Nije ih bez razloga Dnevni Avaz nazvao sadaka klubomboki86 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:20https://www.dm-drogeriemarkt.ba/preduze ... ci-2022580
Evo je skretnicarska sirotinja dobila od DM-a 5000 maraka donacije![]()
![]()
![]()
Gledaj tanovica, starog ublehasa, sto se raskezio
Joj nije ni cudo da se drogiraju i biju sa svakim, gluho i daleko bilo ne dao Bog nikome.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Meraak1921
- Kontakt:
Znaju svi zasto me zoves ker ,, mamicu ti samo doggy peglam , sine smiri se ljubi te babiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:12Tebe keru tesko da je iko prebio u ovom belaju nisi sehera vidio ocimaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:07Sta kazu, jesul nas prebili? Hahahahaha bruka od navijaca, kuyice su samo kuyice
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Kad naleti na losiji speeed, mozea zulu prebaci pa objavi citav snimak
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ker si jer ismijavas mrtve navijace SarajevaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:33Znaju svi zasto me zoves ker ,, mamicu ti samo doggy peglam , sine smiri se ljubi te babiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:12Tebe keru tesko da je iko prebio u ovom belaju nisi sehera vidio ocimaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:07Sta kazu, jesul nas prebili? Hahahahaha bruka od navijaca, kuyice su samo kuyice
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:37Ker si jer ismijavas mrtve navijace SarajevaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:33Znaju svi zasto me zoves ker ,, mamicu ti samo doggy peglam , sine smiri se ljubi te babiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:12
Tebe keru tesko da je iko prebio u ovom belaju nisi sehera vidio ocima
Izjasnio sam se 10 puta, evo opet cu:
Sestre ti se nayebem onako hardcore, a mame onako usput, odyebaus kuyo, btw jel te boli bubreg
Kako obrisa bekricevu spermu, ti postade pravi mangup, u jbt jesi opasanMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:41FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:37Ker si jer ismijavas mrtve navijace SarajevaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:33
Znaju svi zasto me zoves ker ,, mamicu ti samo doggy peglam , sine smiri se ljubi te babi
Sestre ti se nayebem onako hardcore, a mame onako usput, odyebaus kuyo, btw jel te boli bubreg![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vidis da si ker, pravi onaj avlijaner. Samo lajesMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:41FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:37Ker si jer ismijavas mrtve navijace SarajevaMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:33
Znaju svi zasto me zoves ker ,, mamicu ti samo doggy peglam , sine smiri se ljubi te babi
Sestre ti se nayebem onako hardcore, a mame onako usput, odyebaus kuyo, btw jel te boli bubreg![]()
Neka merak mi se tako ne odnosimo prema rivalima
Sestre, majke i tako to
To je dno dna
Sestre, majke i tako to
To je dno dna
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tacno se prepoznaje u onoj navijackoj :
Kad si bio dijete malo, komsija te silovao…
Jasno je ko dan, sto si manijak

Kad si bio dijete malo, komsija te silovao…
Jasno je ko dan, sto si manijak
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Zar već nisi trebao krenuti na gostovanje?
I ti mi neki navijač..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nodi bruda on je kacio sliku rahmetli Campe i pisao o svrsavanju po glavi pa onda stavio sliku rahmetli Kuke i smijao se njegovom izgledu. Ovaj papak je dotakao dno davno. Zamisli da neko od nas ismijava Mirzu
Gdje je drogeria, tu su i nasi drogerasiboki86 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:20https://www.dm-drogeriemarkt.ba/preduze ... ci-2022580
Evo je skretnicarska sirotinja dobila od DM-a 5000 maraka donacije![]()
![]()
![]()
Gledaj tanovica, starog ublehasa, sto se raskezio
Joj nije ni cudo da se drogiraju i biju sa svakim, gluho i daleko bilo ne dao Bog nikome.
Znas da sam protiv tog i vazda cu bitiFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:00Nodi bruda on je kacio sliku rahmetli Campe i pisao o svrsavanju po glavi pa onda stavio sliku rahmetli Kuke i smijao se njegovom izgledu. Ovaj papak je dotakao dno davno. Zamisli da neko od nas ismijava Mirzu
Campetu i Kuki neka je vjecni rahmet
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Meraak1921
- Kontakt:
Fks do groba- opet si se seke nayebem hardcore, a mame usput, izjasnio sam se 10puta, ocito imas drugi problem.. a to je zasto ti sekanu tako hardcore, zasto ne laganije.. kad budes fin, onda cu laganije
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Sa Mirvićem se nalazilo još nekoliko osoba, a među prisutnim osobama bio je i Adrijan Kotman (Adrian Cottman), član Nadzornog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo koji je nažalost izvukao deblji kraj.
Službenici MUP-a Kantona Sarajevo došli su na mjesto događaja a napadnute osobe izjavili su da nemaju tjelesne povrede i da ne žele podnijeti prijavu protiv bilo koga.
Portal Crna-Hronika saznaje da su Mirvić i njegovo društvo bili “nemirni” u sarajevskoj diskoteci. Nakon par puta što ih je obezbjeđenje kluba usmeno opomenulo, Mirvić i kompanija nastavili su po svom.
Kulminacija večeri desila se kada je Mirvić blokirao ulazak u toalet diskoteke. Nakon agresivnog ponašanja, Mirvića su povukli za uho, te ga nogom udarili u stražnicu dok je njegov kolega dobio par “vaspitnih šamara”. Na tome se sve i završilo.
Bravo Mirvah! Cuj branio ulaz u toalet
1921
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Izjasnio si se ti ku.rac moj. Bacio pricu da ne zna ko su ma ja evo mi glupi pa ti povjerovali. Imam ja problem a taj problem je sto te pustaju da pises po forumu poslije ismijavanja rahmetli brace. A oko sestre, moja sestra je jedina treba koju ces u zivotu imat.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:17Fks do groba- opet si se seke nayebem hardcore, a mame usput, izjasnio sam se 10puta, ocito imas drugi problem.. a to je zasto ti sekanu tako hardcore, zasto ne laganije.. kad budes fin, onda cu laganije
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:25Izjasnio si se ti ku.rac moj. Bacio pricu da ne zna ko su ma ja evo mi glupi pa ti povjerovali. Imam ja problem a taj problem je sto te pustaju da pises po forumu poslije ismijavanja rahmetli brace. A oko sestre, moja sestra je jedina treba koju ces u zivotu imat.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:17Fks do groba- opet si se seke nayebem hardcore, a mame usput, izjasnio sam se 10puta, ocito imas drugi problem.. a to je zasto ti sekanu tako hardcore, zasto ne laganije.. kad budes fin, onda cu laganije
Ja se zakleo sve sto imam da nisam znao, ti sto mi ne vjerujes povuci me za tuki, polusestru imas sigurno, pitaj majq ljubi te papi
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Ko je ovaj mafijas forumski i zasto se dopusta ovo psovanje?
Vidite da je neko djete neizivljeno koje nema veze sa manijacima.
Visi po cjele dane besposlicar na forumu
- Meraak1921
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:42Ko je ovaj mafijas forumski i zasto se dopusta ovo psovanje?

-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma ! 

P.s. Bilo kakvu tuču , sačekušu ne podržavam niti me ista od toga zanima .
P.s. Bilo kakvu tuču , sačekušu ne podržavam niti me ista od toga zanima .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921, Zaboljesutra i 49 gostiju.