JovanGeca je napisao/la:+1tuzlak1987 je napisao/la:1. Njima i jednima i drugima nema ko nije igrao u ekipi zadnjih godina. (npr Kokot koji je igrao za Bele Orlove).joksimovic je napisao/la:Ako je to onaj Subic,kojem sarajlije zabranise dolazak kod njih,,zbog groznih slika na kojima taj isti momak velica kokardu i srpsku vojsku,onda moja noga ,noga moje ciiijjjeele familije i mojih prijatelja njegovim dolaskom nikad nece krociti na Tusanj.,jer mnogo toga smo izgubili da bih takvom igracu punili dzep.
P.S.Bojim se da nas uvazeni predsjednik Azmir nije upucen u to.
2. Svrsili bi i jedni i drugi kada bi im dosao u ekipu.
3. Ognjen Vranjes ti igra za reprezentaciju, a imao je dvije godine istetoviranu RS pa opet igra i standardan je u prvih 11, a ti se obazires na neke postove djece koja izvade sa laznog profila o Subicu neki post i povezu ga sa Subicem![]()
4. Qrac ti moj dodjes ikada na Tusanj, samo se znas ovdje pojaviti kada treba pljuvati. A prije par sedmica odes na temu Olimpika hvalis ih. Nabijem i tebe i Borgija, a mozda si Borgi bas ti.
5. Fasisti kao ti nam ne trebaju na tribini, koji gledaju jel neko iz Tuzle, jel neko musliman ili pravoslavac, ko mu je bio otac, teta, djed.