Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

anton 1983
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2011, 12:34

MaGiCa je napisao/la:Razumem te Tune. Dokon si, na tvom forumu nema vise gostiju, dosadno ti je, pa se malo zezas ovde.Ali, to ne menja moj stav da si trol.
Kakav je to odgovor na moj upis? Pobijem te argumentima a ti pišeš neke osobne nebuloze. Pa nećemo valjda raspravljati na osobnoj razini? To fakat nema smisla, a i to niko tak i onak ne voli. Nisam ti ja kriv što si loše podatke uzimaš koje je lako pobiti, za svoje argumente.

Ja sam dao scenario, koji je bio itekako moguc, a koji si i ti uvazio takvim, prema tome mozes da mi prebacis za promasaj, a ne za trolovanje.
Ja se sa trolovanjem nezamaram ko ti, očito da ti je to opsesija? A što je onda moja konstatcija o Francuskoj ligi? Ja nisam niti napisao neki možebitni scenarij, nego samo da ću se nasmijati ako se to dogodi. Ono što si ti napiso je glupost veća jer je sve moguće da se dogodi, dok ČINJENICA da je Francuska liga jako blizu, kod čovjeka izaziva smijeh.

Po tome sto ne verujem u medijsku pompu, vec u kriticko misljenje, a ono kaze da je SerieA>BL.
Pitanje je glasilo zašto ti kategorički odbacuješ koeficijent ;) Zbog toga nisi i bolji. Problem je tvoj što ti nevjeruješ da je SERIA A bolja, nego na nekoj ljestvici od 0-10 ti smatraš da je Seria A na razini 8, a Bundesliga na 5, dok ti je realnost da je SERIA A na nekoj 8 a BUNDESLIGA na 7-7,5. To ti je ono kaj ti neke fanove BUNDESLIGE na ovom forumu više smeta...Isto tako u usporedbi liga ti niti malo neuzimaš u obzir kvalitetu jednog Hannovera i Kolna, ali kad pričaš o kvaliteti SERIE A onda zaboraviš na Novaru i ostale amaterske klubove...
Nije to sreca, vec nesto drugo. Cim pre to shvatis, bice ti lakse. ;)
Ok, onda pobjeda Bayerna nad Fiorentinom u Minhenu nije bila sreća ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 nov 2011, 12:44

OK, sve si u pravu, a sad me batali. Opasno smaras. Moraces da nadjes nekog drugog za te stvari.
slika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2011, 12:46

MaGiCa je napisao/la:OK, sve si u pravu, a sad me batali. Opasno smaras. Moraces da nadjes nekog drugog za te stvari.
slika
Pa nisam niti mislio da nisam u pravu i da si ti u krivu. Sve 5 ;)

Još bi sam štel reč da ćemo vidjet kak bude u budučnosti bilo sa tim prolascima skupine kad buju talijani startali sa 3 kluba a švabi sa 4. Morti se onda stvari okrenu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 16:01

anton 1983 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:OK, sve si u pravu, a sad me batali. Opasno smaras. Moraces da nadjes nekog drugog za te stvari.
slika
Pa nisam niti mislio da nisam u pravu i da si ti u krivu. Sve 5 ;)

Još bi sam štel reč da ćemo vidjet kak bude u budučnosti bilo sa tim prolascima skupine kad buju talijani startali sa 3 kluba a švabi sa 4. Morti se onda stvari okrenu...
yep onda će još više švaba ispadati u grupama, jer svi osim baje imaju slab koeficijent i krenuće iz 4 ili eventualno 3 šešira u najboljem slučaju, ko tvri suprotno nek ponudi kakvu opkladu :mrgreen:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2011, 16:11

tony-mortale je napisao/la: yep onda će još više švaba ispadati u grupama, jer svi osim baje imaju slab koeficijent i krenuće iz 4 ili eventualno 3 šešira u najboljem slučaju, ko tvri suprotno nek ponudi kakvu opkladu :mrgreen:
E **** tu ti baš nemrem proturječiti jer to i jest "bolest" određenih klubova iz BUNDESLIGE kad uđu u LP. Osim WERDERA I HSV-a teško da neko more biti u drugom topfu. to je ono kaj i **** Bvb i **** bu ih i slijedeće sezone. Ne kao što rekoh, pitanje je kak bu to zgledalo u budučnosti jer isto tako ne znam kakav će to udarac imati na SERIU A kada se recimo sad Inter ne kvalificira ili da neko **** od kluba sa gnjilim koeficijentom bude 3. Ak buju redovni Kusen i Schalke, onda nebu bilo problema jer ove sezone će oni svojem koeficijentu proraditi na kičmi! :mrgreen:

Pa i sada kad su švabi imali gnjili koeficijent u večini slučajeva ih je 2/3 prošlo dalje :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 16:23

zato jer bajo je 1 šešir uvijek i još 1 ili 2 imaju kakav takav koeficijent, ali da 4 ger kluba imaju dobar koeficijent nema šanse(gladbah, štutgart i sl: koji u ueropu izlaze rjeđe nego bh građani prije ukidanja viza) a neki od njih će se uvijek ugurati među 4.
juve će vjerovatno igrati Lp dogodine i biće 4 šešir, ali opet veće su šanse da će oni sastaviti solidan tim za LP nego bilo koji njemački klub

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2011, 16:34

tony-mortale je napisao/la:zato jer bajo je 1 šešir uvijek i još 1 ili 2 imaju kakav takav koeficijent, ali da 4 ger kluba imaju dobar koeficijent nema šanse(gladbah, štutgart i sl: koji u ueropu izlaze rjeđe nego bh građani prije ukidanja viza) a neki od njih će se uvijek ugurati među 4.
juve će vjerovatno igrati Lp dogodine i biće 4 šešir, ali opet veće su šanse da će oni sastaviti solidan tim za LP nego bilo koji njemački klub
Sad već kad to tak spominješ Stuttgart ti i nema tako loš koeficijent. Bayo kak ga ti zoveš, Bumen, Schalke i HSV imaju "super" koeficijent. kusen je recimo sada bio u 3. jakosnoj skupini, a ak se ove sezone potrude mogli bi biti i u drugoj.

Od kandidata za LP, Kusen i schalke su dobrom položaju po pitanju koeficijenta jedino Bvb sere, ali je on od njih najjači pa to morti i nadoknade..Kao što rekoh, kakav god bio koeficijent 2 ih u pravilu od 3 idu dalje...I Gladbach bez brige nebu išo u LP ;)

A gle tak se i ja nesečam kad su zadnji puta sva 4 talijana bila u Lp. Ili bolje rečeno 2008/09 a posle toga sam opadanje, tak da ti je to sve sivo, a ne crno belo...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 16:41

genau, 4 talijana nisu baš prečesto prolazila grupe ali ova 2-3 što prođu su znala i dizati trofej i igrati finala, polufinala i sl. a ovi osim Bayern Munchena(da se zna i ovo bi tačno napisao ali nemam u sa preglasom) to baš i ne rade, a ni bajo nije digao pehara ima već decenija i kusur ;)
iskreno sad se sebi čudi što se upuštam sa tobom u raspravu (opet), a to ničim ne zaslužuješ, zadnjih 20-ako postova ti je na seria A pdf-u i očito si više pljuvač serije a nego navijač njemaca(mogao si i tamo šta našvrljati nebi ti ruke otpale)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2011, 17:26

tony-mortale je napisao/la:(gladbah, štutgart i sl: koji u ueropu izlaze rjeđe nego bh građani prije ukidanja viza)
Dobar, dobar. :lol: Malo si zakaz'o po pitanju Stoccarde, ali nema veze.

Evo i ovdje ću sve sudionike rasprave zamoliti da se prebace na ovaj topic: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1320" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema smisla da se na ovoj temi spominju njemački klubovi, barem ne u ovolikoj mjeri.
Zato je "ona" tema toliko zamrla. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 nov 2011, 17:57

geronimo je napisao/la: Nema smisla da se na ovoj temi spominju njemački klubovi, barem ne u ovolikoj mjeri.
Zato je "ona" tema toliko zamrla. :mrgreen:
Ne spominjemo ih mi, nego vi. Savrseno dobro funkcionisemo bez kobaja, ali one imaju neodoljivu potrebu da nam se nabacuju. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2011, 18:18

U povjesti nogometa, nikada u ovoj temi švab nije prvi spomenuo švapski klub, uvijek je to žabarsko malso! 8-)

aufwiedersehen! :mrgreen:

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 24 nov 2011, 22:54

Magica ne znam sto se zamaras s ovim antontrollom. Zar se na ovom forumu ne moze korisnik staviti na ignore? :?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 nov 2011, 10:20

adointer je napisao/la:Juventus je uvijek kriv 8-)
upravu si, evo Moggi poce i za vas namjestat :mrgreen: smeće, mada ovo nije nista novo za "Moggia i saradnju sa vama."

slika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 nov 2011, 17:44

i tu je Moggi kriv,treba ga razapet
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 nov 2011, 17:54

adointer je napisao/la:i tu je Moggi kriv,treba ga razapet
nema onog cviljenja , "kradja, kradja" ili "cistimo ITA fudbal, kme kme", hehe koji ste vi licemjeri, vi, znate koji.Kme Kme :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 nov 2011, 18:02

zato sto je sad dokazano da je Moggi uvijek kriv ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 nov 2011, 18:06

adointer je napisao/la:zato sto je sad dokazano da je Moggi uvijek kriv ;)
slazem se, znaci namjestate utakmice kao sto se vidi iz prilozenog.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 nov 2011, 18:16

normalno,zato smo prvi,al ipak su Moggi i Juventus krivi 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 nov 2011, 18:28

adointer je napisao/la:normalno,zato smo prvi,al ipak su Moggi i Juventus krivi 8-)
slika

slika

pravo i pravda nisu isto, samo te to u skoli nisu ucilu.Kme Kme pravda, pravda, kradja :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 nov 2011, 18:38

ovo je Moggi preko photoshopa napravio :o

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 0 gostiju.