Olimpik Sarajevo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Svidja mi se politika Olimpica, inace vec 15 godina simpatisem Zelju, ali kad vidim ove forumase onda mi realno ogade zelju. sad ce ti isti da me napadnu jer ja nisam iz Sarajeva tako da ne mogu biti navijac istog, ali ne cudi me to od pojedinaca sa foruma.
Olimpic svaka cast na bodu.
Olimpic svaka cast na bodu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Čestitke igračima i stručnom štabu na osvojenom bodu.Na ovom izvještaju vidio sam šansu Rahmanovića u 1. poluvrenu a nisu prikazali šansu Zeca ako se ne varam.U drugom poluvremenu Olimpic je imao 2 šanse i gol.Samo da nabrojim jer svako drugačije napiše ali izvještaj je mjerodavan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
koristio timeline nik,grokok i sad ovaj noviarhimed89 je napisao/la:Na kraju tim istim Olimpik ucini uslugu i otkinu 2 boda direktnom konkurentu za titulu a ovakve bljuvotine i lazi prosipaju po forumu i sire neistine.storm_raider je napisao/la:Stvarno kakvi uhljupski komentari. Stidite se. I to sve iskusni forumasi, ovu budalu Aldina i ne racunam u formasa.
Cestitam Vukovi, niste morali nikome da se pravdate.
@nisam bas u toku koji sad aldinn nick koristi,znam da je zadnji put koristio BHTV il tako nesto pa sam ga izgubio iz radara a zanima me da mu bezveze ne repliciram.Iako je konkurencija za titulu aldina sad jako velika,ima ih dosta masala.
-
- Kontakt:
Jesil cuo primitivac da ima Sarajevo navijaca i u drugim gradovima,ocigledno nisi jer nisi nikad ni na tekmi bio! Koliko si ovdje zapomagao i kukao mene bi stid bilobagrcavi je napisao/la:Ne znam što tebe uopšte pogađa sva ova priča oko sarajevskih klubova? Ne igra Podgrmeč pa se brineš bolan bolan.
Haj da ne spamamo više javi se na pp pa da popijemo pivu u srijedu ako te prime u autobus. Živio Olimpić
Slazem se u potpunosti kolega.Jos vise raduje cinjenica da je skoro potpisao ugovor na 5 godina.Tako da smo na mjestu golmana u narednom periodu i vise nego osigurani ako nastavi sa ovakvim partijama.Ni protiv Veleza nije bio los,primio gol al bi u onoj sitvaciji primio skoro svaki golman.Dobar i zahvalan igrac i tek sad na tezini dobija ova duzina njegovog ugovora,iako si ti cijelo vrijeme vjerovao u njegaMokroguz je napisao/la:Man of the match, po mom misljenju: Hamzic definitivno
Ako su bili oni menadzeri danas gledali, sigurno su bili obradovani njegovom igrom.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Ovo večeras tek će imati smisla ako Željo prohuja Otokom u tamo nekom kolu. Inače, isti klinac.
Ovaj Jarni me podsjeca na Wengera,kad kaze nije jos nista gotovo 

Ma ljudi su podli i bezobrazni.Nebi se ni upustao vjeruj drug da to nije toliko podmuklo i pokvareno.dino lj je napisao/la:@arhimed89
Ma jarane ne trebas se uopste upustati u rasprave ovdje sa 90% forumasa, lafo svi sve znaju, pa kada znaju sto ne okrenu dobru lovu na kladari.Ali jeb.ga forum je mjesto gdje masa raje moze pametovati i palamuditi a da se ne zna ni ko su ni sta su.Vama hvala na dobrom rezultatu koji nama itekako odgovara i ako Bog da da izadjete u Evropu.
Dodje na forum istresat svoje frustracije i siriti lazi.Svojim nesavjesnim i bezobraznim ponasanjem nanose stetu i klubu i vlasniku kluba cisto onako jer njihova ocekivanja nisu u skladu sa realnim desavanjima.Kao da je Olimpik bio favorit u ovom susretu pa pustaju oni zbog nekog racuna u hotelu Brotnjo i slicne budalestine.Sto je najzalosnije niko od tih papaka nije dosao i napisao na kraju utakmice razlog zbog kojeg je to radio i cestitao pobjedu.pozz
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Mislim da bi Olimpik uz sve ove probleme mogao na kraju ipak da se dokopa 4 mjesta na tabeli.
Dolaze im na Otoku i Zrinjski i Siroki Brijeg.Trenutna razlika izmedju 4 ekipe sa po 37 bodova i Olimpika je u 4 boda a od toga Siroki i Zrinjski dolaze na Otoku.
OLIMPIC-RUDAR
ZVIJEZDA-OLIMPIC
OLIMPIC-TRAVNIK
VITEZ-OLIMPIC
OLIMPIC-ŽELJEZNIČAR
RADNIK-OLIMPIC
OLIMPIC-ZRINJSKI
SLAVIJA-OLIMPIC
OLIMPIC-ŠIROKI B.
Mislim da su ovo utakmice od kojih ocekujem da Siroki kiksa.Zadnje kolo na Otoku dolazi direktni konkurent za evropu i ovo su utakmice na kojim se nadam da bi mogao da se posklizne.
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B.
ZRINJSKI-ŠIROKI B.
ŠIROKI B.-BORAC
OLIMPIC-ŠIROKI B.
Raspored Zrinjskog.
ZRINJSKI-BORAC
ZRINJSKI-ŠIROKI B.
OLIMPIC-ZRINJSKI
VELEŽ-ZRINJSKI
Dolaze im na Otoku i Zrinjski i Siroki Brijeg.Trenutna razlika izmedju 4 ekipe sa po 37 bodova i Olimpika je u 4 boda a od toga Siroki i Zrinjski dolaze na Otoku.
OLIMPIC-RUDAR
ZVIJEZDA-OLIMPIC
OLIMPIC-TRAVNIK
VITEZ-OLIMPIC
OLIMPIC-ŽELJEZNIČAR
RADNIK-OLIMPIC
OLIMPIC-ZRINJSKI
SLAVIJA-OLIMPIC
OLIMPIC-ŠIROKI B.
Mislim da su ovo utakmice od kojih ocekujem da Siroki kiksa.Zadnje kolo na Otoku dolazi direktni konkurent za evropu i ovo su utakmice na kojim se nadam da bi mogao da se posklizne.
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B.
ZRINJSKI-ŠIROKI B.
ŠIROKI B.-BORAC
OLIMPIC-ŠIROKI B.
Raspored Zrinjskog.
ZRINJSKI-BORAC
ZRINJSKI-ŠIROKI B.
OLIMPIC-ZRINJSKI
VELEŽ-ZRINJSKI
Valja se paziti Rudara, nisu oni naivna ekipa. Za Slaviju, Radnika, Zvijezdu i Travnika nisam bas toliko zabrinut, iako treba se u sve i jednu utakmicu uci ozbiljno k'o da ce nas svako namlatiti majstorski. I Vitez je dosta naporan.
Sad koncentrisati na Sirokog, puni gas, svim silama, najboljim sastavom, i aBd napustamo pecaru sa idealnom pobjedom od 0-2. Vazno ce nam u gostima biti sto vise golova dati.
Sad koncentrisati na Sirokog, puni gas, svim silama, najboljim sastavom, i aBd napustamo pecaru sa idealnom pobjedom od 0-2. Vazno ce nam u gostima biti sto vise golova dati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa ako se trebamo plašit Rudara,tamo je potop I treba ih pregazit kao bubašvabu.Mokroguz je napisao/la:Valja se paziti Rudara, nisu oni naivna ekipa. Za Slaviju, Radnika, Zvijezdu i Travnika nisam bas toliko zabrinut, iako treba se u sve i jednu utakmicu uci ozbiljno k'o da ce nas svako namlatiti majstorski. I Vitez je dosta naporan.
Hvala Zajko, fudbalski maestro. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da je potop u Rudaru rece Pabizo sa trenutnim prebivalistem u Australijipabizo je napisao/la:Pa ako se trebamo plašit Rudara,tamo je potop I treba ih pregazit kao bubašvabu.Mokroguz je napisao/la:Valja se paziti Rudara, nisu oni naivna ekipa. Za Slaviju, Radnika, Zvijezdu i Travnika nisam bas toliko zabrinut, iako treba se u sve i jednu utakmicu uci ozbiljno k'o da ce nas svako namlatiti majstorski. I Vitez je dosta naporan.

Ako nisi gledao Rudar uzivo ne znam kako mozes lupetati tako.
Olimpik definitivno favorit, ali ovakve utakmice su za ekipe poput Olimpika najteze. Ipak je pritisak na domacinima da moraju pobjediti, Rudar ide da se nadigrava i nema sta da izgubi upravo u tome je sansa Prijedorcana. Trebao bi biti lagani kec ali opet kazem lopta je okrugla. Pozdrav za Sarajevo nadamo se fer i korektnoj igri i neka bolji pobjedi

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Nije da se trebamo plasiti, nego uci u utakmicu ozbiljni, jer ako pogledas kakve su rezultate izvukli onda je jasno da su oni malo bolji od ovih "nizih" ekipa.
Zrinjski 0:0 Rudar
Siroki 3:3 Rudar
Rudar 2:1 Velez
Sarajevo 3:2 Rudar
Rudar 1:2 Borac
Rudar 3:0 Zvijezda
Rudar 2:1 Vitez
Rudar 0:0 Siroki
Rudar 1:1 Celik
I prosli put protiv nas, jedva smo ih pobjedili kad je Vidovic na kraju dobio crveni. Cini mi se kroz penala smo ih savladali. Golman im je vrlo dobar bio prosle polusezone(ne znam sad dali se opustio ili kakav je).
Inace znam da smo jasni favoriti, samo ne smije se ekipa opustati radi toga, igramo k'o da je revans pitara ove subote, i onda cu tek biti siguran da cemo lagano i pobjediti.
I onako nam je liga labava, jednog dana namlati Siroki Zvijezdu 6:0, drugog izgubi 1:0 od Travnika, jednog dana remizira Zeljo sa Radnikom, drugog dana savladaju Zrinjski sa 2:1 itd.
I prosli put protiv nas, jedva smo ih pobjedili kad je Vidovic na kraju dobio crveni. Cini mi se kroz penala smo ih savladali. Golman im je vrlo dobar bio prosle polusezone(ne znam sad dali se opustio ili kakav je).
Inace znam da smo jasni favoriti, samo ne smije se ekipa opustati radi toga, igramo k'o da je revans pitara ove subote, i onda cu tek biti siguran da cemo lagano i pobjediti.
I onako nam je liga labava, jednog dana namlati Siroki Zvijezdu 6:0, drugog izgubi 1:0 od Travnika, jednog dana remizira Zeljo sa Radnikom, drugog dana savladaju Zrinjski sa 2:1 itd.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
Jao kakve sanse u drugom poluvremenu
Hamzic majstor, Sivsic se poigrao, steta sto nije doslo do realizacije.
Jao kakve sanse u drugom poluvremenu

Hamzic majstor, Sivsic se poigrao, steta sto nije doslo do realizacije.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja I da sam u BOSNI ne bih vas gledao ali zato ima ko vas gleda I polagano mi prepriča strategiju vjelikog trenera.GAVRAN je vas mogao da uvuče u pricu za spašavanje ali sa ovim anonimcem nikako to ne ide jer jednostavno covjek nezna.Prijedor je napisao/la:Da je potop u Rudaru rece Pabizo sa trenutnim prebivalistem u Australijipabizo je napisao/la:Pa ako se trebamo plašit Rudara,tamo je potop I treba ih pregazit kao bubašvabu.Mokroguz je napisao/la:Valja se paziti Rudara, nisu oni naivna ekipa. Za Slaviju, Radnika, Zvijezdu i Travnika nisam bas toliko zabrinut, iako treba se u sve i jednu utakmicu uci ozbiljno k'o da ce nas svako namlatiti majstorski. I Vitez je dosta naporan.
Sad koncentrisati na Sirokog, puni gas, svim silama, najboljim sastavom, i aBd napustamo pecaru sa idealnom pobjedom od 0-2. Vazno ce nam u gostima biti sto vise golova dati.![]()
Ako nisi gledao Rudar uzivo ne znam kako mozes lupetati tako.
Olimpik definitivno favorit, ali ovakve utakmice su za ekipe poput Olimpika najteze. Ipak je pritisak na domacinima da moraju pobjediti, Rudar ide da se nadigrava i nema sta da izgubi upravo u tome je sansa Prijedorcana. Trebao bi biti lagani kec ali opet kazem lopta je okrugla. Pozdrav za Sarajevo nadamo se fer i korektnoj igri i neka bolji pobjedi
JARANE,nemoj da se posvadjamo.Kakav Rudar-treba ih napuniti a golmana cemo im lako opustiti I to nije onaj Rudar koji su vodili dobri treneri I koji je briljantno odigravao protiv ekipa koje si naveo.Sada je tamo taktika koju niko ne razume I zato ŽESTOKO od samog početka tekme.Mokroguz je napisao/la:Nije da se trebamo plasiti, nego uci u utakmicu ozbiljni, jer ako pogledas kakve su rezultate izvukli onda je jasno da su oni malo bolji od ovih "nizih" ekipa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://sports.williamhill.com/bet/en-ie ... ajevo.html
Detaljnije ima tu pratiti
HAJMO VUKOVI!!!
EDIT: Uh coj'ce, 5 minuta tek proslo, a vec 6 prekrsaja
OLIMPIC: Hamzić, Sesar, Kokot, Muharemović, Rahmanović, Durak, Zeba, Smajić, Šivšić, Regoje, Bogičević.
Torlak, Rizvanovic i Dulja ne igraju. Torlak zbog povrede valjda. I Zeca nema. Zanimljiv sastav, nadam se najboljem uz ovim sastavom.
Detaljnije ima tu pratiti
HAJMO VUKOVI!!!
EDIT: Uh coj'ce, 5 minuta tek proslo, a vec 6 prekrsaja

OLIMPIC: Hamzić, Sesar, Kokot, Muharemović, Rahmanović, Durak, Zeba, Smajić, Šivšić, Regoje, Bogičević.
Torlak, Rizvanovic i Dulja ne igraju. Torlak zbog povrede valjda. I Zeca nema. Zanimljiv sastav, nadam se najboljem uz ovim sastavom.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ponisten gol Sirokobrijezana. Ali ovo ne smije dotle doci, moramo povesti, meni zivce popucase.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.