FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 18 avg 2014, 09:32

Bordo jutro :opaopa:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 avg 2014, 09:38

nuerta je napisao/la:Bordo jutro :opaopa:
dobarTan tebra :D :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 avg 2014, 09:47

Ko bi se od vas žalio kad bi mi prošli Švabe sa igrom kao Velež protiv nas? :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2014, 09:56

Mi jos uvijek nemamo pobijedu na AFH, i svi smo svjesni da bolje igramo i da cemo bolje igrati u gostima..
Nzm, ja mogu da primjetim da igraci imaju obavezu, nervozu i neki vid straha od neuspjeha kad istrce na Kosevo.. Imaju oni sigurno pritisak od nasih navijaca, misljenja sam da zbog toga dolazi do onoliko promasaja na utakmicama..

Sto se mene tice, neka gubimo nekoliko bodove na ovakav il slican nacin ako cemo igrati ovako atraktivno, lijepo i ako ce navijaci biti zadovoljni. Svakako da je tesko biti zadovoljan kad na kosevu izgubis bodove, al treba nama, i mislim da se desava to upravo, da kad se izgube bodovi na kosevu da raja nece reci " Hebo ovo, necu vise dolaziti" itd, vec imaju zelju i jedva cekaju sljedecu utakmicu..
Mislim da malo pocinjemo da se mjenjamo, naravno igraci su zasluzni za to...

Slazem se sa mnogima da Berberovic ne moze i ne smije igrati sada protiv Borusije..slazem se da treba il Bilbiju il Velkoskog ostaviti na klupi, kao i Protic da igra umjesto Puzigace..

P.S Do kada radi ona kucica za prodaju karata na platou Skenderije? ako neko zna?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 avg 2014, 10:34

@parazit..
Niko se ne bi žalio ,naravno..samo Borusija je neka druga dimenzija. Klub koji je već "upisao" učestvovanje u EL. Mi smo tu da im barem pokušamo pokvariti "već upisano". Trebaće i znanja i sreće...!!!

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 18 avg 2014, 11:56

:opaopa: :kafa: Dobar Tan ! Dobro dosao nazad iz banovica
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 12:03

evo Sušić je najavio da će pozvati na sljedeće okupljanje nekog igrača Sarajeva...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 12:05

zmaj348 je napisao/la:evo Sušić je najavio da će pozvati na sljedeće okupljanje nekog igrača Sarajeva...
Cimirot ;)
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 avg 2014, 12:07

Dupovac i Cimirot :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 12:12

franklampard8 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:evo Sušić je najavio da će pozvati na sljedeće okupljanje nekog igrača Sarajeva...
Cimirot ;)
strašan igrač ne znam kakvo je stanje s ugovorom,tu se moraju uzeti ozbiljne pare ne kao dosada kada su nam igrači odlazili za kikiriki,Mamić bi za njega tražio min. par miliona eura..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 12:14

zmaj348 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Cimirot ;)
strašan igrač ne znam kakvo je stanje s ugovorom,tu se moraju uzeti ozbiljne pare ne kao dosada kada su nam igrači odlazili za kikiriki,Mamić bi za njega tražio min. par miliona eura..
Mislim da je ova uprava dovoljno pametna i sposobna da uzme ogromne pare za njega. Slazem se u svakom slucaju, odlican igrac.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 12:17

Ma Tan ce na Cimirotu, vratiti ulozeni novac.Ako je pozvao Dupovca,onda ce mjenjati Spahića u repki.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 12:20

uprava vam za sada radi dobar posao,ali trebaju obratiti pažnju na ovih par talentovanih igrača i njihove ugovore(Cimirot,Dupovac,Duljević,Radovac)da se ne desi kao što je Ajax oteo Dinamu vrhunskog talenta za male pare..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 12:28

zmaj348 je napisao/la:uprava vam za sada radi dobar posao,ali trebaju obratiti pažnju na ovih par talentovanih igrača i njihove ugovore(Cimirot,Dupovac,Duljević,Radovac)da se ne desi kao što je Ajax oteo Dinamu vrhunskog talenta za male pare..
Toga je mene strah ...
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 avg 2014, 12:29

zmaj348 je napisao/la:uprava vam za sada radi dobar posao,ali trebaju obratiti pažnju na ovih par talentovanih igrača i njihove ugovore(Cimirot,Dupovac,Duljević,Radovac)da se ne desi kao što je Ajax oteo Dinamu vrhunskog talenta za male pare..
za cimija vjerovatno nishta ne bi dobili,tako da che mali vjerovatno igrati za nas do isteka ugovora

VVVBK

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 12:51

nukleusmember je napisao/la:
za cimija vjerovatno nishta ne bi dobili,tako da che mali vjerovatno igrati za nas do isteka ugovora

VVVBK
zato sam i pitao kakvo je stanje s ugovorom istog na koliko je godina potpisao,neka ga odradi do kraja a ne da se dobije samo naknada za treniranje,još jednom ponavljam strašan igrač ne mogu da vjerujem s kojom lakoćom igra ovaj "malac"i po meni za god,-dvije i repr.će imati šta da pokaže..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 avg 2014, 13:05

zmaj348 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:

VVVBK
zato sam i pitao kakvo je stanje s ugovorom istog na koliko je godina potpisao,neka ga odradi do kraja a ne da se dobije samo naknada za treniranje,još jednom ponavljam strašan igrač ne mogu da vjerujem s kojom lakoćom igra ovaj "malac"i po meni za god,-dvije i repr.će imati šta da pokaže..
nash ponajbolji poslijeratni igrach,al" valja izachi na kraj sa irfanom,zato sumnjam da che ga i pape zovnuti zbog toga, jer ne bi imali skoro nikakvu korist,lm,vi"chemo,nek" zovne dulju,dupija il" samira :)

VVVBK

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 avg 2014, 13:24

Što se novog stadiona tiče, koliko god zvučalo atraktivno i primamljivo na određen način, ja se ne mogu oduprijeti nikako pomisli da jednog dana Koševo više neće biti naš dom. Čitav život me veže za Koševo gdje sam doživio najsretnije i najtužnije trenutke u mom životu, mjesto koje uvijek iznudi onaj dobro poznat osjećaj u stomaku svima nama pred početak utakmice. Ne bi se baš lahko bilo odreći stadiona gdje je i naše Saraj'vo sraslo a i mi zajedno s njim. Nema tog stadiona sa tolikim kapacitetom i ljepotom koji bi meni mogao bar u pola zamijeniti Haseta...

Što se tiče naše igre, pogotovo uzimajući u obzir ovu sad zadnju protiv Veleža, a i onu protiv Haugesunda, posebno me zabrinjavaju ti centaršutevi, nije problem to što nemamo neku gromadu u vrhu napada koji može visoko skočiti, već što nemamo dobro ispraksiranog beka/krila za te ubačaje, pogotovo kad protivnici igraju bunker. Bunker nije toliko yebena taktika za probiti i zna se koji je lijek za nju, ali jednostavno nismo dovoljno radili na tome i mislim da je Dženo već počeo raditi ozbiljno na tom problemu.

Radoš me je baš pozitivno iznenadio, očekivao sam da će mu trebati duže vremena da se uklopi i da se 'opusti', ali dečko evidentno nema straha i samo gazi. :D Nadam se da će Džemo doć sebi u skorije vrijeme jer mi nije drago slušat raju kako mu, doduše, opravdano zamjeraju mnoge stvari jer znam da je Džemo igrač i po i da može još koju sezonu odigrati vrhunski. Bilo bi dobro i za njega i za tim da konačno proradi. Neki su već digli ruke od njega al ja sam čvrst u ubijeđenju da će on počet igrat ubrzo onako kako smo svi očekivali.

Kakav je pljusak bio, ja sam zadovoljan posjetom preksinoć, da nije pljuska bilo sigurno bi za 50% bilo više raje. Suma sumarum nije mi žao što sam pokis'o ko pitchka po hiljaditi put.

Misli sa četvrtka nikako da se umanje, daj Bože da povedemo da svi poludimo skupa, a poslije nek bude šta bude :njanjanja: :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 avg 2014, 13:33

Nista ne brinite.Znaju nasi kakvog dragulja u Cimiju imaju...a koliko znam,on ima jos 2 god ugovor..negdje do ljeta 2016. Mislim da mu je trenutna cijena 1 200 000..eura.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 18 avg 2014, 13:51

Jel istina da je otiso sjever sav...? Ramke ti bi to mogao znati...

A za Cimija, koliko jos ugovora ima?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Zeko87 i 44 gosta.