FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 12 jun 2012, 14:07

zeljo1 je napisao/la:
BILAKRV1950 je napisao/la:bilo vas je šačica...a ovi vaši šta studiraju u Splitu jedva došli do južne tribine,svakome oči na leđima bile :lol:
malo nas je malo nas je al makar imamo m..a i ne bacaju nas u miljacku :D
momak je dosao normalno i pitao za par igraca,a ti jado si poceo spominjati neku miljacku..ovo ono..
sumnjam da su takvi kao ti bili na Grbavici protiv Hajduka a kamoli u Splitu.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 14:07

old school je napisao/la:sto se tice Adilovica nije losa cijena, mada nekako bi ljepse bilo cuti 400.000 :D a neko rece za Fajica, ne znam zasto tog momka potcjenjujete pa pogledajte koliko je golova zabio za svoju ekipu ove sezone,ali dobro mi smo navilki potcjenjivati svakoga i sve zivo :) a mislim da ce i otici u neku jacu ligu.. ocekuje nas par zanimljivih dana
Niko nije potcijenio Fajića, bar ja tako mislim.Samo sumnjam da će on doći u Želju kad su se spominjale ponude Eintrachta i još nekih klubova iz boljih liga.
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 jun 2012, 14:08

mma_hz je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
BILAKRV1950 je napisao/la:bilo vas je šačica...a ovi vaši šta studiraju u Splitu jedva došli do južne tribine,svakome oči na leđima bile :lol:
momak je dosao normalno i pitao za par igraca,a ti jado si poceo spominjati neku miljacku..ovo ono..
sumnjam da su takvi kao ti bili na Grbavici protiv Hajduka a kamoli u Splitu.. :roll: :roll:
e da vas hoce banovat kad ste svakom loncu poklopac...obojica
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 12 jun 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 12 jun 2012, 14:09

zeljo1 je napisao/la:
ima snimka di dva naša čekaju vaših 100 i ulaze u sukob .jedan vaš dobiva u startu po **** i bježi hahaha.kasnije normalno većina dobiva ali vidi se u koga su MUDA 8-)

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 12 jun 2012, 14:13

mma_hz je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
pozdrav kolega

u pravu si..navukao me na glupu raspravu :)

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 12 jun 2012, 14:15

mma_hz je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
nema potrebe da se upustam u dalju raspravu al samo moram reci bio sam i u Splitu i na Grbavici s Hajdukom,cuj kolega(pitar je i ovaj) :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 12 jun 2012, 14:25

Joj dezinformacija jbt, jel Željo dobio pare za Višću jel za Šehu, ja sam rekao svoje pitajte Acu on zna najbolje, cifra od 350.000 eura po meni je mala ako se dižemo iznad cijele lige i svih PL. klubova i ako težimo ka necemu višem onda Adilović ne bi trebao ići ispod 500.000 eura, najbolji napadač BH. lige a da ode za 350.000 eura po meni jako malo, ako će mo Adilovića dati za 350.000 eura, koliko ce mo traziti za ostale, razumljivo je da klubu trebaju pare ali pustiti ga za ovu cifru je glupost, Zorja ima para treba ih malo "peglati" s cifrom :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 jun 2012, 14:32

SkyWallker je napisao/la:Joj dezinformacija jbt, jel Željo dobio pare za Višću jel za Šehu, ja sam rekao svoje pitajte Acu on zna najbolje, cifra od 350.000 eura po meni je mala ako se dižemo iznad cijele lige i svih PL. klubova i ako težimo ka necemu višem onda Adilović ne bi trebao ići ispod 500.000 eura, najbolji napadač BH. lige a da ode za 350.000 eura po meni jako malo, ako će mo Adilovića dati za 350.000 eura, koliko ce mo traziti za ostale, razumljivo je da klubu trebaju pare ali pustiti ga za ovu cifru je glupost, Zorja ima para treba ih malo "peglati" s cifrom :D
mislim da se vodis pogresnim nacinom razmisljanja, svi mi bi njega prodali za milone,ali realnost je drugacija..uzmi npr. Viscu,Sehu, za koliko su prodani,prodani su za vise od Adilovica jer su mladi,perspektivniji,a cini mi se da su i imali neke ugovore malo bolje..Mislim da je neka realna cijena za Adilovica sad 400.000 sigurno ne vise
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 12 jun 2012, 14:37

old school je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Joj dezinformacija jbt, jel Željo dobio pare za Višću jel za Šehu, ja sam rekao svoje pitajte Acu on zna najbolje, cifra od 350.000 eura po meni je mala ako se dižemo iznad cijele lige i svih PL. klubova i ako težimo ka necemu višem onda Adilović ne bi trebao ići ispod 500.000 eura, najbolji napadač BH. lige a da ode za 350.000 eura po meni jako malo, ako će mo Adilovića dati za 350.000 eura, koliko ce mo traziti za ostale, razumljivo je da klubu trebaju pare ali pustiti ga za ovu cifru je glupost, Zorja ima para treba ih malo "peglati" s cifrom :D
mislim da se vodis pogresnim nacinom razmisljanja, svi mi bi njega prodali za milone,ali realnost je drugacija..uzmi npr. Viscu,Sehu, za koliko su prodani,prodani su za vise od Adilovica jer su mladi,perspektivniji,a cini mi se da su i imali neke ugovore malo bolje..Mislim da je neka realna cijena za Adilovica sad 400.000 sigurno ne vise
Ma slažem se ja druže, doveli smo ga za djabe a u prilici smo da uzmemo 350.000 eura za njega, ali ako je vec prvi strijelac lige trebamo uzeti barem 50.-100.000 eura vise od tih 350.000 eura sto bi po meni bili optimalno, kakvi se levati iz HR. i SRB. prodaju za milione onda mozemo i mi za njega uzeti barem 400.-450.000 eura :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 jun 2012, 14:48

tek kad budemo igrali bar tri kola u europi mocemo racunati na milionske transfere , po meni ako i ostane adilovic je ok , jer je lik najbolji strijelac na stranu to lako je njemu jer je imao zebu i slicno , koliko ima napadaca koji imaju pored sebe dobre igrace a ne mogu meda , za adilovica cijena je relativno mala al mislim da je to tu negdje sta mozemo izvuci , ipak ima 26 godina nema nastupa u reprezentaciji a vjerujem da ce tesko zaigrati u buducnosti , dok kvesic je igrac mlade reprezentacije igra standardno e za njega mozemo uzeti dosta dobru lovu al bi volio da ostane jos bar jednu sezonu pa da ga onda negdje prodamo ...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 jun 2012, 16:01

http://www.s.csport.ba/v2/tekst.php?ID=38765" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 12 jun 2012, 16:19

Evo mene nije bilo godinu, ja od ljeta do ljeta kad se ima vremena :D evo sad pratim ovo za Adila pa nađoh neki tekst na jednom ukrajinskom portalu (tekst od 3.6.):
' & і " - "?", $ $ " ? "Зорі", & ? офіційну " $ трансферу $ $.
& ? 200 000 євро в & &, ", що ? є " $ ''єр-? в & і ". $, $ " 20 ? в ? сезоні і на $ " "?", його ціна ¥ ".
"За 200 000 євро, ", " його не $. " $ "Зорі" за ", ? $ $ $", - зізнався $ $ ' '.
"" ціна, за & " ? & $ $ - це 400 000 євро, це $ вартість & за " ? & і ", & є % $ " ?", - " ' ' ' пресі.
Ko zna ćirilicu može razumijeti srž :D
je li ravno ovo? je li ravno?

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 12 jun 2012, 16:35

Ode Adil beg za 400 000
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jun 2012, 17:08

Amar je ma jednostavno genije.... svi znamo da Adil nije neki igrac ima lik Zebu koji mu loptu natakari na nogu ili na glavu ovaj zabije i tako nabije 20 golova i proda se za 800 000 KM.... 8-) Adilovo primanje, dribling- kriminalno... sut hajd i nekako, ali ovo dvoje navedeno :roll:
Takodje govorite da je ova cijena mala i sl. Ova cijena je strasna, s obzirom da sada postoje snimci utakmica gdje se moze vidjeti Adilovo (ne)znanje...REALNO DISKUTUJEMO!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2012, 17:11

nime_tm87 je napisao/la:Amar je ma jednostavno genije.... svi znamo da Adil nije neki igrac ima lik Zebu koji mu loptu natakari na nogu ili na glavu ovaj zabije i tako nabije 20 golova i proda se za 800 000 KM.... 8-) Adilovo primanje, dribling- kriminalno... sut hajd i nekako, ali ovo dvoje navedeno :roll:
Takodje govorite da je ova cijena mala i sl. Ova cijena je strasna, s obzirom da sada postoje snimci utakmica gdje se moze vidjeti Adilovo (ne)znanje...REALNO DISKUTUJEMO!
Svaka cast za korektnost ;)

Neko gore spominje Fajica, pa on je bolji 2 puta od Adilovica, pa eto neka neko od vasih statisticara uporedi njih dvojicu, koliko je ovaj dao golova u Travniku, a koliko ovaj u Zelji, ali uzmite u obzir Zelje i Travnika, gdje su vezni igraci i bekovi Zelje, a gdje Travnika.....
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 17:25

svaka pomoć je dobrodošla
Željini navijači prikupljaju pomoć za deložiranu porodicu Hasanović
Navijači FK Željezničar pokrenuli su danas akciju prikupljanja novca za pomoć porodici Hasanović koja je jučer deložirana iz stana na Grbavici. Cilj anvijača Plavih je osigurati prijeko potrebnu pomoć.

Nedim Hasanović, njegova supruga i dvoje djece, ostali su bez krova nad glavom. Noć su proveli razdvojeno u kućama poznanika, dok je otac Nedim zadržan na Klinici za neuropsihijatriju.

Navijači FK Željezničar pozvali su sve dobre ljude da, ukoliko su u mogućnosti, daju svoj doprinos. Svi koji su voljni pomoću mogu kontaktirati brojeve 061 904 842 – Nedim i 061 453 663 – Mirza, koji će im dati detaljnije upute.

Podsjetimo, porodica Hasanović je jučer deložirana iz svog stana. Tom prilikom, Nedim koji boluje od PTSP-a je prijetio da će baciti bombu, ali je odustao do toga. S njim su živjeli supruga Aiša i dva sina.

Nedim Hasanović je inače demobilisani borac, koji je iz Armije RBiH izašao sa činom kapetana.
DRUG NEBI TI PUNCA

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 jun 2012, 18:34

POMOZITE BRATU SA TRIBINE!

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 12 jun 2012, 18:48

a za koliko bi ga vi pojedini prodali:milion,dva ,dvadeset? hvala bogu pa je mastanje besplatno
1)kao sto je netko napisao prije mene,adilovic nema osnovnu tehniku
2)on je dobar kad je dobar zeba koji ce ga filovati sa loptama
3)ocekivat da se igrac proda za milion iz lige koja je u mrtvoj trci sa vietnamskom ligom je suluda..moze on dati i 200 golova u prvenstvu ali to je sve djaba kad nitko ne **** ni 2 % tih 200 golova jer je liga katastofa
4) da,igraci se prodaju iz hr i srb za milionske iznose,jer su i lige ne bolje nego cjenjenije;jeli dinamo igrao ligu prvaka-jeste...jeli partizan igrao ligu prvaka-jeste..jeli zeljo ili bilo koji klub igrao ligu prvaka-nije
5) ljudi koji dolaze ovdje da kupuju igrace nisu imbecili ni moroni ni coravi da ih se bas moze uvalit skart za 2 miliona(ovo skart ne mislim na adilovica vec opcenito)

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 12 jun 2012, 19:42

nije mi jasno sto toliko potcjenjujete adilovica i njegov ucinak....

mislim da je momak imao odlicnu sezonu...i nie zaslozio tolike kritike....

ne govorim o cjeni za transfer ( u ovome se slazem sa ovim sto su blize donjoj granici)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 jun 2012, 19:45

kloc86 je napisao/la:a za koliko bi ga vi pojedini prodali:milion,dva ,dvadeset? hvala bogu pa je mastanje besplatno
1)kao sto je netko napisao prije mene,adilovic nema osnovnu tehniku
2)on je dobar kad je dobar zeba koji ce ga filovati sa loptama
3)ocekivat da se igrac proda za milion iz lige koja je u mrtvoj trci sa vietnamskom ligom je suluda..moze on dati i 200 golova u prvenstvu ali to je sve djaba kad nitko ne **** ni 2 % tih 200 golova jer je liga katastofa
4) da,igraci se prodaju iz hr i srb za milionske iznose,jer su i lige ne bolje nego cjenjenije;jeli dinamo igrao ligu prvaka-jeste...jeli partizan igrao ligu prvaka-jeste..jeli zeljo ili bilo koji klub igrao ligu prvaka-nije
5) ljudi koji dolaze ovdje da kupuju igrace nisu imbecili ni moroni ni coravi da ih se bas moze uvalit skart za 2 miliona(ovo skart ne mislim na adilovica vec opcenito)
To da je naša liga loša i da je u rangu Vijetnamske je smiješna. Drugo Adilović i da je u hrvatskoj ligi ili u srbiji ne bi se mogao prodati više, jer Adilović nikad ne bi ni igrao za Dinamo, a ni za Partizan već bio igrao za Karlovac ili Radnički i prodao bi se za iste pare jer momak realno nije neki kvalitet. Hrvati i Srbi plačaju igrače jako skupo i zato ih prodaju za velike pare. Kad ti platiš igrača pola miliona ako se pokaže naravno da će ga prodati za dva ili tri miliona. Ali to samo Dinamo i Partizan. Cijena Adilovića koja je realno je možda 200 hiljada i to plafon, ali ako čvaknemo 700 milja pa to će biti odlično.
Jedina ekipa u Bosni koja već godinama i unazad jedina prodaj eigrače za neke cifre je Željo, a ovo ostalo je sve talašika ..
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 23 gosta.