GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 05 avg 2015, 23:15

Je*em te živote :puke:

Izbori :kafa:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 06 avg 2015, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 06 avg 2015, 09:11

Moze astana ili skenderbeu,to bi odradili nez problema,losiji zdrijeb bi bio maccabi,partizan ne bi valjo zbog nenogometnih stvari,
Dinamo u Ligi prvaka izgleda realan cilj

Losa obrana,ali valjda povratkom shifa ce to viti bolje
Tandem shifo-sigali
Ovaj taravel ne bi mogo kod nas u gabeli igrat
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 avg 2015, 09:16

Priželjkujem Partizan. I da igraju jednu tekmu. Na stadionu Dinare u Kninu. Ionako su mi već dopiz.dili sa onim "dogodine u Kninu". Pa da ih bratski ispoštujemo već. I da se pobiju i boysi i grobari.
:mrgreen:

nego, ne vjerujem ni u kakve nerede ako ih kuglice spoje. Neće biti gostujućih navijača kao što ih nije bilo ni 97 ja mislim, a tad je situacija bila stotinu puta naelektiziranija. Sve će ostati na verbalnom orgijanju i to je to. srbe na vrbe, ubij hrvata da šiptar nema brata i uobičajen folklor. ah, nostalgija me već hvata.
:mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 avg 2015, 09:30

Dubravu spucalo neko ludilo :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 avg 2015, 09:33

hehhe :D :mrgreen:

mene ludilo večeras čeka. već sam počeo sijediti zbog njih...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 avg 2015, 09:40

Ma znam ja sta je tebi izvor ludila, samo trazis nacin da ga ispoljis :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 06 avg 2015, 10:15

bazero je napisao/la:Kako taj smrdljivi klub ima sreće, pa to nisu istine :rol:

Nakon Ludogoreca i Malmoa sad i ovo...

Šteta...
A sad još i ovo :crazy:
Ne možeš vjerovat koliko nisu zaslužili, a koliko ih ''sere''.
A ja kad sam navijao za taj klub, dešavali su se Marseillei, Newcastlei, Balabani, Auxerei, itd. :tokralju:
Frustrirajuće...

Ajde... Sa željom da ne izvuku Partizan. Za koga bi čovjek navijao?!
dubrava je napisao/la:mene ludilo večeras čeka. već sam počeo sijediti zbog njih...
Sretno jedinom hrvatskom predstavniku u Europi :thumbup:
spajk je napisao/la: Ja sam za Dinamo počeo navijati jer su svi u familiji Dinamovci i domoljubi, a Dinamo je nekoć bio simbol hrvatstva i otpora,
:thumbup:
Nekad simblol hrvatstva i otpora danas leglo korupcije, kriminala i navijača bez kriterija :(
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 06 avg 2015, 10:19

Siamo i Bazero hoćete li navijat za Partizan ako ga Dinamo izvuče :lol:
audere est facere!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 06 avg 2015, 10:23

Meni je ovaj Siamov zadnji post legendaran, bez provokacije :D I smajlić i rečenica
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 avg 2015, 10:33

bazero je napisao/la: A ja kad sam navijao za taj klub, dešavali su se Marseillei, Newcastlei, Balabani, Auxerei, itd. :tokralju:

Ajde... Sa željom da ne izvuku Partizan. Za koga bi čovjek navijao?!
I Herenveni, Bran Bergeni, Baseli..... mislim da je onaj 2:2 protiv Herenvena jedan od najtužnijih i najtragičnijh utakmica u dinamovoj povijesti. vodiš 2:0 do 80.minute, imas prolaz, imaš jeb.eno proljece...i onda preokret... vraća mi se brat sa sjevera, plače ko godina...
bazero je napisao/la: Ajde... Sa željom da ne izvuku Partizan. Za koga bi čovjek navijao?!
istu dilemu je imao i franjo 97.g. :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 avg 2015, 10:50

bazero je napisao/la: Sretno jedinom hrvatskom predstavniku u Europi :thumbup:
Partizanu? :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 avg 2015, 11:30

spursman je napisao/la:Siamo i Bazero hoćete li navijat za Partizan ako ga Dinamo izvuče :lol:
Svakako necu navijat da 10m kapne ratnom profiteru i ekipi na racune.

Samo se da ne izvuku ovi Albanci :facepalm: Iako,ne znam koja je ekipa gora od ovih koje mogu izvuc.Je da su i sami uzasni,ali sve ove se moze proć na nacin kao i Molde uz neku kombinaciju srece i individualnog talenta ovih nekoliko ofenzivaca.Nekako bi najradije Astanu.

Al ajd,ako i uđu čeka nas prekrasna jesen barem rezultatski.Kakve bi to blamaže bile u LP gdje bi svako kolo minimalno 3,4 primali,a palo bi i par petica,šestica (Eduardo,ubojita obrana,menadzer poreznog tipa,psihički nestabilna ekipa,organizacijski uzasna)...Ipak,EL je unosnija zbog boljih koeficijenata :zviz:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 11:35

SiamoNoi je napisao/la:Je*em te živote :puke:

de de... da ja tebi pošaljem dres Andrije Živkovića pa da lijepo navijaš za nas u PO ako nas Mišel spoji... a hoće vragolan jedan, treba kinte za kandidaturu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 06 avg 2015, 12:50

Znaci Dinamo nositelj ,vidimo da nije jedino Dinamova tekma bila luda,pogledaš Partizan,Macabi šta se sve dešavalo,koji golovi i preokreti
Kao i svaki drugi naravno volio bi da zapadne Partizan..to bi bio još jedan dvomec za povjest puni stadioni itd..Dinamo je sigurno kvalitetniji od njih,jedino što bi razlika bila i prednost njihova,što bi njihovi ginuli jer znaju ko je Dinamo..dok U Dinama nebi ,okle ovi stranci znaju za Partizan i kakve povjesne utk su odigrane sa njima,bolio bi ih krc jednostavno
Ako nebi Partizan izvukli onda svakako bi volio ove Albance ili Kazastance ,najlakši protivnik svakaKo

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 06 avg 2015, 14:02

spursman je napisao/la:Siamo i Bazero hoćete li navijat za Partizan ako ga Dinamo izvuče
Čekaj malo... Ti, koji navijaš za klub preko kojeg su se oprali toliki milioni i koji ugrožava živote onih koji samo traže poštivanje Zakona, imaš obraz nekog pitati za koga će navijati?
Navijat ću za 200 bengalki u teren.
Signore je napisao/la:Partizanu?
Hajduku.
Ta, nećemo valjda hrvatskim klubom zvati ovaj od Hrvata oteti klub kojeg vodi mafijaški jugočetnik, preko kojeg se pljaška Hrvatska, za kojeg igra po 9 stranaca u prvoj, koji šalje muriju i ubojice na hrvatsku djecu i za kojeg navijaju i oni koji bi navijali ''čak i da je Karadžić predsjednik''?!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 06 avg 2015, 14:22

Podrzavam 200 bengalki, moze i suzavac, da se makne primitivna olos iz kluba i placena go.vna, mamicevi kurc.oljupci. Dinamo mora dotaknuti dno, za neko dobro.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2015, 11:54

To o prekidu i izbacivanju mi nikako dobra ideja kad je GNK u pitanju.Bar ne još.Ako pak pokušaju provesti ilegalnu privatizaciju kao sto se vec najavljivalo onda bi moglo biti svega.

Albance bi vjerojatno rijesili lakocom,Skandinavci mi djeluju kao neozbiljna ekipa iako su izbacili RBS (koji je ove sezone kompletno promijenio sastav),Izraelci također previše neozbiljni unatoč izbacivanju Plzena.Partizan bi bio dobar zdrijeb,ali mozda prerizično.Ajmo Astana :pray:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 avg 2015, 12:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 avg 2015, 12:09

marconato je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
al baš :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2015, 12:09

:puke: :puke: :puke:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.