FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Reci NE francuskom chokeru. Odbij od ograde. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: FC Barcelona
Takvi kao ti zaslužuju da gledaju Suareza svako kolo u prvih 11messilla je napisao/la:Reci NE francuskom chokeru. Odbij od ograde.

Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mi ovdje dajemo moralnu podršku urugvajcu
Izdrži Luise i začepi usta hejterima

Ma i od mene ima full support, ali on je vec u 31 godini a nije Messi. Ja sam za to da Suarez ostane, ali nakon odlaska Neymara, kapitalac se mora dovesti.let3 je napisao/la:Mi ovdje dajemo moralnu podršku urugvajcu![]()
Griezmann mi se ne cini los, moze covjek na krilo kao Villa. A najvise ga zelim zbog toga sto igra najbolju odbranu na svijetu, fascinantno je koliko taj covjek pretrci kao napadac, pa zna biti u svom 16

27.10.2020
Re: RE: Re: FC Barcelona
A choker je dao koliko golova ove sezone?miki_92 je napisao/la:Takvi kao ti zaslužuju da gledaju Suareza svako kolo u prvih 11messilla je napisao/la:Reci NE francuskom chokeru. Odbij od ograde.
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-U Martu prelazak u Barsu Bmessilla je napisao/la:Poseban plan za Dembelea pise Sport:
- Nema nista od povratka u decembru
-U januaru ce mu dozirati minute
-U februaru je planiran potpuni povratak
Nema rizika. Posteno.
-U Aprilu posudba Gironi
-U Julu vraćanje u BVB za 15 miliona

- LittleCule
- Kontakt:
Iskreno se meni više sviđa Icardi kao opcija za napadača, no ajde vidit ćemo šta će bit od Griezmanna...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
jos da sport napise nekad sto je istinito, cuj plan se pravi kad ce igrat, djavla ces pravit plan kad on u prve 2 tekme uradi vise nego ostatak ekipe za sezonu
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš će doći da trči i gine u odbrani. Pun je njemu **** i Chola i odbrane, kao i Ardi.leorey je napisao/la:Griezmann mi se ne cini los, moze covjek na krilo kao Villa. A najvise ga zelim zbog toga sto igra najbolju odbranu na svijetu, fascinantno je koliko taj covjek pretrci kao napadac, pa zna biti u svom 16

Koji će nam klasična devetka? Eto Luis je devetka pa mora da se često izvlači na krilo zbog Messijeve pozicije. Bolje bi nam došlo krilo, a ni Griezmann to nije, em je još ljevak pa bi imali tri ljevaka u napadu.LittleCule je napisao/la:Iskreno se meni više sviđa Icardi kao opcija za napadača, no ajde vidit ćemo šta će bit od Griezmanna...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne treba niko.
Valjda do godine Suarez nauci prijem lopte
Valjda do godine Suarez nauci prijem lopte
treba, treba, lijevo krilo koji moze i u vrhu igrati, nesto tipa mbappea, martiala, izbit ce vec neki francuz, bitno da moze vise pozicija igrati, ako je limitiran cisto na spic, imas pacu v2 il ako je krilo, deulofeu v2, tacno bi za pedra v2 barto guzice dao
Pa ko ce pored Messija zabijati preko 30 ? Sta fali, 20tak je imao i NeymarFCBlaugrana je napisao/la:Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu

27.10.2020
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Pa dembelea smo doveli da zamjeni Neymara (20 golova), Griezman je zamjena za Suareza a ovaj drugi je zabio 100 golova u zadnje 2 sezone...naravno ne ocekivam iste brojke kao Kod suareza u zadnje dvije godine ali mi Griezman neko ne izgleda kao neko top pojacanje kao sto smo imali zadnjih godina (Suarez,Villa i Eto)...mislim da bi bio novi Sanchez, bez konstane u igri...leorey je napisao/la:Pa ko ce pored Messija zabijati preko 30 ? Sta fali, 20tak je imao i NeymarFCBlaugrana je napisao/la:Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Griezmann je zabijao 30+ za Atletico, zasto mislis da bi mu problem bilo 25-30 u ekipi poput Barcelone, jos pored Messija?FCBlaugrana je napisao/la:Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu
Plus on radi mnogo vise od zabijanja golova.
Uostalom sta je tacno Barcelonin standard u 2017. i poslije onakvog ljeta sa transferima? To je stvar proslosti, sada imas Barcelonu u kojoj je Deulofeu znacajan faktor, i koja nije mogla mrtvog Di Mariju dovesti. Mogu biti sretni ako dovedu nekoga upola dobrog kao Griezmann, kamoli njega.
- LittleCule
- Kontakt:
Thigao Alcantara se opet dovodi u neke kombinacije s Barcelonom, vjv ako se ne uspije ispregovarat s LFC-om za Coutinha idu pužeći do Bayerna po Thiaga ... 

- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ne kazem da je los igrac ali isto ce minimalno $100mil kostati a on minnikad nije bio neka top klasa, mozda grijesim ali nisam siguran za njega... dobro necemo deulofeua sada spominjati ovdje jer je doveden za male pare i samo da sluzi za backup, sada govorimo o buducoj klasi u barceloninom napadu...i da 3 ljevaka unapadu-ni to mi ne zvuci bas pametno...Donnie Darko je napisao/la:Griezmann je zabijao 30+ za Atletico, zasto mislis da bi mu problem bilo 25-30 u ekipi poput Barcelone, jos pored Messija?FCBlaugrana je napisao/la:Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu
Plus on radi mnogo vise od zabijanja golova.
Uostalom sta je tacno Barcelonin standard u 2017. i poslije onakvog ljeta sa transferima? To je stvar proslosti, sada imas Barcelonu u kojoj je Deulofeu znacajan faktor, i koja nije mogla mrtvog Di Mariju dovesti. Mogu biti sretni ako dovedu nekoga upola dobrog kao Griezmann, kamoli njega.
Griezmann je sigurno klasa od igraca. U Barceloni bi jos vise dosao do izrazaja kao sto je slucaj i sa drugim vrhunskim nogometasima.FCBlaugrana je napisao/la:Pa dembelea smo doveli da zamjeni Neymara (20 golova), Griezman je zamjena za Suareza a ovaj drugi je zabio 100 golova u zadnje 2 sezone...naravno ne ocekivam iste brojke kao Kod suareza u zadnje dvije godine ali mi Griezman neko ne izgleda kao neko top pojacanje kao sto smo imali zadnjih godina (Suarez,Villa i Eto)...mislim da bi bio novi Sanchez, bez konstane u igri...leorey je napisao/la:Pa ko ce pored Messija zabijati preko 30 ? Sta fali, 20tak je imao i NeymarFCBlaugrana je napisao/la:Ne znam ali Griezman mi nikako nije za barceloninih standarda...imam osjecaj da je tip igraca koji ce maksimalno zabijati 20 golova po sezoni a to je malo za barcelonu
To je sve sto-ako. Rizik se mora svakako preuzeti, a po ko zna koji put se opet pokazalo da ne valja suditi prije i da nikad ne znas kako ce se ko uklopiti i hoce li opravdati novac.
Griezmann za 100M je na ovom ludom trzistu bagatela. Pa htjeli su ljudi izvalit 170M za Coutinha

27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Danas je 100 miliona ono sto je 30 miliona bilo 2010. To je osjetno ispod realne Griezmannove cijene. Pogotovo na ljeto kad SP dodatno pojaca cijene. Pa ovo ljeto nisu mogli Coutinha za 130-140 miliona dovest, o cemu pricamo.FCBlaugrana je napisao/la:
Ne kazem da je los igrac ali isto ce minimalno $100mil kostati a on minnikad nije bio neka top klasa, mozda grijesim ali nisam siguran za njega... dobro necemo deulofeua sada spominjati ovdje jer je doveden za male pare i samo da sluzi za backup, sada govorimo o buducoj klasi u barceloninom napadu...i da 3 ljevaka unapadu-ni to mi ne zvuci bas pametno...
- LittleCule
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Danas je 100 miliona ono sto je 30 miliona bilo 2010. To je osjetno ispod realne Griezmannove cijene. Pogotovo na ljeto kad SP dodatno pojaca cijene. Pa ovo ljeto nisu mogli Coutinha za 130-140 miliona dovest, o cemu pricamo.FCBlaugrana je napisao/la:
Ne kazem da je los igrac ali isto ce minimalno $100mil kostati a on minnikad nije bio neka top klasa, mozda grijesim ali nisam siguran za njega... dobro necemo deulofeua sada spominjati ovdje jer je doveden za male pare i samo da sluzi za backup, sada govorimo o buducoj klasi u barceloninom napadu...i da 3 ljevaka unapadu-ni to mi ne zvuci bas pametno...

U eri kada 40M dodje jedan Paulinho, 30ak-40ak i više milijuna neki ''wonderkidi'' iz Brazila, 100M je bagatela za igrača poput Griezmanna, kao što je i 222M bila bagatela za Neymara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.