FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 15:01

nime_tm87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Meni se i nije nešto svidio ovaj Antolović, nije izdržao ni polusezonu u Borcu, a da dođe u šampiona i da bude prvi golman.Smiješno.Više je pokazao golman Travnika, Fejzić čini mi se, i njega bih volio vidjeti u našem timu.
Ma jok.. iz nase lika osim mozda Mujkica nikog ne bih volio vidjeti na golu ŠAMPIONA... Ja bi najvise volio da se Zdenko vrati
I meni je Zdenko prvi na listi želja zbog mnogo stvari ;) Što se tiče Mujića iz Slobode taj golman je odavno postao rupa, činjenica je da igra u smiješnoj ekipi, ali majku mu pa nešto da odbrani, neku paradu, on samo pogleda za onom loptom i to je to. Gori je od Bukvića u Trebinju :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 05 jun 2012, 15:02

nime_tm87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Meni se i nije nešto svidio ovaj Antolović, nije izdržao ni polusezonu u Borcu, a da dođe u šampiona i da bude prvi golman.Smiješno.Više je pokazao golman Travnika, Fejzić čini mi se, i njega bih volio vidjeti u našem timu.
Ma jok.. iz nase lika osim mozda Mujkica nikog ne bih volio vidjeti na golu ŠAMPIONA... Ja bi najvise volio da se Zdenko vrati
ma kakav crni mujkić :) pogledaj ti gol adilovića u tuzli..mujkić da je iole kakav golman izletio bi ispred njega..a ne cekat na liniji ;) moze on branit zicere banovićima, drini itd..al ajd dalje..aa-a
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jun 2012, 15:16

http://spo.rtin.ba/vijesti.aspx?id=31929" onclick="window.open(this.href);return false;

Srce ko munara kad procitam ovakve izjave

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 jun 2012, 15:19

Amoxicillin je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
ma kakav crni mujkić :) pogledaj ti gol adilovića u tuzli..mujkić da je iole kakav golman izletio bi ispred njega..a ne cekat na liniji ;) moze on branit zicere banovićima, drini itd..al ajd dalje..aa-a
Svaki golman kada brani protiv Zelje daje svoj maximum... sjetite se samo sta je Karic vadio protiv nas dok je igrao u Zvijezdi, a kada je dosao u Zelju ljudi mu sa 40 metara golove davali. Isto tako je i Fejzic vadio nemoguce a vjerujem da ne posjeduje kvalitet za prvog golmana Zeljeznicara... Volio bih vidjeti Avdukica, ili dovesti Baotica koji ima i kvalitet a i iskustvo na golu.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jun 2012, 16:12

nime_tm87 je napisao/la:http://spo.rtin.ba/vijesti.aspx?id=31929

To je ona vrijednost koja se pocela desavati u nasoj ekipi.Igraci pocinju razmisljati drugacije.Imaju sigurnost ovde.Imaju pred sobom i nekoliko slucajeva prijasnjih igraca koji su naletjeli na zid kada su ubrzano isli od nas.Jedan od rijetkih koji je uspio na tu foru je Cocalic.Ostali se nisu bas proslavili.Imaju isto tako nekoliko igraca koji su otisli i dobro prosli kada su poslusali Amara.Sve to oni vide.Sada je sasvim logicno da reaguju ovako i to je velika vrijednost,nase najvece pojacanje,da se ne ide po svaku cijenu.Strpljenjem i dobrim radom oni ce dostici dobar nivo,i moci ce se lijepo prodati na kraju,da budu svi zadovoljni.Ovakve izjave su posljedica velike inteligencije koju posjeduje Amar Osim.Uspjeva igracima da usadi logiku koja je ustvari i jedina ispravna.Ko god je potrcao za novcem nije se bas napasao.Radije malo sacekati,pa ce novac doci sam od sebe.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 05 jun 2012, 16:23

boccaccio je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:http://spo.rtin.ba/vijesti.aspx?id=31929

Treba sa Kvesom ako ostane obavezno produziti ugovor da nam do godine ne ode dzaba. A valjda su i igraci prepoznali ambicije kluba tako da nemaju toliko razloga da idu prvom prilikom...
FORZA ZELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 16:41

Kvesa je u ovom intervjuu rekao da nema ništa protiv produženja ugovora sa Željom, i da mu je ovdje veoma lijepo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 05 jun 2012, 16:51

Kad se samo sjetim toga
Jedan od ljepših trenutaka u životu ako nije i najljepši.
Dadoše go iz ofsajda, želudac mi se okreno , a kad vidjeh zastavicu u zraku pade mi stjena sa srca.

Onda dodje i devedeseta iz nicega Željo napravi kontru,
Zabi ga Zuban.. Cijeli jug skace, ludnica, svi izgubljeni, niko ne može da vjeruje
, a sa druge strane pitari bukvalno placu, oni pogotovo ne mogu da vjeruju...

MI CEMO JE PAMTIT DUGO, A ONI JOŠ DUŽE! VOLIM TE ŽELJEZNIČARE!!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 jun 2012, 16:53

Pirke_TM87 je napisao/la: Svaki golman kada brani protiv Zelje daje svoj maximum... sjetite se samo sta je Karic vadio protiv nas dok je igrao u Zvijezdi, a kada je dosao u Zelju ljudi mu sa 40 metara golove davali. Isto tako je i Fejzic vadio nemoguce a vjerujem da ne posjeduje kvalitet za prvog golmana Zeljeznicara... Volio bih vidjeti Avdukica, ili dovesti Baotica koji ima i kvalitet a i iskustvo na golu.
avdukic se vratio u borac

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 05 jun 2012, 17:47

Sjecal se ko ovog golmana http://www-herzog.transfermarkt.de/en/b ... 46407.html" onclick="window.open(this.href);return false;

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 05 jun 2012, 17:51

naše dijete, ponos nacije!

slika
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jun 2012, 17:55

rock87 je napisao/la:Sjecal se ko ovog golmana http://www-herzog.transfermarkt.de/en/b ... 46407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sjecam se ja. bio mi komsija i dan danas se cujem sa njim. ne vjerujem da ce on doci posto je pred potpisom za istru :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2012, 18:32

fali ti jedan kup u potpisu. titula i kup se ne isključuju međusobno.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 05 jun 2012, 18:46

arelinho je napisao/la:
rock87 je napisao/la:Sjecal se ko ovog golmana http://www-herzog.transfermarkt.de/en/b ... 46407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sjecam se ja. bio mi komsija i dan danas se cujem sa njim. ne vjerujem da ce on doci posto je pred potpisom za istru :D

Rek'o se nekad u Želju vratit.
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 05 jun 2012, 20:12

SRETAN NAM ZUBANDAN!!...iz Zavidovica ;)
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 05 jun 2012, 21:47

Ko je gledao Bukvica protiv Bjelorusije vidio je pravog nasljednika Adnana Guse !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 jun 2012, 22:35

nanek je napisao/la:Ko je gledao Bukvica protiv Bjelorusije vidio je pravog nasljednika Adnana Guse !
bravo, i ja mislim da mi ovog momka puno ponizavamo.a ako se vratimo malo u proslost vrlo je tesko bilo postati Željinom jedinicom,previse nepovjerenja previse negodovanja,umjesto podrske i ovacija,tesko je biti golman a pogotovo u nasem Želji,u Bukviću vidim Šehića pa sta god neko pricao
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 05 jun 2012, 23:56

Izdržao bi Antolović da ga uprava Borca nije otjerala radi greške koju je napravio protiv Zvijezde, svakome se desi ! ;)
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jun 2012, 01:26

old school je napisao/la:
nanek je napisao/la:Ko je gledao Bukvica protiv Bjelorusije vidio je pravog nasljednika Adnana Guse !
bravo, i ja mislim da mi ovog momka puno ponizavamo.a ako se vratimo malo u proslost vrlo je tesko bilo postati Željinom jedinicom,previse nepovjerenja previse negodovanja,umjesto podrske i ovacija,tesko je biti golman a pogotovo u nasem Želji,u Bukviću vidim Šehića pa sta god neko pricao
A ne ne,ja ne vidim nigdje nikakvo ponizavanje za Bukvica...bice to dobar golman...samo je poenta u ovome bice...
Njemu ce trebati vremena i trebacemo ga malo istrpiti.Kao i sa Sehicem isto.Pa je Sehic postao dobar golman na kraju,ali je mnogima zivce pojeo.Radi se o tome sta mi kao klub hocemo.Sa Bukvicem u ovoj sezoni evropu ne mozemo igrati.Pa to je valjda jasno.Sa Bukvicem u nekoj drugoj sezoni svakako mozemo igrati evropu.
Pitanje je sta zelimo.Zelimo li napraviti iskorak u evropi? Onda ne mozemo racunati na golmana koji je mlad i nije branio vise od dvije utakmice u zadnjih godinu dana.
Ako ga pustimo da brani u evropi sada,to je mac sa dvije ostrice.Trazimo rezultat a golman neiskusan.Ako se kroz dvije godine pokaze odlicnim,opet cemo ga izgubiti jer ce se prodati.To je tako.
Da li rizikovati evropu zbog mladog golmana koji je nesumnjivo jako perspektivan? Ja mislim da ne.Ali ne bi bilo ni fer drzati ga na klupi,pa poslije evrope staviti ga na gol.Znaci pitanje je sta hocemo.Ja sam zato da ga ili stavimo na gol od pocetka do kraja pa da ga ponekad i trpimo ili da nadjemo dobrog golmana a Bukvic neka sazrijeva kroz treninge,prijateljske ili manje vazne zvanicne utakmice,dok se ne prepozna njegova spremnost.On sada nije spreman da preuzme odgovornost prvog golmana ako se trazi iskorak i u evropi.Buducnost je kluba i to je svakako dobro,ne vjerujem da ce i Amar bas da odmah preuzme odgovornost da ga stavi i da toliki pritisak bude na tom mladicu u danima kada od kluba svi puno ocekujemo,pa da ga odmah proglasavamo krivcem za neke primljene golove u dobi kada je momak najosjetljiviji.Pravi nasljednik Adnana Guse svakako moze biti Bukvic,ali ne odmah,u to sam uvjeren.Treba nam golman u ovom prelaznom roku.Bez ponizavanja Bukvica,koji ce sigurno postati prava jedinica Zelje,ali u doglednom vremenu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 06 jun 2012, 02:18

Ovi malo upućeniji možda znaju: spominje li se Gnjatić u bilo kakvim kombinacijama ? Bio je solidan protiv Bjelorusa u ono vremena što je dobio priliku za igru(mene je dojmio, mogao bi biti odličan zadnji vezni) a ugovor sa Kozarom mu ističe krajem mjeseca prema informacijama koje imam :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bablaz1 i 44 gosta.