Sakho dobio kcerku. Prije par dana je i Ilori dobio kcerku.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Čija je četvrta rukakeno94 je napisao/la:
Sakho dobio kcerku. Prije par dana je i Ilori dobio kcerku.
pa zajebajem se jbg tikeno94 je napisao/la:Prva kcerka gastone.
Funkcioniše nekad dobro a nekad ukidaju '' pretežno Ruse'' tako da je acestream stabilniji.shzna je napisao/la:Kako funkcioniše ovaj sopcast? Da li se isplati gledati preko njeg, štopa li?
Gdje koči ? Baš je jednostavangaston je napisao/la:Ja sam acestream pokušavao 10-ak puta, nikad nisam uspio napravit
Nije žvaka za seljaka moj topnice.topnik1 je napisao/la:Gdje koči ? Baš je jednostavangaston je napisao/la:Ja sam acestream pokušavao 10-ak puta, nikad nisam uspio napravit
Na Xavia se misli.Rodgers said: "He'll probably miss three to four weeks, which is disappointing. He certainly won't be available for the weekend."
Za Danijela i Flanu."The great news with Jon is that he's working really well and is on target to come back just before Christmas, which would be great news for the squad," he added.
"Daniel will hopefully be back towards the beginning of September – he's working very hard."
Lazio have an agreement with Borini, but not LFC. West Ham are also now showing strong interest after injury to Enner Valencia. (Di Marzio).
Billy Liddell @Liddellpool 4h4 hours ago
Balotelli has rejected the chance to leave #LFC and join Al Ahli with manager Cosmin Olaroiu confirming that talks were already under way
Može, samo zato jer ponosno nosiš naš grb na avataruBelmin6 je napisao/la: kakav je ovaj kodi program ? Može meni PP LFCkop ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.