Ti i Gerrard ste dva najgluplja forumasa.junuz23 je napisao/la:Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM!
Pa vidis kako ti je bezzze rijecnik a zamjeras nekome drugom. Ja sam naletio na vasu temu jer me interesuje hocete li koga dovoditi, spekulise li se kod vas o kakvim imenima i nista vise, naravno ne javljam se jer nemam potrebe. Sad imam jer me je ovaj intervju sa vasim predsjednikom nasmijao do suza, toliko elana i energije prije samo par mjeseci; idemo na prvo mjesto, eto zuje eto para, ponovo najbolji, bla bla....i pogledaj sad, totalni preokret. To je prica koja se kod vas desava bukvalno svake godine i to je nekome sijesno hebiga vi to ne primjecujete od silne zelje da i vi nekada bar u evropu izadjete...kalimero je napisao/la:Ti i Gerrard ste dva najgluplja forumasa.junuz23 je napisao/la:Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...
Nema tog posta gdje ti nisi Zelju spomenuo.junuz23 je napisao/la:Pa vidis kako ti je bezzze rijecnik a zamjeras nekome drugom. Ja sam naletio na vasu temu jer me interesuje hocete li koga dovoditi, spekulise li se kod vas o kakvim imenima i nista vise, naravno ne javljam se jer nemam potrebe. Sad imam jer me je ovaj intervju sa vasim predsjednikom nasmijao do suza, toliko elana i energije prije samo par mjeseci; idemo na prvo mjesto, eto zuje eto para, ponovo najbolji, bla bla....i pogledaj sad, totalni preokret. To je prica koja se kod vas desava bukvalno svake godine i to je nekome sijesno hebiga vi to ne primjecujete od silne zelje da i vi nekada bar u evropu izadjete...kalimero je napisao/la:Ti i Gerrard ste dva najgluplja forumasa.junuz23 je napisao/la:Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...
AMAR OSIM!
Ovaj junuz je klasicni pakaš koji dođe ovdje samo da provocira i podyebava raju....njega treba administracija da riješi,a ne da dozvoli da se dođe do svađe i eventualnih banova.
ma pusti te price suplje ovo dosad sto je uprava napravila i Amar Osim je i vise nego dobro .Neki cim pocne prijelazni rok dupe zine da pricaju oko pojacanja koliko ih je samo bilo protiv dolaska Mesanovica zbog njegovih godina evo nas covjek drzi sam gore u vrhu.A ovim pitarima porucujem da se brinu o sebi jer im se sprema veliko osipanje ekipe tako da bi svasta moglo biti na proljece ! 

- TheManiacs
- Kontakt:
- blueman-TM87
- Kontakt:
Junuze Junuze sto krave ne pomuze, idi ba ostavi se ti nas i naseg predsjednikajunuz23 je napisao/la:Pa vidis kako ti je bezzze rijecnik a zamjeras nekome drugom. Ja sam naletio na vasu temu jer me interesuje hocete li koga dovoditi, spekulise li se kod vas o kakvim imenima i nista vise, naravno ne javljam se jer nemam potrebe. Sad imam jer me je ovaj intervju sa vasim predsjednikom nasmijao do suza, toliko elana i energije prije samo par mjeseci; idemo na prvo mjesto, eto zuje eto para, ponovo najbolji, bla bla....i pogledaj sad, totalni preokret. To je prica koja se kod vas desava bukvalno svake godine i to je nekome sijesno hebiga vi to ne primjecujete od silne zelje da i vi nekada bar u evropu izadjete...kalimero je napisao/la:Ti i Gerrard ste dva najgluplja forumasa.junuz23 je napisao/la:Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- bistrikboy
- Kontakt:
Kompleksi su cudo 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kompleksi, kompleksi, kompleksiii.
- bistrikboy
- Kontakt:
Gracic pravi Pelaku probleme oko prelaska!
info sa orga...
info sa orga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
50 000 obestecenja ili da mu Pelak vrati stanbistrikboy je napisao/la:Gracic pravi Pelaku probleme oko prelaska!
info sa orga...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:50 000 obestecenja ili da mu Pelak vrati stanbistrikboy je napisao/la:Gracic pravi Pelaku probleme oko prelaska!
info sa orga...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
Ne zna ni on vise gdje ces ..njofra je napisao/la:jbg pelak je sam sebi zakmplicirao karijeru
mescini na kraju da mu je sudjen KPDZ

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ee ljudi jel neko ima snimak od bajramskog malonogometnog turnira.da bas vidim kako je bilo iz daljine....kako su to ljudi mogli vidjeti koji nisu bili na utakmici posto sam ja bio,pa da vidim kako smo navijali,mada znam da je prejako bilo.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Ljubomora!pile87 je napisao/la:50 000 obestecenja ili da mu Pelak vrati stanbistrikboy je napisao/la:Gracic pravi Pelaku probleme oko prelaska!
info sa orga...
- TheManiacs
- Kontakt:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:ee ljudi jel neko ima snimak od bajramskog malonogometnog turnira.da bas vidim kako je bilo iz daljine....kako su to ljudi mogli vidjeti koji nisu bili na utakmici posto sam ja bio,pa da vidim kako smo navijali,mada znam da je prejako bilo.....

Nije snimano
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Pa sto bi administracija banovala jednog junuza, kad imaju mene...Mandrak je napisao/la:Ovaj junuz je klasicni pakaš koji dođe ovdje samo da provocira i podyebava raju....njega treba administracija da riješi,a ne da dozvoli da se dođe do svađe i eventualnih banova.

- TheManiacs
- Kontakt:
sta si ti skrivioManijakk je napisao/la:Pa sto bi administracija banovala jednog junuza, kad imaju mene...Mandrak je napisao/la:Ovaj junuz je klasicni pakaš koji dođe ovdje samo da provocira i podyebava raju....njega treba administracija da riješi,a ne da dozvoli da se dođe do svađe i eventualnih banova.

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Pa ja sta god napisem popijem ban... i ne znam ko me je banovao, moguce neki pitar admin 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.