FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne budem na forumu 4 dana, kontam sad će biti zanimljivosti, kad ono 90 % gluposti i poneki normalan post 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam cuo da dolazi neki reprezentativac Albanije veznjak, navodno igrao za Hajduk. Ime mi je na vrh jezika moze li dva ?Buu je napisao/la:Jel ovo bombe bacate za sc sport?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ervin Bulku?pile87 je napisao/la:Ja sam cuo da dolazi neki reprezentativac Albanije veznjak, navodno igrao za Hajduk. Ime mi je na vrh jezika moze li dva ?Buu je napisao/la:Jel ovo bombe bacate za sc sport?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Neam pojma, nisam pratio Hajduk.VanBasten je napisao/la:Ervin Bulku?pile87 je napisao/la:Ja sam cuo da dolazi neki reprezentativac Albanije veznjak, navodno igrao za Hajduk. Ime mi je na vrh jezika moze li dva ?Buu je napisao/la:Jel ovo bombe bacate za sc sport?
To je jedini albanski reprezentavac koji je igrao za Hajduk u posljednje 3-4 godine. Ako vam dođe, biće pojačanje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Eto onda je to taj.Treba vidjeti jos sa SC da oni provjereVanBasten je napisao/la:To je jedini albanski reprezentavac koji je igrao za Hajduk u posljednje 3-4 godine. Ako vam dođe, biće pojačanje.

Trenutno član AZAL PFK Baku, iskusan igrač (31. godina), reprezentativac, a što je najvažnije, ugovor mu ističe 30.06.2012.Bio bi solidna zamjena za Nyemu, ako ovaj uopšte ode.
DRUG NEBI TI PUNCA
Meni vise izgleda da je ovaj igrac klasicni centralni vezni,nego zadnji vezni.Kao moze igrati i zadnjeg veznog ali to mu nije prva opcija.No ne trebamo o njemu nista ni pricati,jer se uopste ne zna da li je taj lik u opciji.bagrcavi je napisao/la:Trenutno član AZAL PFK Baku, iskusan igrač (31. godina), reprezentativac, a što je najvažnije, ugovor mu ističe 30.06.2012.Bio bi solidna zamjena za Nyemu, ako ovaj uopšte ode.
Ovi nasi sefovi su na odmoru jos uvijek,a meni je jako interesantna ova tisina vezana za igracki kadar,osim poneke stidljive mahalske nema ama bas nista konkretno.
Totalna je tisina.Da li je zatisje pred buru,vidjecemo kad se brko vrati.Ranije je uvijek bilo mnogo vise spekulacija,pricalo se sve i svasta,mnogi su imali neke informacije.Sada cak nema puno ni mahalanja.Sve se nesto suti.Neki kazu da bi prelazni rok trebao biti jako zanimljiv za nas,neki opet kazu nema nista novo ili ne znaju da se bilo sta novo desava oko kluba.
Jedno je jasno,pripreme pocinju za desetak dana,a to je vrlo brzo.Niko za sada ne odlazi zvanicno,osim Nijeme,a ne vidim ni to da je zvanicno otisao.Dosao mali Brkovic.to je sve.Valjalo bi da bude jasna situacija do pocetka priprema,a ne da se u toku priprema desavaju neke eventualne promjene,kao sto se do sada desavalo.
A vidjecemo,ali meni je ovo jako interesantno sto niko nista ne zna.Mozda je i jako dobro sto smo ovako mirni i tihi,mislim na klub.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- KB-TM87
- Kontakt:
Ni Nijema možda ne ode 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Upravo tako.Jedine novosti oko transfera su potpisivanje Brkovića, i dolazak na pripreme onog Amerikanca.Previše je tiho.Kao što reče Boccaccio, sve je manje onih sa "provjerenim" informacijama, čak i Borovina sve manje piše o Željinim pojačanjima i to mi se sviđa.KB-TM87 je napisao/la:Ni Nijema možda ne ode
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja mislim da je dobro to sto se ne spekulise sa bruku imena znaci da je Amar stavio stvari pod kontrolu.Mislim da broj igraca koji ce doci direktno ovisan o tome hocemo li nekoga prodati a to bi se lako moglo desiti.Nemora znaciti da ako neko ode da ce doci bolji takve strvari su lutrija i sa vecom klasom igraca nego sto igraju kod nas.Za sada nema vise Stanceskog , Markovica i Nijeme istekli im ugovori.Nema ni neke prevelike potrebe za mjenjanjem igraca tako da je iskreno i ne ocekujem puno promjena.Bolje je i dovesti u ovakvu ekipu jednog igraca kako treba nego nekih pokusaja igraca.boccaccio je napisao/la:Meni vise izgleda da je ovaj igrac klasicni centralni vezni,nego zadnji vezni.Kao moze igrati i zadnjeg veznog ali to mu nije prva opcija.No ne trebamo o njemu nista ni pricati,jer se uopste ne zna da li je taj lik u opciji.bagrcavi je napisao/la:Trenutno član AZAL PFK Baku, iskusan igrač (31. godina), reprezentativac, a što je najvažnije, ugovor mu ističe 30.06.2012.Bio bi solidna zamjena za Nyemu, ako ovaj uopšte ode.
Ovi nasi sefovi su na odmoru jos uvijek,a meni je jako interesantna ova tisina vezana za igracki kadar,osim poneke stidljive mahalske nema ama bas nista konkretno.
Totalna je tisina.Da li je zatisje pred buru,vidjecemo kad se brko vrati.Ranije je uvijek bilo mnogo vise spekulacija,pricalo se sve i svasta,mnogi su imali neke informacije.Sada cak nema puno ni mahalanja.Sve se nesto suti.Neki kazu da bi prelazni rok trebao biti jako zanimljiv za nas,neki opet kazu nema nista novo ili ne znaju da se bilo sta novo desava oko kluba.
Jedno je jasno,pripreme pocinju za desetak dana,a to je vrlo brzo.Niko za sada ne odlazi zvanicno,osim Nijeme,a ne vidim ni to da je zvanicno otisao.Dosao mali Brkovic.to je sve.Valjalo bi da bude jasna situacija do pocetka priprema,a ne da se u toku priprema desavaju neke eventualne promjene,kao sto se do sada desavalo.
A vidjecemo,ali meni je ovo jako interesantno sto niko nista ne zna.Mozda je i jako dobro sto smo ovako mirni i tihi,mislim na klub.
Eh da Nijema, otici ce sigurno ima odlicnu ponudu i sansu koju ce tesko propustiti.S druge strane igraci tako ostave prostor sebi za ne dao Bog situacije ako sve padne u vodu da kazu nije iskljuceno da ostanem.Uglavnom da skratim oni koji imaju Zelju da ostanu urade to odmah tako da...bolje ne racunati na njega.KB-TM87 je napisao/la:Ni Nijema možda ne ode
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
http://public.web.cern.ch/public/en/Res ... or-en.htmlAldinn1 je napisao/la:Isto kao da si ušao u vrtić. Ako nemate šta pisati i ne pišete ove dječije gluposti. Znate drugima soliti pamet, a isto djeca kakva kad smišljaju recitacije ko će biti luđi.
Ništa za pročitati ni ovdje više ..
Evo ti čitaj malo o ubrzavanju čestica u LHC-u, čisto da se ne osjećaš kao u vrtiću. A onda nam dođi sa provjerenom informacijom.
http://borovina.ba/v2/tekst.php?ID=38731
Ovo možda nije ni loše, možda se neki trgnu.
- SkyWallker
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://public.web.cern.ch/public/en/Res ... or-en.htmlAldinn1 je napisao/la:Isto kao da si ušao u vrtić. Ako nemate šta pisati i ne pišete ove dječije gluposti. Znate drugima soliti pamet, a isto djeca kakva kad smišljaju recitacije ko će biti luđi.
Ništa za pročitati ni ovdje više ..
Evo ti čitaj malo o ubrzavanju čestica u LHC-u, čisto da se ne osjećaš kao u vrtiću. A onda nam dođi sa provjerenom informacijom.
http://borovina.ba/v2/tekst.php?ID=38731
Ovo možda nije ni loše, možda se neki trgnu.

Zar Stančeskom ugovor ne vazi do juna 2013.!? u januaru 2011. potpisao je na dvije ipo godine, valjda je sporazuman raskid ugovora a ne da mu je istekao ugovor, ma nece se prije 17. nista znati sve se svodi na nagađanja i izmišljanja

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan.
Kako Vas nije sramota toliko para imate,bar se Zuljo hvali ,da par hiljda maraka ne ulozite u te **** svlacionice, da neko kakvu bolescinu ne fasuje.
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan.
Kako Vas nije sramota toliko para imate,bar se Zuljo hvali ,da par hiljda maraka ne ulozite u te **** svlacionice, da neko kakvu bolescinu ne fasuje.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Inače smo mi na forumu odgovorni za stanje svlačionicasenci-071 je napisao/la:UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!

A vi bi mogli uložiti u stolice pa da možemo napuniti Koševo u LP...senci-071 je napisao/la:UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!
Pa i ja se nadam a i mislim da je krajnje vrijeme da se uradi nesto po pitanju stadiona.
Uraditi Zapad kao Sjever, MORA SE! Cekati neki stadion od 20, 50 ili 100 miliona a i dalje biti vlasnik istog je naucna fantastika za Bosnu i Hercegovinu. Te pare nam niko nece dati jer ih ne moze izvuci za mnoogo godina.
Valjda ce biti para kad se Dzeko opet proda.
Malo dodati i eto Zapada. 
Uraditi Zapad kao Sjever, MORA SE! Cekati neki stadion od 20, 50 ili 100 miliona a i dalje biti vlasnik istog je naucna fantastika za Bosnu i Hercegovinu. Te pare nam niko nece dati jer ih ne moze izvuci za mnoogo godina.
Valjda ce biti para kad se Dzeko opet proda.

Auch!DANDY je napisao/la:A vi bi mogli uložiti u stolice pa da možemo napuniti Koševo u LP...senci-071 je napisao/la:UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Argentina, imekorisnicko, Kajkutenjoyer, knoa, sebalos i 101 gost.