PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Muha, znas li ti bosanski? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
- 7aprildomemoj
Stanić asistent 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Hajd sad filozofi, uvalite i vi bar jedan pošto imam ODG na kladari. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
- FrancescoTotti
- Kontakt:
poslusaj levatu, mozda sta i naucismazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Klub ti igra vrlo bitnu utakmicu, a ti muziku slušaš?FrancescoTotti je napisao/la:poslusaj levatu, mozda sta i naucismazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slušam samo ilahije, zapadnjačka muzika je teški haramFrancescoTotti je napisao/la:poslusaj levatu, mozda sta i naucismazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
Takoe.uNbx je napisao/la:Hajd sad filozofi, uvalite i vi bar jedan pošto imam ODG na kladari.

Sad se povucite i jedni i drugi i izbij-nabij.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
**** ti seku,mamu i nanu ti slobodani.mazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
strah me za rvate iz listice. ovih dana nista pozitivno. sudbina ih truje gorkim otrovom 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve ovaj uljez gluposti naprica, u ARBIH na liniji najvise oficira i onih sa cinovima izginulo od bilo koje vojske u svijetu.mma_hz je napisao/la:**** ti seku,mamu i nanu ti slobodani.mazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"..mi Rvati"
Stipe iz Splita se odrekao drzavljanstva.

Stipe iz Splita se odrekao drzavljanstva.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
u rukama nam opijatiiOsim13 je napisao/la:"..mi Rvati"
-
- Kontakt:
ban ?mma_hz je napisao/la:**** ti seku,mamu i nanu ti slobodani.mazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
postoji li moderacija na ovom opštilištu
Dok dođe moderacija, jedan dečko će te lišit života na kućnom pragu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
to je samo dokaz inflacije činova, babo ovog lika iz sefa ih je imao pune džepove i kačio kome je stigaotuzlak1987 je napisao/la:Kakve ovaj uljez gluposti naprica, u ARBIH na liniji najvise oficira i onih sa cinovima izginulo od bilo koje vojske u svijetu.mma_hz je napisao/la:**** ti seku,mamu i nanu ti slobodani.mazluminho je napisao/la:selam. dragi sunarodnjaci vidjeli smo čin visokomoralne ličnosti, oficira i gospodina. ne čudim se što je hrvatima heroj dok su nama heroji oni koji su bježali helikopterima dok su im vojnike klali kao zečeve, dok su naše vođe čučale u sefovima narodne banke rahmetli slobodan je čučao u rovu sa svojim vojnicima. lično me sram za sve nas
uostalom znam čovjeka čiji kućni ljubimac morska kornjača hamo ima zlatnog ljiljana za podmorničko diverzantske akcije u neumskom akvatoriju u pomorskom ratu protiv ustašije
Refren 4xFrancescoTotti je napisao/la:u rukama nam opijatiiOsim13 je napisao/la:"..mi Rvati"
Tko ne pije
rvat nije
ej ej ej
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.