Ako sve ukazuje na dvojku zasto ici u inat svemu i igrati keca ono nidje veze moze da dodje kec ali ne moze se kladit na taj nacin,igram tip 2 jer su svi uslovi stvoreni pa iako ne dodje boze moj.Hattrick je napisao/la:Ja cu danas tipovati 1 na Parmu.
Jako smrdi ova utakmicu.Predsjednik sindikata igrac,Tommasi,onaj bradonja sto je u Rome igro,izjavljuje da se boji radi Parme jer bi mogli namjestati i pustati utakmice do kraja sezone buduci da su vec ispali iz lige.Igraju protiv Chieva kojemu gori pod nogama i svaki bod im je bitan u borbi za opstanak a danasnji domacin je vec sa jednom i po nogom u drugoj ligi.Zatim Parmini igraci nisu primili placu vec mjesecima,prodaju igrace za 1000 eura i to se vec danima provlaci po medijima.Znaci bas sve,apsolutno sve ukazuje na to da Parma ovdje ne moze pobjediti.
E sad dobro su mi poznate ovakve situacije i cemu onda kvota,skoro 3 na Chievo?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pozdrav svima pratim ovu temu vec duzi period narocito NBA pa me zanima kad pocinjete stavljati parove i analize da mogu i ja nesto ubosti od fudbala ce se tesko sta uzeti. Jos jednom veliki pozdrav
Vec rekoh,na temelju iskustva jer nije ovo prva ovakva situacija.adis30 je napisao/la:Ako sve ukazuje na dvojku zasto ici u inat svemu i igrati keca ono nidje veze moze da dodje kec ali ne moze se kladit na taj nacin,igram tip 2 jer su svi uslovi stvoreni pa iako ne dodje boze moj.Hattrick je napisao/la:Ja cu danas tipovati 1 na Parmu.
Jako smrdi ova utakmicu.Predsjednik sindikata igrac,Tommasi,onaj bradonja sto je u Rome igro,izjavljuje da se boji radi Parme jer bi mogli namjestati i pustati utakmice do kraja sezone buduci da su vec ispali iz lige.Igraju protiv Chieva kojemu gori pod nogama i svaki bod im je bitan u borbi za opstanak a danasnji domacin je vec sa jednom i po nogom u drugoj ligi.Zatim Parmini igraci nisu primili placu vec mjesecima,prodaju igrace za 1000 eura i to se vec danima provlaci po medijima.Znaci bas sve,apsolutno sve ukazuje na to da Parma ovdje ne moze pobjediti.
E sad dobro su mi poznate ovakve situacije i cemu onda kvota,skoro 3 na Chievo?
Da je sve kako pisu mediji i ovi sto analiziraju utakmice,tj.napustilo ih par igraca,igrat ce juniori,kvota bi logicna trebala biti 1.5-1.60 na Chievo a ne 2.60-2.70 kao sto jest.
Ne vjerujem u poklone kladionice(osim kalendara i upaljaca oko Nove Godine)+iskustvo u ovakvim i sl.situacijama koje mi govori da kada se god pojavi neka ekipa koja je bankrotirala ili igra s juniorima,obicno zajebu pola kladionicarskog svijeta a obicno protiv bankrot ekipe bude izvrsna kvota
od pobjeda ništa očekivano ali mi nije žao vrijedilo je probati, overi oba na oba meča prošli pa eto nadam se da je bar neko baš to prepisaozgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"
Haase-Seppi 1 2.45
Garcia Lopez-Istomin 2 2.15 wwin
finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.
trebali bi biti sigurnije varijante overi u 1.setu
Haase-Seppi 9.5 over 1.65
Garcia-Istomin 9.5 over 1.70
2.80 wwin
a na manji ulog i over 10.5 kvote su 2.80 za prvi odnosno 2.70 drugi meč ali oba imaju u HL, wwin to nema

ne stidite se staviti uloge nismo svi diplomatija hahaha, šala prošlo lagano.breskva je napisao/la:Jedan rani:
Qingdao - Shanxi 227.5 z1
Seppi - Hasse - 1
Neftchi - Khazar - 1
kv. 3.89

dalje jedva stigao uplatiti sorry.

zgmiky je napisao/la:od pobjeda ništa očekivano ali mi nije žao vrijedilo je probati, overi oba na oba meča prošli pa eto nadam se da je bar neko baš to prepisaozgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"
Haase-Seppi 1 2.45
Garcia Lopez-Istomin 2 2.15 wwin
finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.
trebali bi biti sigurnije varijante overi u 1.setu
Haase-Seppi 9.5 over 1.65
Garcia-Istomin 9.5 over 1.70
2.80 wwin
a na manji ulog i over 10.5 kvote su 2.80 za prvi odnosno 2.70 drugi meč ali oba imaju u HL, wwin to nema

hvala meštre

P.S. jel ovo dojava bila

Semper Fidelis
Stoke-City gg3+ 2.25
Istra-Dinamo gg3+ 2.45
Barca-Villareal gg3+ 2.05
At. Bilbao-Espanyol 2.45
Ništa posebo netreba pisati o svakom paru. City i dalje bez Tourea koji vodi kolo u Cityu. Istra i Dinamo mi miriši na golijadu, možda i kakav prijelaz. Barca čisto jer su prošlu 3:2 odigrali. Espanyol i Atletico se redovito trpaju, nevidim razloga zašto bi se prestali sada trpat
Istra-Dinamo gg3+ 2.45
Barca-Villareal gg3+ 2.05
At. Bilbao-Espanyol 2.45
Ništa posebo netreba pisati o svakom paru. City i dalje bez Tourea koji vodi kolo u Cityu. Istra i Dinamo mi miriši na golijadu, možda i kakav prijelaz. Barca čisto jer su prošlu 3:2 odigrali. Espanyol i Atletico se redovito trpaju, nevidim razloga zašto bi se prestali sada trpat

-
- Kontakt:
Barca 2-4 gola
Besiktas prolaz
NBA Atlanta
Duplanje + city mora pobjedit ali odigrat ako bas moras na city,pozz
Besiktas prolaz
NBA Atlanta
Duplanje + city mora pobjedit ali odigrat ako bas moras na city,pozz

#musvdg
Kraljuuuuu !!! Kakav tiketbreskva je napisao/la:

FK Sarajevo !
Parma 1/2 i 2/1
Cl.Brugge 1/2
Palmeiras 2/1
Botafogo 1/2
Dinamo 1/2
Rijeka 2/1
Split 2/1
Benfika 2/1
Celtic 1/2
Fener 1/2
Besiktas 1/2
kup utakmice su mi oduvijek bile sumnjiva,zato sam danas odigrao ovako..na cenera u singlovima
i jedan tiket na 20 km
Chelsea 1
Man.Utd 1
Benfika 1
Celtic 2
Rijeka 1
Cl.Brugge 1/2
Palmeiras 2/1
Botafogo 1/2
Dinamo 1/2
Rijeka 2/1
Split 2/1
Benfika 2/1
Celtic 1/2
Fener 1/2
Besiktas 1/2
kup utakmice su mi oduvijek bile sumnjiva,zato sam danas odigrao ovako..na cenera u singlovima
i jedan tiket na 20 km
Chelsea 1
Man.Utd 1
Benfika 1
Celtic 2
Rijeka 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vucevic(18,5)-over
Nowitzki(18,5)-over
M-Gasol(17,5)-under
Lillard(20,5)-over
Cousins(23,5)-over
Horford(15,5)-over
Drummond(12,5)-over
Koga izbacit ?
Nowitzki(18,5)-over
M-Gasol(17,5)-under
Lillard(20,5)-over
Cousins(23,5)-over
Horford(15,5)-over
Drummond(12,5)-over
Koga izbacit ?

- plavipatriota
- Kontakt:
harry_90
kad bi ove tvoje stavio u sistem, šta mi preporučuješ
KOLIKO OD KOLIKO?
kad bi ove tvoje stavio u sistem, šta mi preporučuješ

KOLIKO OD KOLIKO?
Igro na vučevića, nowitzkog, cousinsa i drummonda. Valjda ću ubost.suarez7 je napisao/la:Vucevic(18,5)-over
Nowitzki(18,5)-over
M-Gasol(17,5)-under
Lillard(20,5)-over
Cousins(23,5)-over
Horford(15,5)-over
Drummond(12,5)-over
Koga izbacit ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Juče:
Nešta se i prošlo..
Šteta za ta prva dva, ali valjda danas bude bolje, sada sam uplatio jedan rani:

Bronshoj - Avedore / zp1+
Prijateljska tekma, nema neke posebne analize, više je na sreću..
Kayseri - Bešiktaš / zp1+
Zadnjih 4/5 međusobnih bilo zp1+
Rijeka - Lokomotiva / zp1+
Rijeka mi nekako djeluje kao efikasna ekipa, prodali su Kramarića, ali mislim da će danas proći i bez njega zp1+..
Zadnjih 8/9 međusobnih je bilo zp1+..
Koeficijent za ova tri para: 2.19

Bronshoj - Avedore / zp1+
Prijateljska tekma, nema neke posebne analize, više je na sreću..
Kayseri - Bešiktaš / zp1+
Zadnjih 4/5 međusobnih bilo zp1+
Rijeka - Lokomotiva / zp1+
Rijeka mi nekako djeluje kao efikasna ekipa, prodali su Kramarića, ali mislim da će danas proći i bez njega zp1+..
Zadnjih 8/9 međusobnih je bilo zp1+..
Koeficijent za ova tri para: 2.19
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Cantu-Paok h1(8,5) Cantu je prava domacinska ekipa kojoj treba pobjeda za plasman dalje u eurokupu, Paok je bez sansi ali i da ima neke prilike za plasman dalje tesko mogu protiv Cantua koji je kuci dobio Khimkia 11 razlike i Limoges koji su dosta kvalitetniji od Paoka i ne vidim razlog zasto ne bi bilo bar 9 razlike za talijansku ekipu..
Banvit vise od 80,5 direktan okrsaj za plasman dalje gdje Banvit gostuje ekipi Sassarija i gdje im treba pobjeda za prolaz Sassari je poznat po tome sto ne igra dobru odbranu u prvom mecu ekipu Banvita nije nesto sluzio sut za 3 poena i mislim da ce u ovom mecu biti bolje
Banvit vise od 80,5 direktan okrsaj za plasman dalje gdje Banvit gostuje ekipi Sassarija i gdje im treba pobjeda za prolaz Sassari je poznat po tome sto ne igra dobru odbranu u prvom mecu ekipu Banvita nije nesto sluzio sut za 3 poena i mislim da ce u ovom mecu biti bolje
@badel62
Samo ne znam sta je smiješno. Covjek je realan i nije kompleksas k'o pola ovog foruma. Fol neke uplate po 10KM na 15 prelaza svaki dan, a nikad nista ne prodje. I to kao neki konstruktivan prijedlog?! Ne znam kako moderatori to dopustaju, sprdnja se pravi od teme...
Samo ne znam sta je smiješno. Covjek je realan i nije kompleksas k'o pola ovog foruma. Fol neke uplate po 10KM na 15 prelaza svaki dan, a nikad nista ne prodje. I to kao neki konstruktivan prijedlog?! Ne znam kako moderatori to dopustaju, sprdnja se pravi od teme...
Besiktas kosarka 1
Kijevo x2 pokusat 1/2 5+
Nancy sumnjam da mogu dati 78 koseva zg1
Kijevo x2 pokusat 1/2 5+

Nancy sumnjam da mogu dati 78 koseva zg1
!
Grima je napisao/la:@badel62

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Zadnja izmjena: Willy, dana/u 11 feb 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.