Kod mene radi, sinoc produzio pretplatu
Sport i TV
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Radi i meni s tim da sam morao prebaciti na hrvatske arene jer su srpske štopale, ali vidim i Telemach ima problema s internetom večeras
Koji iptv sa alibabe koristite? Mogu li se vraćati kanali unazad?
- akisarajevo92
- Kontakt:
onda samo mene j3be, tri dana nikako ne radi
dobio sam odgovor da rade neki upgrade i da to utice na pojedine korisnike
Don't believe the hype.
Koji je to iptv
Mozda niste na istom serveru
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozemo se pohvaliti da smo dobili bolje grafike nego francuzi i talijani
Je li alltvfans GO kineski IPTV koji vi koristite? Kad hocu da kupim predlaže mi kabal, kako ide to?
Walk on
Nebitna je slika, dobit ces na mail log in podatke i tjt.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To ti je to
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slabi su mi sa 4k kanalima, al pravi 4k sa hdr hlg, ne ovaj fejk što oni napišu na listi a ustvari samo full hd sa 50fps, nije to toharden je napisao/la: ↑17 avg 2024, 08:34Mozda niste na istom serveru
Zato sam uzeo now tv, sky sports uhd i tnt sports uhd

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa jbg, koliko para toliko muzike. Te 3 pretplate mjesecno te kostaju ko 2 godine ovog iptvario_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:12Slabi su mi sa 4k kanalima, al pravi 4k sa hdr hlg, ne ovaj fejk što oni napišu na listi a ustvari samo full hd sa 50fps, nije to to
Zato sam uzeo now tv, sky sports uhd i tnt sports uhd![]()

Ima nekih 4k kanala, now, astrosport i jos neki, bas 4k signal. Cekam da vidim kad ce ta Arena 4k i hoce li je kinez ubaciti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bio je prije taj hong kong now, sad nema, kad god prebacim ne emituju ništa, samo neki promo spotharden je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:17Pa jbg, koliko para toliko muzike. Te 3 pretplate mjesecno te kostaju ko 2 godine ovog iptvario_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:12Slabi su mi sa 4k kanalima, al pravi 4k sa hdr hlg, ne ovaj fejk što oni napišu na listi a ustvari samo full hd sa 50fps, nije to to
Zato sam uzeo now tv, sky sports uhd i tnt sports uhd![]()
![]()
Ima nekih 4k kanala, now, astrosport i jos neki, bas 4k signal. Cekam da vidim kad ce ta Arena 4k i hoce li je kinez ubaciti.
Našao sam neke britance na redditu pa dijelim sa njima, jer može na 3 lokacije
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šta rade ovi sa Arene.
Lens zabija iz penala za 1:1 u nadoknadi meča, a ostalo još 3-4 minute sigurno da se igra oni pustili reklame.

Lens zabija iz penala za 1:1 u nadoknadi meča, a ostalo još 3-4 minute sigurno da se igra oni pustili reklame.
Ma moraju koristiti za nas malo više Arenu 6 ili ovu 1x2 zbog ovakvih razloga. Nisu ni smjeli staviti da Monaco ide na kecu kad se zna da idu naredni Englezi.
Šta je sa Arenom? Piše u rasporedu i najavi da tekma Luksemburg-Bjelorusija ide u 15h live na Areni 1 Premium, a oni emituju reprizu Borca i GOŠK-a na tom kanalu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije ažuran raspored na sajtu, prema zadnjem je sklonjena ta utakmica i ne prenose je nikako ni u BiH ni u Srbiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.