo i možemo puno bolje..

izgleda mi onaj Hugo bi mogao biti pravi igrač, samo ga nahranit po strani sa loptama (Wagner)..čim je ušao odmah je gol namirio..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 feb 2014, 12:00

Brz je Hugo jako, unosi veliku energiju i nemir na teren, nije svejedno protivnickoj obrani kad onako ''zuji'' stalno uzduz i porijeko, ubacuje se konstantno iza ledja, ali naravno tu veznjaci nasi moraju odraditi veliki posao time da prate njegove kretnje i izbacuju ga u prazan prostor kako bi iskoristio tu svoju brzinu i, koliko vidim, vrlo solidnu tehniku, a pri nasim veznjacima tu mislim na Wagnera, jer nisu mi nesto ostali toliko sposobni da uoce tu kretnju i jednim pasom izbace igraca iza ledja obrane.
Ako se pronadje prava pozicija za njega i ukoliko bi se takticki uigrao s momcadi, mogao bi biti od velike koristi svakako.
...Život za Široki...

atan
Kontakt:

Post Postao/la atan » 26 feb 2014, 12:56

dali neko zna hoćel biti prenos utakmice na HL STREM široki-zvijezda

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2014, 15:04

atan je napisao/la:dali neko zna hoćel biti prenos utakmice na HL STREM široki-zvijezda
ako nema na rasporedu nece ni biti

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 01 mar 2014, 16:41

sutra je prilika za pribliziti se :)

klubovi iz glavnog grada su bili jako losi danas, unatoč velikim pricama, sarajevo, zeljo, olimpik... :lol: :lol: :lol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 mar 2014, 12:43

Kisa ne prestaje nekoliko dana,teren ce biti jako tezak ali danas se mora pobjediti

Ponosan na tebe jer si moj grad

HRHB

Zlatnidecko
Kontakt:

Post Postao/la Zlatnidecko » 02 mar 2014, 12:45

Zna li neko hoce li biti prenosa ili neki live stream?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 20 gostiju.