Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
misljenja sam da veceras trojac chelse-city-southempton nece uzeti sve bodove..
probati igrati kontra tipove na ovaj trojac ili ih zaobici..
kad pogledate na tabelu u zadnjih 5 kola niti jednom se nije desilo da prvi trojac uzeo pun plijen...
probati igrati kontra tipove na ovaj trojac ili ih zaobici..
kad pogledate na tabelu u zadnjih 5 kola niti jednom se nije desilo da prvi trojac uzeo pun plijen...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Ljiljani87
- Kontakt:
pošto premier dopušta sve ovo na jedan listic treba probat
soton-west ham više od 10 kornera 1.7
west ham više kornera 3.45 (West Ham je ekipa sa najvise osvojenih kornera u gostovanjima u EPL-u. prosjecno izvode po utakmici 6.55 kornera. S druge strane Southampton izvodi oko 5.0 kornera na domacim utakmicama. Ja sam odigrao da ce West Ham imati vise kornera po kv od 3,45 u Premieru na manju uplatu. kopirano sa jedne stranice)
i 3+ ista utakmica
soton-west ham više od 10 kornera 1.7
west ham više kornera 3.45 (West Ham je ekipa sa najvise osvojenih kornera u gostovanjima u EPL-u. prosjecno izvode po utakmici 6.55 kornera. S druge strane Southampton izvodi oko 5.0 kornera na domacim utakmicama. Ja sam odigrao da ce West Ham imati vise kornera po kv od 3,45 u Premieru na manju uplatu. kopirano sa jedne stranice)
i 3+ ista utakmica
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Dobro ti si to vidjeo,svaka cast,kad me vec prozivas ovdje da niko nije prepisao,samo da nisam brisao PP-ke poslao bi ti koju da vidis malo neke stvari..Ja odrasto ,ne znam sta ti cekas jos uvijek ili ti je zivot toliko zanimljiv da moras "ubost" radi mojih parova i da imas skim malo "pisati"..ne brini se ti za moje druzenje,brini se za svoje,ja koliko vidim ti imas neku potrebu ovdje da se dokazes,a ja koliko vidim do sad nisam nikog napao na ovom forumu zbog njegovih parova..Grima je napisao/la:@harry_90
Za ove dvije godine nisam vidio nikoga da je prepisao tvoje parove i pratio te. Sto znaci da nisi interesantan nikome, znaju svi sta je u pitanju. Trebas se i sam pomiriti s tim.
Mislim da je vrijeme da odrastes, pocnes da se ponasas u skladu s godinama. Ako vec predlazes ove gluposti, ne moras pisati koliko si "uplatio", to je stvar neke kulture. Mani se virtuelnog dokazivanja, izadji malo vani druzi se...
Nemam ja vremena da nekog podrzavam, niti se prepirem. Ako ti i dalje nesto nije jasno obrati se na pp, ne moras ovdje smarati ljude i pravit se lafac...

Aj cao ne smaraj vise ...
tiket za veceras jos jedan
Stoke - City 2
CP -Newcastle 2
Wba - Swansea X/X
2 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
uz malo srece, to bi trebalo doc.Nydalen je napisao/la:
A tek sam sada skonto da gledaju i OT u ovom zbroju, super odigrao sam under.
11 u zadnjih 12 Memphisovih utakmica dolaze under
zadnje 4 utakmice Kingsa na gostovanjima dolaze u underu (veceras b2b bez Collisona + Bucksi medju boljim odbranama)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
S.Barać 8.5 over 1.85 PSK
ovo bi trebalo lagano proći, Stanko bi trebao preko 10 al ajde ga znaj
ovo bi trebalo lagano proći, Stanko bi trebao preko 10 al ajde ga znaj
- diplomatija
- Kontakt:
Posto večeras nema seljačkih liga i nisam nista od 12h igrao, gledao sam malo medjusobne wba-swansea i c.palace-Newcastle i odigrao sam zx2 na 50KM, pa sta Bog da, eventualni dobitak je 253KM
Trebalo bi doći, sretno i da uzmeš kao i u jutro 2 joje hah.diplomatija je napisao/la:Posto večeras nema seljačkih liga i nisam nista od 12h igrao, gledao sam malo medjusobne wba-swansea i c.palace-Newcastle i odigrao sam zx2 na 50KM, pa sta Bog da, eventualni dobitak je 253KM
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ne znam da li je iko postavio ali u zadnjih devet susreta izmedju Bilbao i Espanjola bilo je 3+ u golovima..
Bilbao - Espanjol 3+ kvota i vise nego dobra 2.3 sto se isplati odigrati..
Bilbao - Espanjol 3+ kvota i vise nego dobra 2.3 sto se isplati odigrati..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
idemo ovakobreskva je napisao/la:Trebalo bi doći, sretno i da uzmeš kao i u jutro 2 joje hah.diplomatija je napisao/la:Posto večeras nema seljačkih liga i nisam nista od 12h igrao, gledao sam malo medjusobne wba-swansea i c.palace-Newcastle i odigrao sam zx2 na 50KM, pa sta Bog da, eventualni dobitak je 253KM
WBA-Swansea oba daju u 1.pol. 4.95

jos uvijek ne znam sratne postave za sve ekipe, sta mislite za ove strijelce veceras koga odabrati.... 

.
Zadnja izmjena: breskva, dana/u 11 feb 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam igrao Matića da daje gol 6.84 u wwinu

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 feb 2015, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
@reeds Dzeko i Big Andy su na klupi
parovi su postavljeni, ako hoćeš prepiši, ako nećeš preskoči, čitaj dalje, meni osobno nimalo ne smeta
Stoke - Man City (zg/2,5) - više
Očekujem dobru utakmicu, otvorenu i dosta prilika i golova.U zadnje 4 međusobne utakmice vidjeli smo maksimalno 1 gol, nadam se da će večeras očepit
Sretno

Stoke - Man City (zg/2,5) - više
Očekujem dobru utakmicu, otvorenu i dosta prilika i golova.U zadnje 4 međusobne utakmice vidjeli smo maksimalno 1 gol, nadam se da će večeras očepit

Sretno

0-1Lisac je napisao/la: Definitivno treba probati 2 na Chievo,Parmi je zadnji dan prelaznog roka otislo 5-6 igraca,ja sam htio i u nedelju igrati al odlozena bila zbog snijega
New Orleans - Indiana 2 2,25 Opet bih probao kontra NO,kvota i vise nego dobra
Hill G. 11,5 over
Pekovic 14,5 over
Hill G. 11,5 over
Pekovic 14,5 over
Prodjose prva 2Nydalen je napisao/la:Ovo sam sastavio
Aguero gol
Messi gol
Chelsea-Everton odg
Miami under
okc under
Bucks under
Kf 35
Ulog 5 KM

Hajmo dalje
MirsoNi je napisao/la:
Bronshoj - Avedore / zp1+
Prijateljska tekma, nema neke posebne analize, više je na sreću..
Kayseri - Bešiktaš / zp1+
Zadnjih 4/5 međusobnih bilo zp1+
Rijeka - Lokomotiva / zp1+
Rijeka mi nekako djeluje kao efikasna ekipa, prodali su Kramarića, ali mislim da će danas proći i bez njega zp1+..
Zadnjih 8/9 međusobnih je bilo zp1+..
dokle više po jedan par..MirsoNi je napisao/la:
Barca - Villarreal / zp1+
Ovdje međusobne tekme ne idu toliko u prilog 3/5 zadnjih bilo zp1+, ali kad se pogledaju Barcine domaće tekme za ovu sezonu, ne mogu da ih zaobiđem..
Man Utd - Burnley / zp1+
Sinoć svi Englezi bili zp1+, a za večeras mi je nekako najsigurnije da će ovdje pasti go u 1. poluvremenu.. Na gostujućim tekmama Burnleya, bude dosta golova, a i United je u uzlaznoj formi..
West Brom - Swansea / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, po ovoj kvoti ih treba probati..
Patrik T - Celtic / 2
Celtic je večeras veliki favorit.. 13 međusobnih utakmica imaju od 2002. godine, Celtic je pobjedio u svih 13..

Zadnja izmjena: MirsoNi, dana/u 11 feb 2015, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- corleone87
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:Hokej
15:00 Metallurg Magnitogorsk - Niznekamsk 1 @1.45
18:30 Sparta Prague - Kometa Brno 2 @3.90
17:30 Plzen - Trinec 1 @2.60
17:30 Ilves - Jyvaskyla 2 @2.40
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ima li neko sta sigurno od NBA za veci ulog, 3/4 para??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.