Izbori

A sad još i ovobazero je napisao/la:Kako taj smrdljivi klub ima sreće, pa to nisu istine![]()
Nakon Ludogoreca i Malmoa sad i ovo...
Šteta...
Sretno jedinom hrvatskom predstavniku u Europidubrava je napisao/la:mene ludilo večeras čeka. već sam počeo sijediti zbog njih...
spajk je napisao/la: Ja sam za Dinamo počeo navijati jer su svi u familiji Dinamovci i domoljubi, a Dinamo je nekoć bio simbol hrvatstva i otpora,
I Herenveni, Bran Bergeni, Baseli..... mislim da je onaj 2:2 protiv Herenvena jedan od najtužnijih i najtragičnijh utakmica u dinamovoj povijesti. vodiš 2:0 do 80.minute, imas prolaz, imaš jeb.eno proljece...i onda preokret... vraća mi se brat sa sjevera, plače ko godina...bazero je napisao/la: A ja kad sam navijao za taj klub, dešavali su se Marseillei, Newcastlei, Balabani, Auxerei, itd.![]()
Ajde... Sa željom da ne izvuku Partizan. Za koga bi čovjek navijao?!
istu dilemu je imao i franjo 97.g.bazero je napisao/la: Ajde... Sa željom da ne izvuku Partizan. Za koga bi čovjek navijao?!
Partizanu?bazero je napisao/la: Sretno jedinom hrvatskom predstavniku u Europi![]()
Svakako necu navijat da 10m kapne ratnom profiteru i ekipi na racune.spursman je napisao/la:Siamo i Bazero hoćete li navijat za Partizan ako ga Dinamo izvuče
de de... da ja tebi pošaljem dres Andrije Živkovića pa da lijepo navijaš za nas u PO ako nas Mišel spoji... a hoće vragolan jedan, treba kinte za kandidaturu...SiamoNoi je napisao/la:Je*em te živote![]()
Izbori
Čekaj malo... Ti, koji navijaš za klub preko kojeg su se oprali toliki milioni i koji ugrožava živote onih koji samo traže poštivanje Zakona, imaš obraz nekog pitati za koga će navijati?spursman je napisao/la:Siamo i Bazero hoćete li navijat za Partizan ako ga Dinamo izvuče
Hajduku.Signore je napisao/la:Partizanu?
al bašmarconato je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.