Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Pa naravno da je Dembele buduca zlatna lopta, da nisu mozda Martial i Rashford.A i ima se moze se, imaju para ne moze ih krava pojesti.
Ili tuzlanskim žargonom kozaenobarca je napisao/la:Pa naravno da je Dembele buduca zlatna lopta, da nisu mozda Martial i Rashford.A i ima se moze se, imaju para ne moze ih krava pojesti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trebalo je biti 5:0 da nije glupog crncaJohnCleese je napisao/la:3:0 a bez pogovora moglo biti 3:3
Ko uzima Balun
Daj je vamo Lukice, nije joj nikad bilo mjesto kod tebe.
BTW i veceras dokazano, Mats je daleko najbolji golman svijeta, eventualno je tu samo jos Oblak i vise niko.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 01 maj 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lažni GOAT, što bi rekao Policajac, ide po treću tripletu u karijeri i 6. Balon

Ne dopustite da vas kompleksi i frustracije spriječe da uživate dok još možete u predstavama najvećeg koji je ikada šutao loptu. Ovo se više ne rađa.
Ne dopustite da vas kompleksi i frustracije spriječe da uživate dok još možete u predstavama najvećeg koji je ikada šutao loptu. Ovo se više ne rađa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma nebitna je zivotinja u ovoj priciDerdiyok je napisao/la:Ili tuzlanskim žargonom kozaenobarca je napisao/la:Pa naravno da je Dembele buduca zlatna lopta, da nisu mozda Martial i Rashford.A i ima se moze se, imaju para ne moze ih krava pojesti.
Da ih Newcastle nokautira akobogda u subotu i da prdnu na oba fronta u nekoliko dana. Lažna ekipa, sve oko njih je laž.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ove godine ide zarada na 1.6 milijardi.leorey je napisao/la:Trebalo je biti 5:0 da nije glupog crncaJohnCleese je napisao/la:3:0 a bez pogovora moglo biti 3:3
Ko uzima Balun![]()
Daj je vamo Lukice, nije joj nikad bilo mjesto kod tebe.
BTW i veceras dokazano, Mats je daleko najbolji golman svijeta, eventualno je tu samo jos Oblak i vise niko.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Smijesne su price za dembelea, momak se osramotio, no osramotio si salah, znao je i mesi i maradona se osramotiti, dijete je uslo u devedeset i nekoj minuti, em je maksum, em se nije imo kad usteliti za tri cetiri minute, em bio je i povrijedjen, jedan dio sezone bio je ponajbolji igrac barce, bitno je da je brz i talentovan, vec od naredne sezone mogo bi biti medju najboljim u svijetu, ovo veceras je smijesno al jbg desava se. Coutinjo opet s nekom promjenom pozicije moze biti top igrac
Uglavnom finale barca ajax, necemo zaliti previse ako i oni uzmu
Uglavnom finale barca ajax, necemo zaliti previse ako i oni uzmu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Treba liku moderatora dati, nemoj zajebavati bega.bega_afc je napisao/la: Treba ga na vrijeme banovati.
Sram te bilo, a imam curu iz Gračanice za tebe
Ako nije bar 1.85, to je za njega pola cure.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Najveći ikad.
Nail for Real je napisao/la:Vazda je neznalica bioBarbarossa je napisao/la:lmaoSaurman je napisao/la:Ajax 50% - 50% Tottenham
Liverpool 23% - 77% Barcelona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
dzuma odradila svoje , nije realan rezultat ali sta ces ovi imaju mesija a mi kozojeba i djeda milnera
Pravom GOATu nisu bitni Baloni inace bi ostao u MadriduBoixosNois1899 je napisao/la:Lažni GOAT, što bi rekao Policajac, ide po treću tripletu u karijeri i 6. Balon![]()
A lazni GOAT eto ima priliku da bar u jednoj stvari bude ispred pravog GOATa
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako mi je drago zbog ovog rezultata i tekme, samo zbog ovih komentara ovdje tokom čitave tekme. Koliko paćenika ima da je to nenormalno. Jedan govori da je Barcu zapao lagan žrijeb, jedan govori kako su padavičarska ekipa (nigdje veze, Mane večeras jedva čekao i najmanji kontakt), jedan govori da je Barca nikad lošija, ovako, onako. Hajde kontam da ima i trolova i nekih pametnjakovića fudbalskih, pun ih je svaki forum, ali ovolike komplekse rijetko gdje možeš vidjeti. 
Liverpool odigrao jako dobro, ali džaba ti igra kad se samo gleda rezultat. Barci se opet desila ta crna rupa, ali naučite već jednom da i od protivnika zavisi situacija na terenu. Ja imam osjećaj da ljudi očekuju Guardiolinu Barcu i ekipu koja će od prve do devedesete minute satrati protivnika u njihovom šesnaestercu.
Rekao sam danas da nije postojala generacija Barce koja se bolje branila, a to su i večeras potvrdili. Odlična postavka Valverdea, iako bih ja od početka stavio Semeda čisto zbog brzine.
Liverpool jeste zaslužio barem jedan gol i kažete da je nezasluženo, a isto tako je i Barca imala dosta dobrih prilika za postizanje golova. Pa na kraju i ovaj zicer Dembelea koji bih i ja zabio.
Liverpool odigrao jako dobro, ali džaba ti igra kad se samo gleda rezultat. Barci se opet desila ta crna rupa, ali naučite već jednom da i od protivnika zavisi situacija na terenu. Ja imam osjećaj da ljudi očekuju Guardiolinu Barcu i ekipu koja će od prve do devedesete minute satrati protivnika u njihovom šesnaestercu.
Rekao sam danas da nije postojala generacija Barce koja se bolje branila, a to su i večeras potvrdili. Odlična postavka Valverdea, iako bih ja od početka stavio Semeda čisto zbog brzine.
Liverpool jeste zaslužio barem jedan gol i kažete da je nezasluženo, a isto tako je i Barca imala dosta dobrih prilika za postizanje golova. Pa na kraju i ovaj zicer Dembelea koji bih i ja zabio.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 maj 2019, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izjednacio ga danas u golovima,2 pune sezone utakmica manje odigro.O asistima da ne pricamPoliceman je napisao/la:Pravom GOATu nisu bitni Baloni inace bi ostao u MadriduBoixosNois1899 je napisao/la:Lažni GOAT, što bi rekao Policajac, ide po treću tripletu u karijeri i 6. Balon![]()
A lazni GOAT eto ima priliku da bar u jednoj stvari bude ispred pravog GOATa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma džaba sljepcu objašnjavati da je nebo plavo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
I slijep bi uocio cinjenice,ovo je ipak nesto teze...BoixosNois1899 je napisao/la:Ma džaba sljepcu objašnjavati da je nebo plavo.
#Punoljetstvo
Liverpool je imao dva problema: smotani pred golom, falila devetka naprijed te GOAT na maximalnom nivou. Nema tu nekog spasa kad se ovom digne.
A generalno dobar Liverpool, dobra Barca. Nerealan rezultat na kraju i steta sto su stvari veceras rijesene. Bice uzivancija gledat uzvrat kad Liverpool napadne svim i svacim ali veceras je sve rijeseno.
A generalno dobar Liverpool, dobra Barca. Nerealan rezultat na kraju i steta sto su stvari veceras rijesene. Bice uzivancija gledat uzvrat kad Liverpool napadne svim i svacim ali veceras je sve rijeseno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.