mangupp je napisao/la:@FKR_1987 dje si danas u Sarajevu da bodris svoje ljubimce ??
ma tek se registrovao i boga pitaj ko se nalazi ispod tog nicka, tako da i ne treba svatati te komentare ozbiljno
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mangupp je napisao/la:@FKR_1987 dje si danas u Sarajevu da bodris svoje ljubimce ??
Pa, nije večeras ni bilo tako, bilo je samo "Jogeee", a to su forumaši počeli sa "Joge, potjeraj" ili Ćehaja, potjeraj". Ali dobro, nebitno.SaltCityAttack je napisao/la:pane znam zasto kazu "Joge potjeraj" ili "poCeraj" kako covjek i nije rekao ako malo bolje poslusas....on jeste prozivao Jogeta, ali u trenutku kada je rekao "potjeraj" rekao je to Stani odnosno Stanisi Nikolicu..... 'Stana potjeraj to"
ne prizivaj ih opetdjulba je napisao/la:OOPS !!!!! WE DID IT AGAIN![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto rekoh.samo hrabro,poslusali ste meVAM je napisao/la:halo tuzlaci,kako mozete tako govoriti.ne mogu shvatiti da ima nekih koji ocekuju poraz svoje ekipe.vidjeli ste ih u kupu.nema tu materijala.samo hrabro i svasta moze biti.
sretno momci
ovi me novinari nerviraju s ovim 9 kola prije kraja kad je ostalo 11 ..Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ti to imas nesto protiv BL.mirzza je napisao/la:svaka cast tuzlaci i gradaclije, nek ste potrcali odmah na temu borcu i ulizivati se i cestitati na tituli![]()
tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto![]()
ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...
da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL
Cehajic je gledao pored gola gdje je i opucao loptu.Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic cestitao Slobodi na pobjedi i obecao evropski stadion na Tusnju.![]()
![]()
![]()
Uskoro pomoc finansijska!![]()
![]()
![]()
Ja nisam primjetio da je neko od cetnika visio na temi i postao: POCERAJ JOGE.mangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
pusti ba takve likove kad se već ne brišu takvi postovi uostalom ko kaže da su ljudi u Borcu i oko njega upravo takvi kakvim ih on naziva čak šta više radi ovakvih likova mi je i drago što je ovakva situacija na tabeliUrbanBatalion je napisao/la:Ja nisam primjetio da je neko od cetnika visio na temi i postao: POCERAJ JOGE.mangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
Pa iskreno volim sto smo ih dobili, vise nego hljeba da jedem.brazzo je napisao/la:pusti ba takve likove kad se već ne brišu takvi postovi uostalom ko kaže da su ljudi u Borcu i oko njega upravo takvi kakvim ih on naziva čak šta više radi ovakvih likova mi je i drago što je ovakva situacija na tabeliUrbanBatalion je napisao/la:Ja nisam primjetio da je neko od cetnika visio na temi i postao: POCERAJ JOGE.mangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ASD, pomocniDJUBRE i 22 gosta.