Emire, znam ja da si ti pristrasan kad je Susic u pitanju jer smo tokom njegovog mandata pocesto bili sa druge strane barikade. Doduse, uvijek kulturno I posteno. Ja se ne bih mjesao u tu razliku jer je Susic bio teski sablonas. Dok je sablona radila sve je bilo dobro a kad je poceo pametovati sve se raspalo kao kula od karata. Uz to je bio veliki neradnik.emir79 je napisao/la:Dubrovnice, prethodniku se desilo nakon 4 godine njegovog vodjenja, jer je doslo do zasicenja, ovaj tek nakon 20 utakmica zglajzao. Razlika je to velika.dubrovnik je napisao/la: Poceo je po igracima, kao I prethodnik.
Sada ce udariti po Pjani jer ga je ovaj prozvao.
Bazdarevic nije bolji I moram priznati da me zavarala njegova angaziranost van terena pocetkom mandata. Od prve utakmice sam sumnjicav sto se njegovog trenerskog znanja tice I na zalost sve vise se cini da sam imao pravo.
Cinjenica je da smo pod Susicem jedno vrijeme bili svjetski hit a onda propali do dna. Cinjenica je da sa Bazdarevicem nikad nismo igrali dobar nogomet ali je on ipak prosirio izbor igraca(koje doduse I ne koristi). I ja bi se zapitao na mjestu Milicevica ima li smisla dolaziti u ekipu a covjek ti nikad minute ne da. Pa nije on Milosevic da tek pocinje sa karijerom.
Sve u svemu ovdje uopce nije pitanje tko je bolji jer su cini mi se obojica uzasno losi treneri a boga mi I nepristojni ljudi.
To obicno I ide jedno sa drugim.