tugi plaki, ne kolju se vise medjusobno. mir u kuci zarad bodeva.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ti si u austriju očigledno u stočnom vagonu ušao, drugačije te nebi pustili.solinas je napisao/la:Sta je bilo jaraniko, ko ti drma kavezPoliceman je napisao/la:Najjace oruzje vam je pisati "glup si" i postaviti par slika![]()
a daj jel ovo realno
![]()
Dosta kralj je pokazao klasu i na ovoj temivratit cu se kad napredujete jer ovo je teski amaterizam
![]()
Pa debilu, izrode kuce vlastite. ....ooooo majku ti debilnu idi ba na svoje teme tamo pisi nesto d rkaj na pogbu.
Idi bolan smiju ti se ljudi pa vidis da nece niko bolan da te kara. ..Simpatican pokusaj ali vjeruj sitna si ti riba. ..
Nije ovo za tebe.Idi yebacu ti oca pretucu ti majku. ...
Maskota ove teme, on sve zna on ima jarane u fks cak i one koji igraju za fks, poznaje trenere, cistacice...sve zna! Jos ga pocasteVirtu4l je napisao/la:Nisi znao da su Pantelija i Crnkić guzni 'averi?Zeljo92 je napisao/la:E cuj njemu drug igra u fksPantelija je napisao/la:jao gledaj ti kako to izmislja hahaah culi da neko hoce da kupi klubb od tana i odmah kasne plate3 mjeseca kasne, ali danaas se sjetili
usput, drug mi igra u fks, plata mu je redovna a i casti Bgm fino vazda raju .... sigurno "kredit"![]()
![]()
![]()
![]()
sacekaj jos malo pa ces vidjet ko je upravu
Garant ti je drug jedan od vodja sa sjeveraPantelija je napisao/la:jao gledaj ti kako to izmislja hahaah culi da neko hoce da kupi klubb od tana i odmah kasne plate3 mjeseca kasne, ali danaas se sjetili
usput, drug mi igra u fks, plata mu je redovna a i casti Bgm fino vazda raju .... sigurno "kredit"
belosevic28 je napisao/la:Kad ti lik kojem je hladno nick the maniKs popuje, sve ti je jasno![]()
Vec ga zamisljam, ima 18 godina, 14 zuba u glavi, i zivotni uzor mu Zula...
Kako intelektualan odgovor, potvrdio je da je onakav kakvim sam ga opisaothemaniaks je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kad ti lik kojem je hladno nick the maniKs popuje, sve ti je jasno![]()
nesto si ti pobrko..pa citav jug zajedno nema 14 zubabelosevic28 je napisao/la:Kako intelektualan odgovor, potvrdio je da je onakav kakvim sam ga opisaothemaniaks je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kad ti lik kojem je hladno nick the maniKs popuje, sve ti je jasno![]()
Nikad, protiv toga se i borimo kao sto se i dokazalo u slucaju Dino Selimović. Pa necemo se valjda spustiti na nivo Manijaka, 1 covjek ih ugasio na par utakmica, maltretirao sve, pucao reket klubu da uzima markicu od svake prodane karte jedno vrijeme i slicno. Ovo je samo neki pocetni dio sto i dosta raje zna koja je dozivjela to na tribini. Necu da spominjem neke teze i vece stvari sada.Jaozinho22 je napisao/la:Redovnija im je na sjeveru plata nego u svlačionici.themaniaks je napisao/la:Pitari,kad su vam igraci zadnji put dobili platu ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.