FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

egocentrik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la egocentrik » 17 avg 2014, 02:39

hz033 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ma ok su igrali, Berberovic malo retardiran, Stojcev se mora malo uozbiljiti, ostali ok. Posjed lopte 95%, realizacija mora biti bolja. Jbg protiv retardiranih ekipa koje igraju u formaciji 10-0-0 poput Veleza veceras treba vise ici na suteve sa distance nego centar-suteve al hajd sad.Vjerujem da je momcima bila vise Borussia u glavi neg ista drugo. Samo naprijed ;) !

Oprostit- ćemo ti tvojih tlinaect dodina.
Paša moj ja imam klinca od toliko godina, a vi sa onom igrom, sumnjam da možete u gornji dio tabele, s sad možeš u krevet :wave: .
Da imas 50 ili 15 ne mozes naseg igraca zvati retardiranim, a tek jedinu ekipu koja ima postovanje od nasih, i navijaci i klub. Malo se urazumi makar.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 avg 2014, 02:40

Ja stvarno ne znam šta ste očekivali, Velež s igračem manje i golom prednosti u gostima protiv ponajbolje ekipe u ligi nije imao drugog izbora nego da se brani. Da su se otvorili vjerovatno bi primili bar 2-3 gola i lagano izgubili. Evo i dok se ekipa branila imala je puno sreće, 2 puta čistili s gol linije, 2 puta stativa itd...
Vama želim puno sreće protiv Borussije i dabogda naplatili protiv njih ove promašaje protiv Veleža. Pozdrav ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 02:41

Uh počele su "kore na rende", vodi ga kući ako ti je toliko drag!
U novi boj ...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 17 avg 2014, 03:39

vm22 je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta ste očekivali, Velež s igračem manje i golom prednosti u gostima protiv ponajbolje ekipe u ligi nije imao drugog izbora nego da se brani. Da su se otvorili vjerovatno bi primili bar 2-3 gola i lagano izgubili. Evo i dok se ekipa branila imala je puno sreće, 2 puta čistili s gol linije, 2 puta stativa itd...
Vama želim puno sreće protiv Borussije i dabogda naplatili protiv njih ove promašaje protiv Veleža. Pozdrav ;)
Potpis

P.S. malo me iznenadio forumas pod nickom sekac ali drago mi je sto je pokazao lice.. Sretno protiv švaba i pozdrav svoj ok bordo ekipi koja se ne okrece kako vjetar puse
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 17 avg 2014, 04:31

RezervniGolman je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta ste očekivali, Velež s igračem manje i golom prednosti u gostima protiv ponajbolje ekipe u ligi nije imao drugog izbora nego da se brani. Da su se otvorili vjerovatno bi primili bar 2-3 gola i lagano izgubili. Evo i dok se ekipa branila imala je puno sreće, 2 puta čistili s gol linije, 2 puta stativa itd...
Potpis

P.S. malo me iznenadio forumas pod nickom sekac ali drago mi je sto je pokazao lice.. Sretno protiv švaba i pozdrav svoj ok bordo ekipi koja se ne okrece kako vjetar puse
Djesi rezervo.. Cestitam na osvojenom bodu. Al brate mili previse seru po sudiji. Cuvajte Jusufbegovica, veliki je strucnjak. Svaka mu cast

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 17 avg 2014, 04:53

Potpis

potpis ko hum ! Brato samo te on iznenadio ima njih još .... Nema veze :o
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 17 avg 2014, 05:23

MostarskiAntifasist je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:5 komada sutra.
Nije bola 5 nego devet :lol: :lol:
Da citiram ovog levata kao i onog trinaestogodišnjaka @fcsforever koji su najavljivali neke petarde šestarde itd aaaaa ušaaaaaa balavurdijo :lol:
14.02.1945

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 avg 2014, 09:07

I prije smo bili jaki,i prije se desavalo da nam ekipa sa igracem manjem otkine bod.Ali ona ekipa jucer Veleza je definitivno bila jedna od najlosijih ekipa koja je u zadnje vrijeme gostovala na Kosevu.Jednostavno smo onakvu ekipu morali dobiti,ali eto desava se..Ako je ovaj Velez kandidat za Evropu,e onda je ova Premijer liga dotakla dno.Mada je po meni Evropa vise plod necije zelje,nego stvarne kvalitete ekipe Veleza, koji nista nije bolji od recimo Slobode,Olimpica,a o velikoj cetvorci da ne pricam.

Sad zaboraviti ovu utakmicu,pokusati sto skuplje prodati kozu protiv Borrusije ,a onda se posvetiti Premijer ligi.Na kraju sezone dovesti jednog klasicnog spic igraca,te jednog stopra jer meni Dupovac-Tatomirovic ne ulijevaju sigurnost..Berberoviću se zahvaliti,i onda lagano se posvetiti Premijer ligi, i krenuti po duplu krunu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 avg 2014, 09:41

A sad

slika

Velez je za mene zavrsena prica, idemo derati svabe.
1946

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 17 avg 2014, 09:54

Idemo dalje :)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 avg 2014, 09:58

Sinoc smo u drugom poluvremenu bili mnogo bolji lopta nije htjela u gol nema veze okrecemo se svabama i da pobjedimo abd!! :cool: , a kasnije abd pobjedit mladost u gostima u sta ne sumljam :)
04.10.2009 !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 avg 2014, 10:02

Potpis

Ma sekac je dobar kao hljeb samo je razocaran rezultatom, sigurno kada hladne glave pogleda situaciju reci ce da ste vi ovako jedino i mogli igrati nakon igraca manje i objektivno obzirom na kvalitet obje ekipe. Ne mozes doci na Kosevo i nadigravati se sa ovakvim Sarajevom, mada sam misljenja da opet oni ne bi trebali imati toliko problema kada igraju protiv bunkera. Samo sabura.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2014, 10:10

ljudi i ova sinoc utakmica je pokazatelj da moras biti koncentrisan maximalno da bi pobjedio ,suplja je prica kako cemo se prosetati ligom i dati svakom 4-5 komada to je najgore sto nam se moze desit da tako razmisljamo ,a poceli smo poslije borca .ja nisam uopšte razocaran sinosnjiom igrom ,malo jesam rezultatom al to je fudbal,vratit ce se ovi promasaji negdje .sad idemo se ponosati s borusijom pa sta bude ,a sto se tice prvenstva imamo najbolju ekipu i to cemo dokazati tokom sezone samo bez prevelike euforije ili nakon nekih poraza koji ce sigurno biti da ne pocnemo s pljuvanjem i trazenjem problema gje ih nema .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 17 avg 2014, 10:19

amypitar je napisao/la:I prije smo bili jaki,i prije se desavalo da nam ekipa sa igracem manjem otkine bod.Ali ona ekipa jucer Veleza je definitivno bila jedna od najlosijih ekipa koja je u zadnje vrijeme gostovala na Kosevu.Jednostavno smo onakvu ekipu morali dobiti,ali eto desava se..Ako je ovaj Velez kandidat za Evropu,e onda je ova Premijer liga dotakla dno.Mada je po meni Evropa vise plod necije zelje,nego stvarne kvalitete ekipe Veleza, koji nista nije bolji od recimo Slobode,Olimpica,a o velikoj cetvorci da ne pricam.

Sad zaboraviti ovu utakmicu,pokusati sto skuplje prodati kozu protiv Borrusije ,a onda se posvetiti Premijer ligi.Na kraju sezone dovesti jednog klasicnog spic igraca,te jednog stopra jer meni Dupovac-Tatomirovic ne ulijevaju sigurnost..Berberoviću se zahvaliti,i onda lagano se posvetiti Premijer ligi, i krenuti po duplu krunu.
Čuk najlošija :crazy: daj bola ne kenjaj. Šta smo trebali s igracem manje otvorit se protiv ekipe kojoj samo golman ne moze dat gol. Ono je bila Fejina taktika jer se protiv Sarajeva ne moze drugacije igrati. Imali smo i onu Pejinu na 0:1 milimetar pored stative. Syebo nas je sudije jer je iskljucio najvaznijeg igraca kad je tranzicija s anijem po desnoj strani u pitanju. Siguran sam da bi imali jos 2-3 kontre da je on ostao. Jeste dobri ali brato moglo je svasta bit. Malo mi smetaju tvoji prelivoda komentari jer se čas na Veležovoj temi uvlačiš u pakaš a čas na temi Sarajeva omalovažavaš ekipu koja nije izgubila 10 utakmica i u zadnjih 5 primila samo jedan gol. Ne moramo u evropu ako nije pošteno ali mi čemo se potruditi da je izborimo a to možemo samo onim srcem na terenu kao sinoć. Ja Sarajevu želim titulu i sigurno će je osvojit ali hajmo malo bit realni majka mu stara
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 avg 2014, 10:42

Na kraju se ispostavilo da je crveni karton više pomogao Veležu nego Sarajevu.
F.K.SARAJEVO

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 17 avg 2014, 10:43

mozemo mi do sutra pricati kako je moglo proci, zaboraviti utakmicu, cestitati navijacima Veleza, mi izgubili bodove oni uzeli bod kako su znali i tu zavrsava sva prica, jesmo se okliznuli, al okrenuti se sad Borusiji i to odraditi, i kad se to zavrsi nadam se da cemo se konacno okrenuti vise domacem takmicenju jer sigurno i igracima pamet malo luta !!!
tek je 3 kolo, ima se jos puno igrati i samo mi pravimo dramu ovako rano, sabura raja bice ovo dobro ;) !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 avg 2014, 10:51

molotovljev je napisao/la:Na kraju se ispostavilo da je crveni karton više pomogao Veležu nego Sarajevu.
Reci da se salis.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 avg 2014, 10:55

terabajt je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Na kraju se ispostavilo da je crveni karton više pomogao Veležu nego Sarajevu.
Reci da se salis.
Vjerovatno bi Velez i pobjedio da im je iskljucen jos jedan igrac ali Valjic nije zelio bas toliko da pomaze Velezu..
BUDI ŽELJO !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2014, 11:02

ljudi FK SARAJEVO ce biti prvak :!: a bice i kiksevsa i poraza to je normalno i za to sabura .ovo je prilika konama da se vesele malo i da misle i da nismo toliko dobri .al nije bitno hajmo se mi okrenuti evropskoj tekmi .

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 11:05

Potpis

Vidi ponavljam kao papagaj i neču više pisati ništa jer vi svi pokazujete svoj obraz.Ja nisam onaj kako vjetar puše niti ču ikad biti ,drugo priupitaj sebe ko mijenja mišljenje vi koji ste ovde došli pisati o nekoj velikoj igri koje ni na mapi niste imali naveo sam o borbenosti da je zasluženo što nosite bod ali pričati o vašoj dobroj igri ili taktici ne mogu jer ono je fuj što ste vi sinoć prikazali nakon onih silnih najava kako če te igrati bla bla bla..... E sad se postavlja pitanje ko se povija kako vjetar puše ja ili neko?Ja koji pošteno govorim da sam razočaran vašom izvedbom sinoć (o Sarajevu ćemo drugi put da ne uzimam vrijeme i prostor) ili vi koji slavite bod uz "super"izdanje Veleža.Jesam li ja pokazao lice mislim da sam uvijek takav bio jesam li igdje uvrijedio nekog navijača Veleža ili nešto slićno?Ako je za vas uvreda to što vam neko kaže da ste sinoć bili nafakaši i da ste se branili kao Žepa je li to uvreda ili što sam rekao da se igralo viktorije?Eto da se ne bi neko uvrijedio. Vi ste najbolji tim koji sam gledao zadnjih 10 godina je li bi to volio da kažem i onda se ne bi okretao kako vjetar puše!? Vidi ja nisam taj niti ču ikad biti bod pošteno osvojen na kakav naćin i kojom igrom koga če biti briga već danas ali ja sam samo iznijeo svoje mišljenje o vašoj igri da ste igrali u najmanju ruku sramotno.Neču vam čestitati na osvojemom bodu jer ne volim ekipe koje autobus parkiraju pred gol i sad kome pravo kome krivo zaboli me! RedArmy inaće Mostar volim kao i Velež i branio sam ih uvijek i branit ču ih kad god to treba.Nikad nisam zaboravio onu pomoć koju ste nam dali nikad, umrijet ču ali to zaboraviti neču i ne mogu.Nisam ni očekivao dsa se neko Sarajevu naguzi da mu pokloni bod-ove i pobjedu nije ni sportski ni pošteno .Mislio sam da če se igrati malo otvorenije ali vi ste imali cilj bod pa makr svih 11 bili na liniji to je tako. Dobro reče Rammstein "cilj opravdava sredstva" i prem tome da apsolviramo komentar:"Vi došli po bod uzeli i vozdra".Vezan sam za Mostar iz nekih svojih privatnih razloga ćak sam i JNA služio na Rodoču ali to je nešto što ja nosim u duši a igra je igra i sad.......Storm hvala jarane ja jesam razočaran rezultatom ali vjeruj mi više igrom već sam rekao da ne tupim bez veze.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 avg 2014, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.