Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
City osvaja ligu opet ove godine jednostavno nemaju kvalitetnog suparnika mozda Celzi ali to je pod upitnikom.......
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

pelegrini

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
You're living the dreamCepi1981 je napisao/la:tacnije Boston gdje su dosli na box match u Boston Gardenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu dati neki komentar na istu, posto sam imao obaveze neke, a obaveze su bile samo takve, ne biste mi vjerovali
drago mi je da plava mašinerija opet melje i mislim stvarno da opet nema protivnika koji bi omeo City u pohodu na tron. Taj Liverpool je toliko zvonio o pojacanjima, o tituli, heh, ko i prosle godine, ali, ali, plasticni City melje
vidim inžinjer pogodio sa izmjenama samo tako, haha, ne zovu njega džaba inžinjer, koliko se covjek uklopio sa ovom ekipom, skidam kapu. Slavit će se titula 
Koja igračina je ovaj Aguero, svaki put me sve vise i vise uvjeri u to da je jedan od najboljih igrača koji su igrali EPL.

Koja igračina je ovaj Aguero, svaki put me sve vise i vise uvjeri u to da je jedan od najboljih igrača koji su igrali EPL.

- Cautinho
- Kontakt:
Hvala lijepo.Cautinho je napisao/la:...povijest puna zlata i platine ništa ne znači u ovom trenutku kada se nađu u duelu protiv Cityja,jer će City uvijek za njih biti za klasu jača momčad,nezavisno od rezultata...
Jovetić je zaista majstor,prošle sezone je bio odličan kada je igrao,ali sada je se baš ubacio u prvi plan.Aguero isto tako nije zaboravio igrati fudbal,već je ostao na svom nivou.Svaka čast svim igračima,odlična utakmica,mašinerija se zahuktava.

jbg,Liverpool je ipak kupio 9 igrača,dosta se toga promjenilo,tek treba naći dobitnu kombinaciju.Ali veliki plus na izdanju.
Idemo polako i utakmicu po utakmicu.Zasad samo treba držati momčad pod koncima,i čuvati se ozljeda.
Sve miriše na jednu veoma odličnu sezonu.
Keep walking.
Nije teško pobijediti ekipu u kojoj ti je glavni stoper polovnjak u vidu Lovrena (25 miliona eura,
). Liverpool je dobro prošao kako je mogao nastradati.
Džeko je mogao jednom asistirati ali izgubio je nekako korak. Jovetić odigrao strašan meč unatoč jednom velikom promašaju.

Džeko je mogao jednom asistirati ali izgubio je nekako korak. Jovetić odigrao strašan meč unatoč jednom velikom promašaju.
City ima ekipu koja je vec par sezona na okupu i to je veliki plus,ka tome vec su stekli naviku pobjedjivanja i imaju pobjednicki mentalitet.U domacem prvenstvu Chelsea je jedini pravi konkurent,svi ostali su klasu ispod.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Očekuje se da će John Guidetti napustiti MCFC u sljedećih nekoliko dana. Feyenoord, Ajax i Celtic su se raspitivali ovog ljeta...
Newcastle i WHU se raspituju za M. Richardsa...
Newcastle i WHU se raspituju za M. Richardsa...
Guideti nikad nije dobio pravu priliku cesto je bio povrijedjen mozda mu je najbolje da ode.Micah je meni jedan od najdrazih igraca uz Harta je jedini ostao nakon dolaska novih vlasnika.Zeli da vise igra i treba ga pustiti.Sto se tice lige prvaka volio bi da grupa izgleda ovako Barca CITY CSKA Bate.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Nevjerovatno koji peh prati City na ovim izvlacenjima za ligu prvaka.4 ucesce a 3 put se nalazi u tzv grupi smrti.Nisam morao ni gledat izvlacenje iz pota 4 a znao sam da je protivnik Roma.Ali sta je tu je mislim da se grupa moze proci.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Kawhi je napisao/la:Pelle je majstor zanata.

Bit ce City u najmanju ruku 2tevezito je napisao/la:Nevjerovatno koji peh prati City na ovim izvlacenjima za ligu prvaka.4 ucesce a 3 put se nalazi u tzv grupi smrti.Nisam morao ni gledat izvlacenje iz pota 4 a znao sam da je protivnik Roma.Ali sta je tu je mislim da se grupa moze proci.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zamisli kako je tek Romi?tevezito je napisao/la:Nevjerovatno koji peh prati City na ovim izvlacenjima za ligu prvaka.4 ucesce a 3 put se nalazi u tzv grupi smrti.Nisam morao ni gledat izvlacenje iz pota 4 a znao sam da je protivnik Roma.Ali sta je tu je mislim da se grupa moze proci.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igra li Aguero danas? Koliko sam čitao po raznoraznim medijima, Pellegrini je izjavio da nije spreman za meč. Moguće da se malo igra 

- IlCapitano
- Kontakt:
Gianluca Di Marzio @DiMarzio 44s
E @FALCAO verso il @MCFC
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To bi znacilo da Negredo ide, nije dobro za Dzeku 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Radamel Falcao nije u sastavu svog tima danas protiv Lillea a poznati Gianluca Di Marzio je otkrio kako je Kolumbijac spakovao kofere i spreman je da poleti za Englesku, gdje bi ovih dana trebao potpisati za Manchester City. Pregovori između ova dva tima su u završnici, a Građani s još jednim svjetskim napadačem žele da pometu svoju konkurenciju. Uskoro očekujemo zvanične vijesti!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako dođe Radamel,Džeko će po 1000-ti put biti rezerva u ovom malom klubu iz Mančestera. Šteta za Kapitena!
A.F.C. Bournemouth!
Sam je izabrao, hoće čovjek klupu i pare, eto ti klupa i pare.rambo16 je napisao/la:Ako dođe Radamel,Džeko će po 1000-ti put biti rezerva u ovom malom klubu iz Mančestera. Šteta za Kapitena!
Inače, City u svom stilu, peljanje i gušenje lopte do besvijesti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.