Pa nije budala da ga izbaci. Zna sta bi mu slijedilo ako ispadnu.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Trandzojebac se uopste ne trudi,izgleda da ce opet Vini na svojim ledjima nositi Real.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
Drag mi je i poštujem ga, al nije sebi smio dozvoliti ovo brukanje na zalasku karijere. Žalosno koliko je fizički propao, prespor, bez snage, nije uopšte za ovog nivoa fudbala.
Najveća greška je što nije šutirao protiv Turske onda kad je asistirao Bruni. Zabio bi gol i ostvario bi ono po šta je došao, pa bi možda mogao na klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JayCatwright
- Kontakt:
I Costa i Maignan imaju dobru statistiku odbranjenih penala
Ma vjeruj bratu Jota je prvi pick, on živi za ovakve šugave utakmice da uvali nekakav krompir, a evo neće haman ni minutu dobiti

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Yebemti fudbal. Treba uvest pasivni napad. Kad se dosudi da ide korner za protivnika.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Sta ovaj Leo jos radi na terenu, Jota i Felix na klupi 

3 kornera penal

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Daj Pedra Neta idiote
Ovaj Barcola je top igrac
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj Portugal ko Hrvacka 2018. Sve na produžetke i penale izgleda
Nece lik izbaciti Ronu da si pita. Ebo ga on.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zanimljivije gledati Liga nacija Liga D od ovog.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mbappe mi je ovim potezom automatski posto mrzak
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma da, on je trebao zabiti taj jedan gol i pustiti ljude da igraju. Pa u Katru prije 2 godine Santos je skupio muda da ga klupira i onaj Ramos je eksplodirao, a ovaj ublehaš Martinez naravno ne smije. Hajde što njega ne vadi, nego ne vadi ni ovog šlagiranog Leaoa, a na klupi drži Jotu koji je u ovom trenutku duplo opasniji i bolji igrač i od Rone i od Leaoa. Felix također.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:08bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
Drag mi je i poštujem ga, al nije sebi smio dozvoliti ovo brukanje na zalasku karijere. Žalosno koliko je fizički propao, prespor, bez snage, nije uopšte za ovog nivoa fudbala.
Najveća greška je što nije šutirao protiv Turske onda kad je asistirao Bruni. Zabio bi gol i ostvario bi ono po šta je došao, pa bi možda mogao na klupu.
Čudo je koliko su loši selektori u svim reprezentacijama manje više, doduše što i ne čudi jer ozbiljni evropski treneri zahtjevaju sisteme koji se svaki dan treniraju i grade, nemaš ti za to vremena u repkama.
Ma džaba njemu i 6pack da ga i sad ima, nema on više brzine, snage, refleksa, mrtav je ko igrač, ništa ne donosi sa sobom.armando je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:03Ne vidjeh, nosi li dres dugih rukava da pokrije nepostojeće muskelebodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
Drag mi je i poštujem ga, al nije sebi smio dozvoliti ovo brukanje na zalasku karijere. Žalosno koliko je fizički propao, prespor, bez snage, nije uopšte za ovog nivoa fudbala.![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pepe protiv Slovenije 117 minuta, večeras vjerovatno isto toliko. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.