Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ode u Manchesterbodi123 je napisao/la:Falcao se čeka.
Najbolje bi bilo da imaju 300 napadaca. Ali ko ce to platiti? Negredo je bio najslabija karika i vozdra. City ima LIMIT na plate, a pored toga ljudi ne misle vjecno u minusu poslovati.Cautinho je napisao/la:Puno sreće,Alvaro...
Ali nisu ga smijeli pustiti,čovjek je zaista zvijer i puno nam je značio u napadu prošle sezone...![]()
![]()
![]()
Lice ovog covjeka sve govoriragazzidelsud1987 je napisao/la:
Ma, meni ne smeta niko, ali me nerviraju ove price o arapskim parama i kupovnim klubovima. Ljudi u upravi su bili sposobni, nasli dobrog vlasnika. I to je neki nacin poslovanja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu američke, jer oni nisu tu uložili ni penija (nego samo zaradili), to su sve pare koje je United sam zaradio svojim uspjehom. U tome je razlika.
Da se razumijemo, ne smeta mi City, nego mi smeta izjednačavanje u načinu poslovanja.
Isti qracrio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu američke, jer oni nisu tu uložili ni penija (nego samo zaradili), to su sve pare koje je United sam zaradio svojim uspjehom. U tome je razlika.
Da se razumijemo, ne smeta mi City, nego mi smeta izjednačavanje u načinu poslovanja.