FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo skroz,samo ja ne mogu prezaliti sto ne igra Kalasi,ali kad je vec tako onda Baric. Dzemica fakat nije na nivou,pogotovo ne za ovakvu tekmu. Gore bih ipak prelomio i dao prednost Velkoskom. Dilema nece puno biti,mozda ta jedna ili dvije izmjene plafon,u odnosu na ovo gore.HzCZ je napisao/la:Za Borussiu, po meni idealan sastav : Bandović
Barić Tatko Dupovac Protić
Cimirot Radovac
Okić Stojčev Duljević
Bilbija
Vidim pominje raja neke likove od ranije,pa se i ja sjetih onog Devil-sa,ili tako nesto je bilo. Sta je s tim covjekom,jel zna neko,i on mi je djelovao skroz rega??!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mene hastra polupunog zapada...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne sekiraj se brate bit če to dobro vidjet češ.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene hastra polupunog zapada...
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
bice to sve puno tebra, ne sikiraj seSarajlijc@ je napisao/la:Mene hastra polupunog zapada...

trijest' ljami

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
[youtube][/youtube]
Kad ovako zagrmi i 28.08
Kad ovako zagrmi i 28.08

Redni brojevi nemaju veze to zavisi samo od prodajnog mjesta na jednom je od 25-30, na drugim od 10-13 i sve tako, znači ne prodaje se po redu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ovako nekako će i biti, ako se ne varam. Skoro sam siguran da će biti ''lufta''.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene hastra polupunog zapada...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad je protiv Dinama (iz Kijeva) mogao zapad biti pun (kol'ko se sjećam), nema sumnje i da ga protiv Borrusije napunimo. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije bas pretjerana euforija u gradu ili se meni cini.High je napisao/la:Ovako nekako će i biti, ako se ne varam. Skoro sam siguran da će biti ''lufta''.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene hastra polupunog zapada...
Dovoljna je euforija za prepune dvije tribine, ali baš za treću (ujedno i najveću, ali i najskuplju) nisam baš siguran.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nismo mi ni sami svjesni koliko bi znacilo natkrivena makar jedna tribina u ovom slucaju.
Posto je kisa u pitanju i posto sam strahovito razocaran odazivom navijaca, iako ste napravili zaista velik razultat, mislim da ce posjeta na nivou Levskog biti vise nego zadovoljavajuca.
Posto je kisa u pitanju i posto sam strahovito razocaran odazivom navijaca, iako ste napravili zaista velik razultat, mislim da ce posjeta na nivou Levskog biti vise nego zadovoljavajuca.
“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.

Smijem se kladiti da ce i Stanic dobiti poziv, nema sanse da samo iz Sarajeva pozove nekog igracamirzatele je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 avg 2014, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:Smijem se kladiti da ce i Stanic dobiti poziv, nema sanse da samo iz Sarajevo pozove nekog igracamirzatele je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam sta je tu cudno.
Pa godinama se, izjednacavalo bilo kakav uspijeh Zelje sa Sarajevom, pa tako i ovo pozivanje u repku.
Nema sanse da se pozove nego iz Sarajeva, a da ne pozove nekoga iz Zelje.
Mozete vi misliti i pisati drugacije, ali ovakvo stoje stvari, svidale se nekome ili ne. Ovo jeste pogresna politika i dok je god vodimo uvijek ce biti raznih polemika.
Moj bi prijedlog bio savezu, da se iz prvaka BIH moraju zvati minimalno dva igraca, a iz osvajaca kupa, minimalno jedan.
Ovime bi se automatski povecalo kredibilitet lige, a ovi iz klubova bi imali jos jedan motiv vise.
Pa godinama se, izjednacavalo bilo kakav uspijeh Zelje sa Sarajevom, pa tako i ovo pozivanje u repku.
Mozete vi misliti i pisati drugacije, ali ovakvo stoje stvari, svidale se nekome ili ne. Ovo jeste pogresna politika i dok je god vodimo uvijek ce biti raznih polemika.
Moj bi prijedlog bio savezu, da se iz prvaka BIH moraju zvati minimalno dva igraca, a iz osvajaca kupa, minimalno jedan.
Ovime bi se automatski povecalo kredibilitet lige, a ovi iz klubova bi imali jos jedan motiv vise.
citirat cu te u petakDzoleZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta je tu cudno.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeti.mirzatele je napisao/la:citirat cu te u petakDzoleZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta je tu cudno.

Nemoj me pogresno svatiti. Bilo bi dobro da se to konacno razbije jer je vise postalo to smijesno. Proteklih godina u Zelji je bilo par pojedinaca, ali nisu mogli upravo zbog toga, jer poziv za Zelju vuce poziv za Sarajevo.
Stana ima kredita od ranije, pa cemo vidjeti. Po meni treba dobiti poziv prije svih.
Zovnuce Dzemicu iz Sarajeva.mirzatele je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.

Puno srece Sarajevu protiv Borussie!

Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 19 avg 2014, 05:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prije Cimirota? Nema sanse, ali sigurno je je bolji desni bek od Stanica.Kadet91 je napisao/la:Zovnuce Dzemicu iz Sarajeva.mirzatele je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.
Objektivno Hebibovic po kvaliteti i igrama zasluzuje poziv selektora prije nego iz Sarajeva il Zelje, ali nas selektor je svjetski znalac, ocekujem neki mudar potez kao stavljanje Kolosinca na klupu protiv Argentine
Sad sam svjestan da cu biti meta kritika prije svega neobjektivnih pojedinaca.
![]()
Puno srece Sarajevu protiv Borussie!
Trenutno korisnika/ca: budzak, MaroonWhite1946, OsmanhodzicBuco, Serha, tajsamja, TheTruth34 i 49 gostiju.