FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
jaci smo nazad, dosta slabiji prema naprijed
opet su nam klupa Mehidic, Govedarica, Krpic- kad ne ide vucemo sa klupe nekog od njih 3, a to je samo izmjena radi izmjene, da se kaze eto pokusali smo nesto.
U prvom timu nam je Zec koji je macak u vreci, a treba da bude ta prevaga. Mozda proigra, a mozda i ne- to cemo tek da vidimo. Ako ne ide organizacija i kreacija igre umjesto Zebe i Ordage imamo samo Grahovca koji je sa kreacijom na "vi".
da rezimiramo kad ne ide, kad ne mozemo da nadjemo rjesenje, kad neko nije u formi ili je nedo bog povrijedjen uzdamo se da ce nam prevagu, pobjedu i titulu donijeti Krpic, Mehidic, Govedarica, Grahovac
pretanko drugovi, bas pretanko
opet su nam klupa Mehidic, Govedarica, Krpic- kad ne ide vucemo sa klupe nekog od njih 3, a to je samo izmjena radi izmjene, da se kaze eto pokusali smo nesto.
U prvom timu nam je Zec koji je macak u vreci, a treba da bude ta prevaga. Mozda proigra, a mozda i ne- to cemo tek da vidimo. Ako ne ide organizacija i kreacija igre umjesto Zebe i Ordage imamo samo Grahovca koji je sa kreacijom na "vi".
da rezimiramo kad ne ide, kad ne mozemo da nadjemo rjesenje, kad neko nije u formi ili je nedo bog povrijedjen uzdamo se da ce nam prevagu, pobjedu i titulu donijeti Krpic, Mehidic, Govedarica, Grahovac
pretanko drugovi, bas pretanko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije normalno prizivati smrt ljudima, ti pocinjes gubiti konce. Udahni malo svjez zrak, prosetaj, ovako ce ti pregoriti koji bitan prekidac.solinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Okk nikada nije igrao Jadransku ligu (ABA).
Okk nema ni jedan trofej u svojoj istoriji.
Aide vadi te pehare iz vitrina koje si ukrao od drugog kluba.
Dabogda im se bus prevrnuo i najvece nesrece desile. Gamad lopovska.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Menadzeri po forumimaSUZAVAC je napisao/la:cuj nemate vremena za probe neznate sta masite talentiranog igraca koji je igrao u malmö ff gdje zlatan ibrahimovic par njemacki klubovi su bili zainteresovani momak je tuzlak inace volio bih u tuzli da zaigra pomogne slobodi bolje nego da ide fk sarajevo http://****.ba/prikljucit-ce-se-pripremama-stoper-iz-svedske-stize-u-fk-sarajevo/ fieldo ima hystoriju gdje sta http://www.fieldoo.com/anesbegicTuzlak04 je napisao/la:. . nemamo vremena za nove probe . . .SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Anes Begic sto treba doci na probu u Sarajevo nam se nudi

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ja prizeljkujem jakog napadaca i jednog u sredini. Nadao sam se velikoj ribi u napadu kako sam nacuo, ali od toga nista. Fali nam nesto u napadu, nesto konkretnije.
-
- Kontakt:
Ljudi na kojeg Subica vi mislite ?
@solinas potpis

@solinas potpis

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Da je meni biti admin barem 2 sata na ovom forumu da vas pocistim vecinu ..sta ste uradili od foruma ovo nije normalno ..neda se vise ni citati kamo li pisati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slazem se, makar ja bio ociscen. Ovako se samo sramotimo.SaltCityAttack je napisao/la:Da je meni biti admin barem 2 sata na ovom forumu da vas pocistim vecinu ..sta ste uradili od foruma ovo nije normalno ..neda se vise ni citati kamo li pisati
Pripremajući se za početak prvenstva u Premijer ligi BiH, nogometaši tuzlanske Slobode odigrali su danas u Etno-selu Stanišići kod Bijeljine prijateljsku utakmicu sa ekipom Zvijezda '09, članom Prve lige RS.
Susret je nakon zanimljive igre okončan rezultatom 2:2 (1:0). Strijelci za domaću ekipu bili su Mirko Spasojević i Nemanja Parmaković, a za Slobodu Sulejman Krpić i Darko Todorović.
Trener Tuzlaka Husref Musemić pružio je priliku za igračima koji su u pripremnim utakmicama imali manju minutažu.
Susret su počeli u sastavu: Bobić, Todorović, Škahić, Mehmedagić, Kim, Hadžić, Fatić, Grahovac, Lazevski, Govedarica i Krpić. U igru su tokom drugog poluvremena ulazili još Zec i golman Erić.
Sloboda se sutra naveče vraća u Tuzlu, a u petak će na Tušnju odigrati posljednju pripremnu utakmicu protiv Zvijezde iz Gradačca.
imaš na tuz.baNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ljudi na kojeg Subica vi mislite ?
@solinas potpis![]()
DRŽAVA TUZLA!!
e i Hercegovine, a čelnici Slobode žele igrački kadar za novu sezonu pojačati sa još jednim imenom. Naime prema našim saznanjima blizu potpisa za Slobodu je Aleksandar Subić koji je protekle sezone nosio dres Partizana iz Beograda. Subić je prošle godine u Partizan došao iz banjalučkog Borca uz transfer od 70.000 eura na ime obeštećenja. Ovaj dvadesettrogodišnji klasični lijevi bočni igrač bio je kapiten i najbolji igrač Borca, a zapažene partije na terenu pružio je i u dresu Partizana. Po mnogima Subić bi bio pun pogodak za ekipu Husrefa Musemića koja se trenutno nalazi na mini pripremama u Etno-selu Stanišići kod Bijeljine. Za Aleksandara Subića ranije su bili zainteresovani FK Sarajevo ali i Kortjik iz Belgije. Također veliko zanimanje za Subića nedavno je pokazao i Željezničar. Prema nezvaničnim informacijama ukoliko se usmeni pregovori uspješno okončaju u narednim danima Subić bi u ponedjeljak mogao staviti svoj potpis na ugovor sa FK Sloboda
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Sad ako Subic dodje postavlja se pitanje, kud sa Lazevskim? Sigurno ga puno placamo a on ce grijat klupu, jedino ako Husref ne planira da Lazevskog koristi na krilu, sto bi po meni moglo valjat.
Subic se moze koristit' i naprijed, a to bi bar sto se mene tice, bila prva opcija ako bi Lazevski zadovoljio na lijevom beku, jer je brz i prodoran, svima su dobro poznati njegovi famozni slalomi, a zna dobro i sutirat'
uh, kako bi Subic legao :salut:
uh, kako bi Subic legao :salut:
-
- Kontakt:
Ma neko napisa M. Subic, razbijam glavu ko moze bitiNjonjoVam je napisao/la:imaš na tuz.baNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ljudi na kojeg Subica vi mislite ?
@solinas potpis![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Subic moze i naprijed, ako Lazarevski ostane i zadovolji.
Samo onda Veseli ode desno a tu je 50% slabiji nego lijevo. Idealno bi bilo ako bi Lazarevski proigrao na beku, a Subic uklopio kao desno krilo- iako to nikad nije igrao u zivotu
Samo onda Veseli ode desno a tu je 50% slabiji nego lijevo. Idealno bi bilo ako bi Lazarevski proigrao na beku, a Subic uklopio kao desno krilo- iako to nikad nije igrao u zivotu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma lijevo Govedarica desno Mehidic 

Ha yatuzlak1987 je napisao/la:Ma lijevo Govedarica desno Mehidic

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A ni Pršeš još nije otišao na posudbu. Just sayingtuzlak1987 je napisao/la:Ma lijevo Govedarica desno Mehidic

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
solinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Okk nikada nije igrao Jadransku ligu (ABA).
Okk nema ni jedan trofej u svojoj istoriji.
Aide vadi te pehare iz vitrina koje si ukrao od drugog kluba.
Dabogda im se bus prevrnuo i najvece nesrece desile. Gamad lopovska.

isprintat polijepit po gradu!
Ako mogu Subic ili Lazevski na krilo onda bi bas dobro legao Subic. Jos ostaje izbaciti Mehidica iz rostera i napadamo titulu...
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja bi volio da dozivim dan da ne izmisljamo ljudima pozicije.
Mjenjanjem pozicije Veselinovic dodje od jednog od najboljih krila u ligi,u prosjecno krilo ove lige.
Ordagic takodjer neprepoznatljiv.
One koje bi inekako mogli unovciti Husref izj..eba u mozak poput Veselinovica ili Ordagica ali zato mu je invalid Mehidic prva violina.
Jos nije zvanicno mozda i ne bude,ali ovako bi ja to volio da vidim.
Bobic
Efendic Kostic Dzidic Subic
Fatic Ordagic
Zec Zeba Veselinovic
Karic
Nema tu sentimentalnosti nemogu svi igrati niti danas u svijetu ako ga puno placas mora igrati.
Ali zato gledaj klupe.
Lazevski,Eric,Stjepanovic,Grahovac,Mehmedagic,Krpic,Skahic.......top topova ljudi.Igraci koji ulaskom prave razliku.
Bez izmisljanja pozicija igracima..
Mi Veselinovica i Ordagica moramo prodati do ljeta,tim novcem cemo zatvoriti poglavlje reprograma...akobogda,zato Husrefe pamet u glavu ne glumi prepotentnog medjeda i uvrijedjenu mladu klub je na prvom mjestu.
Mjenjanjem pozicije Veselinovic dodje od jednog od najboljih krila u ligi,u prosjecno krilo ove lige.
Ordagic takodjer neprepoznatljiv.
One koje bi inekako mogli unovciti Husref izj..eba u mozak poput Veselinovica ili Ordagica ali zato mu je invalid Mehidic prva violina.
Jos nije zvanicno mozda i ne bude,ali ovako bi ja to volio da vidim.
Bobic
Efendic Kostic Dzidic Subic
Fatic Ordagic
Zec Zeba Veselinovic
Karic
Nema tu sentimentalnosti nemogu svi igrati niti danas u svijetu ako ga puno placas mora igrati.
Ali zato gledaj klupe.
Lazevski,Eric,Stjepanovic,Grahovac,Mehmedagic,Krpic,Skahic.......top topova ljudi.Igraci koji ulaskom prave razliku.
Bez izmisljanja pozicija igracima..
Mi Veselinovica i Ordagica moramo prodati do ljeta,tim novcem cemo zatvoriti poglavlje reprograma...akobogda,zato Husrefe pamet u glavu ne glumi prepotentnog medjeda i uvrijedjenu mladu klub je na prvom mjestu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.