Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ubili su nas u zadnjih 10 minuta realno. Ovo treba nasim momcima da sluzi kao velika lekcija. Raduje dobra igra ostalih dok Mirzu nije islo. Gotovo je ovo, poraz, iako glup, imali smo ih...
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za nadati se da je ovo lekcija i da cemo uzvratiti na EP,ali nikako nije dobro za nas mentalitet.Ljudi su nam poodavno 'usli u glavu'....
Makedonci imaju 7 igraca a mi 3 hmm, cudi me kako se ovako dobro drzimo a igramo 3 protiv 7. Ne pricaj gluposti molim te, to Makedonija ima 7 igraca dobrih, a mi samo tri, pa ovaj Gordic nista nije losiji od brace Stojanovski, Kikanovic od Samardizkog to ako su igraci i ako oni pripadaju medju tih 7 navedenih onda sam i ja igrac.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja pricam cinjenice,a to sto ti mislis da nije tako ,to je tvoja stvar pa se sam tjesi i zavaravaj...Ako makedonci imaju 7 igraca i nemaju klupe,mi imamo tri, slovom i brojem...Ovo nije pljuvanje,vec realnost i nije sramota gubiti od jace repke...Usput,kad sam ja to pljuvao nasu repku jos?LloriS je napisao/la:Krenulo je, ajde nisi odavno, jedva si docekao da krenes pricati gluposti fujjjjjNEZALAGANJE je napisao/la:30p Cekovskog!![]()
![]()
Ma dajjj...Pa ja bi sebi m.uda pojeo da mi taj lik da toliko koseva....Daleko smo mi jos uvijek od jake repke,nazalost...3 igraca i nekoliko onih koji teze tome...Znam da je prijateljska,ali to je sto imamo...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Odlicna lekcija za nas,a malo da se spustimo prije E.P
Dobar turnir,podigli smo formu ,sada slijedi ono pravo.

sta zajebavate vidis da ih je prosralo,pogadjaju trice ko ludi.
Mada mi vazda se mucimo sa Makedoncima,uvijek ih protiv nas krene trica nenormalno.
Mi sa tim ljudima uvijek imamo problem sto im omogucimo puno puta novi napad,i onda to oni koriste.
Mda ja sam zadovljan kako smo igrali turnir.Mislim ovo je sad presmijesnoo sad im svaka ulazi.
Ma nista Makedoncima ne dozvolit ovoliko novih napada,jer to je njihova igra pucaj za 3 i skaci.
Uviejk sam smatrao da smo kvalitetniji od njih,ali oni nam vazda prave problem na isti nacin,nadam se na euru da cemo to srediti,veceras Sinan,Ante nisu ni igrali,Mirza skroz malo,ma ovo je tekma sa rezervom odigrana.
Mada bi volio da smo dobili jer su nas kladionice potcijenile bile i mogli smo vrlo lako dobiti
Mada mi vazda se mucimo sa Makedoncima,uvijek ih protiv nas krene trica nenormalno.
Mi sa tim ljudima uvijek imamo problem sto im omogucimo puno puta novi napad,i onda to oni koriste.
Mda ja sam zadovljan kako smo igrali turnir.Mislim ovo je sad presmijesnoo sad im svaka ulazi.
Ma nista Makedoncima ne dozvolit ovoliko novih napada,jer to je njihova igra pucaj za 3 i skaci.
Uviejk sam smatrao da smo kvalitetniji od njih,ali oni nam vazda prave problem na isti nacin,nadam se na euru da cemo to srediti,veceras Sinan,Ante nisu ni igrali,Mirza skroz malo,ma ovo je tekma sa rezervom odigrana.
Mada bi volio da smo dobili jer su nas kladionice potcijenile bile i mogli smo vrlo lako dobiti
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Podigli smo formu , veci dio utakmcie smo igrali bez mirze. Kikan je konacno odigrao pristojnu utakmicu, relano izgubili smo kad je aco ponovo pokuso sa onom niskom postavom ( bavcic , teletovic ) skocili su nam 2-3 puta u napadu i zavrsili nas tricama...
jbg. mi povedemo 10 razlike i počnu onda komentari da nam niko ne može ništa i slično... neka malo..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda Gordic nije slabiji od njih individualno,kao i nekolicina nasih igraca,ali kao ekipa svaki makedonoski igrac ima bolju produkciju od tih nasih igraca uloge...To je fakt ,a ipak je kosarka ekipni sport.E zato mi gubimo redovno od njih.LloriS je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Makedonci imaju 7 igraca a mi 3 hmm, cudi me kako se ovako dobro drzimo a igramo 3 protiv 7. Ne pricaj gluposti molim te, to Makedonija ima 7 igraca dobrih, a mi samo tri, pa ovaj Gordic nista nije losiji od brace Stojanovski, Kikanovic od Samardizkog to ako su igraci i ako oni pripadaju medju tih 7 navedenih onda sam i ja igrac.LloriS je napisao/la: Ja pricam cinjenice,a to sto ti mislis da nije tako ,to je tvoja stvar pa se sam tjesi i zavaravaj...Ako makedonci imaju 7 igraca i nemaju klupe,mi imamo tri, slovom i brojem...Ovo nije pljuvanje,vec realnost i nije sramota gubiti od jace repke...Usput,kad sam ja to pljuvao nasu repku jos?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Veliki pad u 4 cetvrtini. Ovo nam se ne smije desavati na prvenstvu. Moramo u kontinuitetu igrat. Odlicno odigrasli do zadnje dionice. Poraz koji ce nam malo spustit na zemlju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ilievski i Chekovski zajedno 55 poena i onda se pojavi lik koji kaze da mi imamo samo tri igraca. Pojedina misljenja bolje da za sebe zadrzite ...
- storm_raider
- Kontakt:
Nikad necu zaboraviti one tri trice Chekovskog Grckoj... Mnogi podcjenjuju Makedonce, ali dok god imaju Ilijevskog u prednosti su. Nevjerovatno mentalno jak igrac. Na EP ocekujem da Mirza povede momke i da napokon razbijemo tu mentalnu blokadu kada su u pitanju Makedonci. I ovo je lekcija.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ko ti nosi igru?Ko to kod nas moze zabiti svaku tekmu 10 sigurnih poena pored trojca Wright ,Djedovic,Teletovic?Daj mi tog igraca!A pazi sta ti kazem,bez tog cetvrtog(ne mora biti isti svaku tekmu na EPu) nece biti ni pobjeda,osim ako Mirza ne zabije 30...samson je napisao/la:Ilievski i Cehosvki zajedno 55 poena i onda se pojavi lik koji kaze da mi imamo samo tri igraca. Pojedina misljenja bolje da za sebe zadrzite ...
Ekipe se dobivale utakmicee i sa 2 igraca na terenu, sjetite se EP proslog i pobjde protiv Hrvatske samo su Mirza i Henry odigrali kako treba.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesu,ali to te nece odvesti dalje i nece proci u sistemu takmicenja kad igras svaki dan,a finci su nam to i dokazali dan poslije te pobjede...LloriS je napisao/la:Ekipe se dobivale utakmicee i sa 2 igraca na terenu, sjetite se EP proslog i pobjde protiv Hrvatske samo su Mirza i Henry odigrali kako treba.
Nece te odvesti ako odigras 5 utakmica takvih, ali ako odigras 2 takve i tri utakmice gdje imas 3 ili 4 efikasna igraca onda se moze proci dalje. Ja kazem da za pobjedu nije uvijek potrebno imati 4 ili 5 igraca efikasnih, to smo dokazali na proslom EP, naravno nekad ces imati 2 nekad 4 ili 5 igraca a sad koliko cemo pobjeda imati nakon toga to cemo vidjeti ja vjrujem da mi mozemo proci dalje.
ovi sto govore da cekovski samo protiv nas dobar nisu gledali turnir, jer da jesu vidili bi kako ga ide sut kao budalu. Ali dobro je jednocifren poraz dosad je protiv makedonaca uvijek bilo loše, puj još kad antić sođe biće gusto, ali aBd pobijedićemo jer ako ne onda Harun treba otići. Jer sve što je džaba na kraju te skupo košta.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Antic nece igrati, shvatite to vec jednom !!
- storm_raider
- Kontakt:
Taman pomislis da je covjek sastavio normalnu recenicu i na kraju sve upropasti.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kim je napisao/la:ovi sto govore da cekovski samo protiv nas dobar nisu gledali turnir, jer da jesu vidili bi kako ga ide sut kao budalu. Ali dobro je jednocifren poraz dosad je protiv makedonaca uvijek bilo loše, puj još kad antić sođe biće gusto, ali aBd pobijedićemo jer ako ne onda Harun treba otići. Jer sve što je džaba na kraju te skupo košta.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 23 gosta.