Inace momcina je fan Lazia,zna izabrati
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da ne bude situacija da ga cekamo do 10.kola
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Erić
Efendić- Kostić, Džidić- Lazevski
Stjepanović, Ordagić
Veselinović- Zeba- Subić
Karić

Efendić- Kostić, Džidić- Lazevski
Stjepanović, Ordagić
Veselinović- Zeba- Subić
Karić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nema sta da se ceka on je frzavljanin BiH, a drugo cimbga drugi klub salje na pizajmicu onda snjim idu i papiri. Mozda prvo kolo al drugo je siguran
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno trece ili cetvrto jer je neposteno da odmah uleti u ekipu, mislim da i Husref ovako razmislja ..
Čojk je potpisao za nas,poslije vikenda ide predstavljanje i sve što ide uz to 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Vjerovatno i najjace pojacanje u nasoj ligi u ovom prelaznom roku..
S njim se je jasno dalo do znanja na sta se cilja..
Bravo za upravu..
S njim se je jasno dalo do znanja na sta se cilja..
Bravo za upravu..
Hajde još jedan u navali
Subić jeste ime i talenat, ali se u Partizanu prošle sezone nije naigrao pa se nadam da nije baš ispao iz forme. Od zimske pauze odigrao samo jednu utakmicu.
i bez jedne noge vrhunsko pojačanje za našu ligu,vrhunsko!!Coraco je napisao/la:Hajde još jedan u navaliSubić jeste ime i talenat, ali se u Partizanu prošle sezone nije naigrao pa se nadam da nije baš ispao iz forme. Od zimske pauze odigrao samo jednu utakmicu.
DRŽAVA TUZLA!!
. . znači Subić je 99,99 % naš . .. oooo
Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za IveticemSlobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa i Lazevski je ime i Fatic je ime ali svi nabrojani igraju istu poziciju...pinoglavi je napisao/la:Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za IveticemSlobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I ja bi radije da smo doveli nekoga u vezi ili napadu ali eto ako Husref i Azmir smatraju da treba Subic, ne smeta mi... Moze igrati i krilo, lijeva strana nam je predobro popunjena.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sad smo spremni za dominaciju abd!!Tuzlak04 je napisao/la:. . znači Subić je 99,99 % naš . .. oooo
Ekipa je bolja nego prosle godine i to je cinjenica. Nadam se makar jednom trofeju a pucajmo na oba!
SAMOSLOBODAAAA !
Dovodjenjem Subica bi definitivno imali popunjenu lijevu stranu
Medjutim, mislim da nikad nije igrao krilo, pa sumnjam da ce igrat kod nas. Smatram da bi na poziciji beka bio veliko pojacanje. Stoga, sta radit sa Lazevskim - klupa? Ili Subica stavit na lijevo, a Veselinovica na desno krilo
Dosta kriticno s obzirom da Veseli i nije bas tako dobar na desnoj strani.
Al nek on prvo dodje, to je najbitnije
Al nek on prvo dodje, to je najbitnije
Zadnja izmjena: Pozitiva, dana/u 17 jul 2016, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio...
Nisam mislio natebe zasto bi mislio natebe? Ti si sasvim ok decko. Mislio sam na onog drugog a eno hvala bogu izgleda da je dobio banpa nepise visesamirr je napisao/la:Ili na mene ?saltcity je napisao/la:dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u namasklanjajte ga ako znate i umijete
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo nisu istineSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu![]()
![]()
![]()
kakav komentar na fejsu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.