IspravljenoMorenoATM je napisao/la:Rickie bi mogo u West Brom..![]()
![]()
![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Opet Ispravljeno.gaston je napisao/la:IspravljenoMorenoATM je napisao/la:![]()
![]()
Rickie bi mogo u West Brom..
Arena ne prenosi tekme protiv HJK-a i Swindona

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma naću ti ja linkove u HD-u samo me nemoj banovat 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rickie Lambert having medical at West Brom ahead of proposed transfer from Liverpool..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
jesi li ti stvarno ozbiljan da serujes ove gluposti,i one poput mullera ?MorenoATM je napisao/la:![]()
![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Na kraju bu oba dva igrala sljedeće sezone.. Možda i Van Gaal zamjeni Rodgersa..lPonos Torina je napisao/la:jesi li ti stvarno ozbiljan da serujes ove gluposti,i one poput mullera ?MorenoATM je napisao/la:![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sta je s Balotelijem?

Već počeo

- BeyKopites
- Kontakt:
Puno sreće Lambertu, ispunila mu se želja igrao je za Liverpool al' vidjelo se da nije za velike klubove.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- kumkalesic
- Kontakt:
BeyKopites je napisao/la:Puno sreće Lambertu, ispunila mu se želja igrao je za Liverpool al' vidjelo se da nije za velike klubove.
Imamo mi takvih još dosta, ali ih se ipak ne rješavamo

Dvojac zadnjih veznih je ponajbolji primjer

Joint_fc
- BeyKopites
- Kontakt:
Istina druže, posebno brazilski Lav, meni veoma drag igrač koji je istini za volju, već odavno trebao napustiti klub.Ali, šta da se radi, i kada se riješimo nekog prosjeka, već u sljedećem roku masno platimo nekog sličnog igrača.kumkalesic je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:Puno sreće Lambertu, ispunila mu se želja igrao je za Liverpool al' vidjelo se da nije za velike klubove.
Imamo mi takvih još dosta, ali ih se ipak ne rješavamo![]()
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ono što je meni posebno krivo jeste što zadnjih nekoliko godina imamo novac za sve pozicije, a pogotovo ove u ofanzivi, ali kada je u pitanju rekonstrukcija veznog reda, eee za to nema para. Pa to onda krpimo sa Milnerom koji je i premija u odnosu na brazilskog Lava ili ovog welškog Vuka Mandušića (baš mu stoji ona bradaBeyKopites je napisao/la:Istina druže, posebno brazilski Lav, meni veoma drag igrač koji je istini za volju, već odavno trebao napustiti klub.Ali, šta da se radi, i kada se riješimo nekog prosjeka, već u sljedećem roku masno platimo nekog sličnog igrača.kumkalesic je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:Puno sreće Lambertu, ispunila mu se želja igrao je za Liverpool al' vidjelo se da nije za velike klubove.
Imamo mi takvih još dosta, ali ih se ipak ne rješavamo![]()

Joint_fc
Allen će da ima odličnu prestojeću sezonu, osjećam,
- Ponos Torina
- Kontakt:
Liverpool squad that has travelled to Finland to play against Helsinki tomorrow:
Chirivella, Clyne, Coutinho, Fulton, Gomez, Henderson, Ibe, Ings, Kent, Lallana, Origi, Skrtel, Lovren, Maguire, Mignolet, Milner.
Those who haven't travelled are likely to play the game against Swindon on Sunday.
Chirivella, Clyne, Coutinho, Fulton, Gomez, Henderson, Ibe, Ings, Kent, Lallana, Origi, Skrtel, Lovren, Maguire, Mignolet, Milner.
Those who haven't travelled are likely to play the game against Swindon on Sunday.
- kumkalesic
- Kontakt:
Bez zadnjeg veznog u momčadiLiverpool team: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Henderson, Milner, Coutinho, Ibe, Lallana, Ings.
Substitutes: Fulton, Maguire, Chirivella, Kent, Allan, Origi.

Ipak bi se možda moglo i desiti ono što sam pisao prije nekoliko dana

Joint_fc
Zadnja izmjena: Rolex312, dana/u 01 avg 2015, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nad nama nebo ima da gori!
- JackRaven7
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.